Osebno obračunavanje..

|

Gnes sta lejpi Dean in njegova lepotica Blonde obračunala z meuf po sobotainfo OS in pa prek maila zaradi ovoga komentara z dugimi posvejtami :D ... san ges edini ali se še komi to dogaja?
Ob priliki koperan par mailov in sporočil :)

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Tadej žižek

Gnes sta lejpi Dean in njegova lepotica Blonde obračunala z meuf po sobotainfo OS in pa prek maila zaradi ovoga komentara z dugimi posvejtami :D ... san ges edini ali se še komi to dogaja?
Ob priliki koperan par mailov in sporočil :)

Profile picture for user kanžor kanžor

sobota info bi jima naj zablokejrala te bolane slike in pisanje.trbej njima obema dobro gor nametati in naj se ne zajebavleta ka bon tou napravo .vsi vijdimo kak sta blesaviva

Anubis Anubis

Ka je betežno je betežno, in je nej za resno jemati..
Dejansko pa neven ka se uredniki ne zmigajo pa skinejo to bedarijo.. Ta "incident" je že zdavnaj prečkal mejo dobroga okusa, in mislin ka je čas ka se neka ukrep v tej smeri..

Martina Horvat

Se strinjam, da bi že bil čas, da se ju sankcionira in odstrani s foruma.

dupont

daniela vo vijdi ko uncle fester iz the addams. komot mi lejko pošleta osebno sporočilo z grožnjo. ker vaj poznamo po faci vama za nikše posledice nišče nede odgovarjo

Bonifacij Rumpelstilski

Že pa bi radi nekoga cenzurejrali.... vej pa njajte jiva..... meni sta rejdno odkačeniva.... če jiva primerjan s čričkon pa ovin tupastin slavkojon sta teva za mejne legendarniva na ton portali!

Samo kak koli.... omare mata pa rejdno v kurci....

čriček

dexter-nika ne zaostajaš z pametjo za drugimi na ton portali, vidim ka te je *onasis nič nej navčo, sicer pa tuj sam rad .--dregaš..

dupont

dexter čričeka pa slavkoja še lejko nekak razmiš. penzionera ka sta odkrila internet.čriček se je naprimer že kelko telko asimilejro. dostakrat ma old but gold fore nemreš pa prafti ka je ne ven kelko dreka zmejšo tu gor. či ga malo boukše pogledneš lejko z verjetnostjo povejš ka je čijsti oviva dva pacijenta pa si tej lovorike glij nemreta pripijsati no.

Sobochanec

Boukše na sliki Picek kak Čriček. Pa če glij je picek v gataj skriti.

Moja Slovenija, Krpan, Čriček, Slavko, ... same legende marginalne scene na sobotainfo. Prvivi dvej sta nikan vesnoli ali scena se ohranja, predvsem s pomočjouf takših fotoamaterov, kere bi zdaj radi cenzurejrali.
Pustite umetniškomu duhi svojo pout.

Anubis Anubis

Zdaj neven če se mogoče motin (se mi ne da gledate), ampak zanimivo ka sta na niti eni objavleni slike nej slikaniva oba dva skup..

monteee

Anubis, zato ka vedno eden slika :)))

tzizek, daj koperaj gor! :)

No, tudi ge san bil deležen napada pa žaljivk prek osebnih sporočil. Naslednjič kak se to zgodi mo se pogučavali prek sodišča - s principa!
Pa še to. Objavlata slike na javnon portali. To pomeni ka majo ljudje pravico komenterati in izražati svoje mnenje. In če se njiva s tejmi mnenji nemreta sprijazniti, te resno ne razmin zakoj slike sploj nalagata!?
Pogumniva sta pa resno, glede na to ka jivaj nede težko najti prek teh slik. Rusko ruleto se špilata. De še pestro v prihodnje.

Vesna Dolšak

Dexter, eno je hec in zafrkancija pa naivnost, eno je pa debilnost in pomanjkanje inteligence pa posledično zaradi tega izpadi, ki ne spadajo na noben forum.
Mislim, da so omare pri njima še najboljši kosi. :)

Tadej žižek

To je copy/paste maila keroga san včeraj uredniki sobotainfo poslo ...

