Pasma psa nasproti Asa

|

Čudno vprašanje, ampak vseeno: a ve kdo, kakšna je pasma tistega ogromnega psa, ki ga imajo (ali so imeli) v kuči nasproti Asa, pri železniški? Mislim, da tudi vzgajajo to pasmo..
Že par dni skušam razložiti, katera pasma mi je všeč, kaže mi vse možne slike po internetu, jaz pa kar ne vem, kako naj mu opišem drugače kot "ogromen beli čupasti". :S

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Profile picture for user Ella Ella --

Čudno vprašanje, ampak vseeno: a ve kdo, kakšna je pasma tistega ogromnega psa, ki ga imajo (ali so imeli) v kuči nasproti Asa, pri železniški? Mislim, da tudi vzgajajo to pasmo..
Že par dni skušam razložiti, katera pasma mi je všeč, kaže mi vse možne slike po internetu, jaz pa kar ne vem, kako naj mu opišem drugače kot "ogromen beli čupasti". :S

Ne, ne..nima tak košati rep in špičasta uha..
Hm..saj sem preiskala običajne strani s pasmami, pa ne najdem takšnega. Res ogromen, košat, prijazen pes. Sem že omenila, da je oooogromen? :)

odi mi ga cuzaj

je če je pa bejli pa ogromen te pa je najverjetneje aljaški malamut, ali sibirski husky

dupont

mogoče peroksidni kavkaški ovčar? :D

Cucurbita Pepo

Prek od arta so meli lancerja: velki pes (cca. 80 kg), črno bel. Vzrediteljica teh psov je Romana Sovič iz Bučkovec. 
Ampak se sploh pogovarjamo o MS (art, as?).
Beli in veliki je še pirenejski planinski pes (kot v reklami za pedigree). 

Pepo, hvala lepa, tvoja rešitev je prava! Po guglanih slikah sodeč je res landseer. :)

Cucurbita Pepo

Če gre za tega psa prek od Arta je vsekakor lancer, ker sem tega psa poznala.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet