Pasma psa nasproti Asa
Čudno vprašanje, ampak vseeno: a ve kdo, kakšna je pasma tistega ogromnega psa, ki ga imajo (ali so imeli) v kuči nasproti Asa, pri železniški? Mislim, da tudi vzgajajo to pasmo..
Že par dni skušam razložiti, katera pasma mi je všeč, kaže mi vse možne slike po internetu, jaz pa kar ne vem, kako naj mu opišem drugače kot "ogromen beli čupasti". :S
Komentarji
Ella --
mogoče misliš takšega psa?
Mogoče je Samojed?
Ella --
Ne, ne..nima tak košati rep in špičasta uha..
Hm..saj sem preiskala običajne strani s pasmami, pa ne najdem takšnega. Res ogromen, košat, prijazen pes. Sem že omenila, da je oooogromen? :)
ja, več si pravla štirikrat je ge pes "ogromen"
Funkcionalna polpismenost? Art? As?
je če je pa bejli pa ogromen te pa je najverjetneje aljaški malamut, ali sibirski husky
mogoče peroksidni kavkaški ovčar? :D
Prek od arta so meli lancerja: velki pes (cca. 80 kg), črno bel. Vzrediteljica teh psov je Romana Sovič iz Bučkovec.
Ampak se sploh pogovarjamo o MS (art, as?).
Beli in veliki je še pirenejski planinski pes (kot v reklami za pedigree).
Pohorski serpentinar... :D
enostavno stopi do njih, pozvoni pa pitaj ka je za pasme?
Ella --
Pepo, hvala lepa, tvoja rešitev je prava! Po guglanih slikah sodeč je res landseer. :)
Če gre za tega psa prek od Arta je vsekakor lancer, ker sem tega psa poznala.
Čudno vprašanje, ampak vseeno: a ve kdo, kakšna je pasma tistega ogromnega psa, ki ga imajo (ali so imeli) v kuči nasproti Asa, pri železniški? Mislim, da tudi vzgajajo to pasmo..
Že par dni skušam razložiti, katera pasma mi je všeč, kaže mi vse možne slike po internetu, jaz pa kar ne vem, kako naj mu opišem drugače kot "ogromen beli čupasti". :S