Evo vrhunce lepega obnašanja :)

Daniela blonde: "vprašanje je kolko bab bi tebe melo, ker če si toti ka ma sliko za ozadje si grd kak hudič....ne bi se me dotaknil ka veš ka se jaz tebe ne bi oz. ne bi na tebe naslonla niti zarjavelega kolesa..."

Dean: "kaj ti si komentiral mojo punco ali kwa???? damijan nam je kazal tvoje slike...ohhhhhhhh moj bog, jaz na tvojem mestu ne bi šel niti iz hiše kaj šele nekomu komentirat....kakšnih 20 ljudi je videlo tvoje slike pa so vsi skoraj padli v nezavest....daj skuliraj se človek pa najprej sebe glej v ogledalo pa potem druge kritiziraj...ker take babe dobim samo jaz ker sem lep in sexy in postaven..."

To san pa dobo po maili ker so mi pisali zaradi avta ka san gnes dal oglas in san komaj po nekaj mailih gor prišo o kon se ide :) v bistvi je več mailov samo tu se je te začalo to... očitno je nekši kolega od ovih dveh to piso... Damijan Antolič

Kaj nas lahko pride več? Jaz, Milan, Roman, Sašo, Andrej, Špela, Tina, Janja, Simona, še posebej pa DEAN IN NJEGOVA PUNCA...Ka maš kaj proti, če pridemo pogledat tvoj avto? Ka zdaj gledamo tvoje slike na FB pa...pa....no puedemos creer que cosa es en la foto....dios mio...gracias por maravillosa noche con tus fotos...

Kaj si nor kak si ti grddddddddddd.....Ne moremo verjeti....Tak grdega Prekmurca pa nismo videli, po našem sploh ne obstaja....Tebe pa resno ne bi nobena ženska pogledala niti od daleč......Tebe pa nobena ženska ne bi dotaknila niti z tisoč km dolgimi posveti...kaj si ti nor kako grdo bitje...A misliš da si jih res zablokiral? smo si slike shranili, vse imamo na computeru....kaj si ti nor, saj verjeti ne moremo....bolj kot je tip grd bolj bo šinfal...svojo kripo letnika 2002 pa kar obdrži....menda ne misliš da bo takšno kripo nekdo kupil za 5000 e..
oh dios mio....dios mio....kaj takega pe ne vidiš kjerkoli....
tvoj dragi damijan with company (roman, sašo, andrej, milan, janja, špela, tina, simona, dean(naš prekmurski lepotec) in njegova sexy bejba...

daj samo poberi se nam dol s tega gmaila, ker bomo dobili kakšen virus, ljudje zraven mene že bruhajo...adijo pamet...pa lepše se obnašaj če želiš svojo kripo komu prodati...deana pa ne vmešavaj tu zraven, ker ti si kakšnih 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 svetlobnih let za njim, saj je on naš štajersko-prekmurski lepotec....adijo pamet...

Telko o ton :)
Se strinjan ka sta bila smejšniva na nekši način ... ampak to prvi teden ... po tiston je vse preraslo meje dobroga okusa :) bi se pa bilo zanimivo o ton pogučavati prek pristojnih organov... Ge san sicer njivajnih slik nej zadosta pogledno ka bi jiva na cesti spozno ... de pa jako zanimivo če njiva mejne spoznata :)
 Sicer pa postaj ti tudi ka si dobo za sporočil :)

monteee

To je resno prestopilo mejo... Uredniki sobotainfo pa nič. Boli njih ku*ac, glavno ka majo večjo obiskanost portala.
Evo še ge koperan:

BLONTNA:
Glede na to, da imaš toliko za povedatu čez mene, me zanima, če je možno, da mi pošlješ kakšno tvojo fotko, da vidim, kako izgledaš...
Pač kdor komentira, naj komentira upravičeno a ne? Torej zanima me tvoj izgled. Pošlji na: [email protected]
Zanima me, če tudi ti vzbujaš zgražanje okolice...

GE:
Nej, ge san nej zadosti lepi ka bi ti pošilo in objavlo moje fotke. Je pa žalostno ka se toga ti ne zavedaš (svoje ne-lepote namreč).

BLONTNA:
A TI NE VEŠ KA JE LEPOTA RELATIVNA? ČE TEBI NISEM VŠEČ ŠE NE POMENI KA DRUGIM TUDI NISEM...ŠE VEDNO ČAKAM TVOJE SLIKE...

GE:
Samo meni? Ti nejsi nikomi lepa. Ocene pod slikami so ti živi dokaz... ali pač?

BLONTNA:
imam fanov po celi sloveniji kolikor hočeš in nate ne bi naslonila niti kolesa starega...če ti nisi nobeni všeč, še ne pomeni da drugi tudi niso...pošlji že tvojo fotko, ker te čakamo!

GE:
Dobro je ''lepotička'' nemo se štuko več s tebov. Tvoje mnenje je pač ka si lepa, ostali del sveta pa očitno misli načik!
In nej, neboš dobila mojih slik če to misliš. Ge san za razliko od tebe na realnih tleh... Ostani še naprej grda. lp

BLONTNA:
Odkod pa mi toliko ogledov, *žaljiva vsebina je bila odstranjena*? Ti si na realnih tleh ker visoko niti letati ne moreš grdoba...
Ostali del sveta misli načik glede tebe...Ker ti ne boš nikoli dobil take kot sem jaz....Grdoba, strašilo v koruzi...Za tebe so samo grde in debele babe dobre! druga pa si ne zaslužiš....še za avtogram bi ti zaračunala deset eurov...
PA POŠLJI SLIKO DA TE VIDIM!!

GE:
Pazi ka se nemo od zdaj naprej pogučavali prek sodišča zaradi razžalitve!
Od kejc ti telko ogledov? Hmmm mogoče zato, ker vsaki pogledne slike namensko zato ka bi ti stisno minus?
No ok, mo te še enok pito in prosim za konkreten odgovor. Zakoj maš (po tvojem mnenji) telko negativnih ocen (pod eno sliko celo minus 50), če trdiš ka si ljudem všeč???
Pa še to... Zakoj narod v 90% komentarjih pod tvojimi slikami zgraža nad tabo, če si tak lepa!?
No na tej zadnjivi vprašanji bi pa resno rad mel direkten in kultiviran odgovor! Boš zmogla? Brez žaljivk po možnosti seveda...

BLONTNA:
DAJ POŠLJI ŽE SLIKE KA S KOLEGI ČAKAMO NA NJIH, DA SE BOMO MALO SMEJALI IZ GRDOBE...
IMAM PA TOLIKO OGLEDOV KOT JIH TI NE BI IMEL V STO LETIH.
POŠLJI DOKLER SMO ŠE PRED RAČUNALNIKOM! AJDE KER ČAKAMO...

Evo to je cela poezija naše blotne lepotice, kera je najlepša zato si pridružuje pravico ka žali druge :)

Bonifacij Rumpelstilski

Evo.... zdaj pa ite lepou poglednite komentare pod slikami od teva dva pa jih primerjajte s temi maili ka jih je tzizek prilepo. Ges ne vijdin nikše razlike...

Jana Bohar

Khm, nej ocenjevati, nej komentejrati fotk, pa bi se že navolila ...
Pa zaj še enouk apelejran na uredništvo: dajte malo boukši nadzor, ka je ene 50% tem pa debat sestavljenih iz osebnih obračunov pa totalnih bedarij ... Pa škoda, ka je biu portal dobro zastavleni, ma dosta uporabnikov, zmejs rejdno zanimive teme pa celou od časa do časa kakšno konstruktivno debato z izmenjavo mnenj, ka so celou podkreplena z argumenti .
Malo spucati portal pa dati malo strožja pravila, pa bou :)

Tadej žižek

Ponavadi so forumi kak takši meli napisana ena striktna pravila, kerih se je trbelo držati če nej si bil zbrijsani oz. si leto ...
torej predlagan ka se tudi za tej portal napišejo pravila, kera boš mogo prešteti kda se naslednič logejraš in pa enoga admina keri de bdel nad temi izpadi ... de pač trbelo nazaj uvajati cenzuro če ščemo meti prijeten pa čijsti portal ...

lara_croft

Ignor, drugo tu ne hasne.
Malo spucati portal pa dati malo strožja pravila, pa bou :)
Casiopeia se podpijšen pod tau

moderator2 mod

Uporabnika dean24 in daniela.blonde sta zaradi nespoštovanja pravil ter večih pritožb s strani uporabnikov bila danes izključena. Ravno tako so bile skrite njune uporabniške fotogalerije, kjer je prihajalo do javnega medsebojnega obračunavanja.

Obenem pozivamo tudi ostale uporabnike k ohranjanju nivoja medsebojne komunikacije tako v javnih, kot tudi zasebnih debatah na Sobotainfo.com.

Moderator

Profile picture for user buldog buldog

Tudi meni pošiljata osebna spoočila s pibližno enako vsebino. Njuno početje se mi ne zdi več za..bancija. Če obstaja karkoli v zakonu (sta žaljiva)  ju dajte dol. Bedno.

Bonifacij Rumpelstilski

Plitvo praviš tzizek..... čista možno.... ali gda se je pou foruma pod slikami od teva dva špotalo pa se iz njiva norca delalo... eni so jima celou grozijli... je bilou pa fajn pa zabavno... gda pa njiva nazaj napijšeta kaj v iston stili pa vsi v đoč.

mod-2 .... po ton takšon bi mogli odstraniti polovico uporabnikov vrejd z menov.... ka se zadnje čase nišče ne držij nekših sprejemljivih norm.... za ene.

Nej dexter, tadva sta po po osebnih sporočilih grozila. To pa ni več šala.

Bonifacij Rumpelstilski

Itak ka je nej.... samo zakoj se je nišče nej buno gda so eni osebki tomi dejani direkt javno grozili s pretepon pa ne van ka še vse nej.

Eh.... nema veze.... glavno ka smo vsi živi pa zdravi....

monteee

mod-2, poteza vredna pohvale! Vsaj z moje strani! Hvala! :)  LP

Jana Bohar

Za vse bi mogla veljati ista pravila!
Sicer pa je itak najležej biti glasen na neti, kda se skrivlemo za svojimi nickami ... me baš zanima, kakši bi biu nivo komunikacije, če bi se trebelo podpisati z imenom pa priimkom.

dupont

bom še nekaj dodal. dobiš ka si zaslužiš. nišče ne pravi ka se nesmiš iti cirkusanta na interneti ampak zgovarjati se na medijsko svobodo in ka ti lejko objaviš svoje slike gor folk pa nesmi komentejrati tak kak bi ščeu se pa meni zdi malo kontradiktorno. či dejvleš tej slike samozavestno gor se sprijazni s posledicami.

1411

no če smo že pri "grožnjaj" preko zs:
coce1992
11. 4. 2010 ob 11:11
ka tij telkoo pišeš! te kaj mučii?

zato bi moglo biti tvoj praznik ka tvoja mati je opica oča hijena tij pa navaden seljaški kmet po domače powedano!!! čuti i trpii če kaj zineš dobiš batineeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!! puši svoji majki kuraccccccc!!!!!!
mod-2 še eden...

Anubis Anubis

No končno ka se je nehče odločo posredovati..
Upan ka do moderatori od zdaj dale malo bol resno vzeli svoje delo pa dejansko moderirali forum..

Se še spomnin prvega sobotainfo.com foruma, ge je vse več al menje potekale v mejah normale, in pod nadzoron.

