PIJAČA

|

Mene pa zanima ge se dobi najfalej pijača mislin tk za klub po fal ceni. Alko. pa nealko.

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
piksi0

Mene pa zanima ge se dobi najfalej pijača mislin tk za klub po fal ceni. Alko. pa nealko.

Miki Makoter

To je relativno "najfalejša". Recimo, kda ideš na kako vaško veselico in šparajo pri pijači, pa dobijš bambus z domačo rdečko in najfalejšo ala hardi in podobno kokakolo, te je tou bljek za te pejneze.

Če misliš v tem stilu, v glavnem ka je čarno, neglede če je coca cola, ali koka kola, ali kikakola :))) No nevem kak si mislo.

Boštjan Gorza

Po moje je verjetno mislo tak, ka nabaviš pijačo za en klub oz. društvo pa te dale odavleš ali? Se pravi ka dobi pijačo po nabavni ceni. Kakši davidov hram ali pa te diskont tu prek novoga MOLa, naj me što popravi, če san se zmešo!

Matej Hari

naš klub dela z davidovin hramon, naročimo pripelajo, ka ostane odpelajo obračunajo, druge den skaserajo. Če trbej posodijo še kakšo šker za točite pa hladilnike. Cene majo konkurenčne pa popust dajo.
Kz Metlika ne ven kak točno dela, ka smo 1x pri njih probali zeti pa te neka nej vredi bilo, ka so robe nej ščeli nazaj zeti pa v soboto ne delajo in če kaj nucaš te moreš drugje iskate. popuste pa tude oni dajo ali zaposleni so malo čudni
Žeja tude lekar še neka dela samo so pa malo drakši.
Najcenejše je pa če si en den časa zemeš  pa malo večji avto pa ideš v špar, tuš, lidl, merkator... pa v vsaki bauti zemeš tisto ka je tan najcenješe. Ali moreš računati na čas ka ga ponucaš zatau, bencin, živci, energija... in te gor prideš ka si nika nej prišparo pa še zmantrau si se.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet