Pazite ne nasedajte
Pazite da ne nasedete človeku ki kopuje hlodovino in izdeluje ter ponuja brunarice pod zdevkom ( ikova20) .Mene je meseca maja podojil za 90 € . Pazite
Komentarji
kanžor
Pozdravljen,
nisi edini, naju je nategnu za 1200€ in se sploh ne javlja na telefon, sedaj pa ima celo nedosegljivo številko!
lp V
ce znata ge je doma, par pajdašov v avto pa gasa, napravite "revizijo". nacik nejde gnes den...
kaj mu pa lahko vzamemo, če baje nima nič!
naprlej masaža telesa, pa te de ze pejnez tuj zrikto...
kanžor
Doma je iz Radgone .Ga bojo našli 100%
To je njegova FB stran z lažnimi podatki o zaposlitvi: https://www.facebook.com/bruna.kovac2?fref=ts, nekaj slik je pa že izbrisal. Okoli govori, da dela v tujini in ne vem kje še vse???
Zanima, če ga še kdo pozna, javite se, lahko na ZS. Ime mu je Igor Kovač ali t.i. Bruna Kovač? Je še koga okrog prinesel ?
policija ?
A ga še kdo išče?
Mene je osušil za 5000 postavil pa štiri stene. Sem ga ovadil, tožil, tožbo dobil denarja pa ne. Lahko pa se zmenimo in ga skupaj obiščemo.
Vesna Dolšak
Tega bi blo treba obiskat. Zberite se skupaj in najprej zlepa, če ne gre zlepa, gre pa z masažo. Če mu ni kaj vzet, vsaj zadoščenje dobite.
Pazite da ne nasedete človeku ki kopuje hlodovino in izdeluje ter ponuja brunarice pod zdevkom ( ikova20) .Mene je meseca maja podojil za 90 € . Pazite