I OWN YOUR MOM

Evo.... zdaj pa ite lepou poglednite komentare pod slikami od teva dva pa jih primerjajte s temi maili ka jih je tzizek prilepo. Ges ne vijdin nikše razlike..

dobro napisano. to je celi keč. folk njiva je isto (neinteligentno+neizvirno) žalo, te kda so pa dobili OS, pa v jok. ge sicer v teh sporočilaj ne vidin nikših groženj; kvečjemi drkanje v glavo IN PA to, ka se osebnih sporočil ne objavlja (mislin ka bi, če že tak radi omenjate zakone, najebali prle takši, keri dajo v javnost neka, kar naj bi bilo privatno, nej pa to, ka se nešče prek OS jebe v glavo. za slednje ma sakši pravico, isto kak či bi ti nešče pošto poslo, telko ka si tu bar ziher anonimen).
galerije so ble smejšne in nej ti je trbelo gli biti genij, ka bi skapčko ka je fora gli v ton, ka se čaka, kak te zagrabili za to in cejli naspidejrani komentejrali na te patetične slike. nejje sicer to tak eksplicitno vidno, ker to dejstvo znižuje njivajna maloumnost, ali vači pa je odraz rejsan forumašov opet ta pravi.
folk je šau nekšo fakin OSEBNO galerijo komentejrat, in to predvsem s totalno bednimi opazkami, žaljivkami in grožnjami. ma prosin vas
pa ne očitan nikomi nika, niti nikoga ne omejujen. kak je dupont že pravo, ma folk isto pravico komentejrati na slike. aaaaali! - nemreš pa v jok pa na vrbo fčasi, kak neka nazaj fašeš? dvoličnost pa taka.

ge san na to sicer gledo nekak tak:
- slike: ahahahahaha.
- komentari: ahaahhahhahahahhahahaha.
- nove slike: ahahahahhahhahahahhahahhahahaha.
- novi komentari: aaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahhahahahhahahahahha.
pa dobro, par postov je rejsan blo dokaj smejšnih, ali najbole te zmoti te to, ka folk samo davle v nekše svoje frustracije, zato ka je že itak javno določena žrtev. daj, vsaj smejšni se potrujdite biti, no, nej pa nekši zagrenjeni kmeti, keri bi se še z večjimi kmeti ubadali. nej ka ger spati ne bi mogli zaradi toga, božepomože.

manhunter05

pa dobro:
- ali se ide za marketinško potezo sobotainfo
 - ali pa sta resan prizadetiva.
zaključek je, ta dva trbej odstranite z sobotainfo.

I-own- your- mam, na celo zadevo lahko gledaš na svoj način; lahko ti pa opišem svoje stališče: Ta dva osebka sta prilepila svoje slikice na javni forum in sledili so odzivi; nekaj jih je bilo pozitivnih, večina pa negativni. To je v redu.
Potem pa smo vsi, ki smo si drznili posredovati komentare z negativno konotacijo od obeh osebkov dobili po osebni pošti (zakaj ne javno?) grožnje! To pa ni več isti nivo. In v tem je point.
In zdaj še vprašanje: v imenu nevemkakšne svobode bom objavljal pol leta slike svojega prašička - ljubljenčka na milijon in en način. In nikomur nič? Svoboda česarkoli se konča v točki, ko začne motiti druge. To je to.

I OWN YOUR MOM

Vse je to rejsan, edino ovo so tüj nej ble gli grožnje v pravon pomeni besede (bole "drkanje") - no, vsaj to, ka se je dalo razbrati s skopejranih sporočil v toj temi.
Ge rajši zemen vse skup kak redno dobro zabavo. V bistvi je bila to neverjetno dobra komedija overall.  Navsezadnje pa so ble to nekše osebne galerije, in nej članki od SIP-a, takka ... če njima dogaja ... naj jima. 

Profile picture for user čevapčič na ražnje Chevapcic Himself

.. mijslen, ka ste vsi po vrsti z svojimi odzivi zanimivi za eno diplomsko temo .. direkt fajn se vzorčite ..

sobotašinfo.com

@tzizek: nekak tak si napijsal, či se dobro spomnim, ka jo ne bi niti z dugimi posvejtami, čiglij si fotogalerijo vseeno počekejral  ---> jes je tüj ne bi nikak , samo san takšne komentare zadržal za sebe ----> kakši nivo si napraviš oz. kakšni nivo komunicejranja maš, takši bumerang dobijš tüdi nazaj. Nikak ne zagovarjan oviva dva modela, a vseeno:

Ne ven, ka se zdaj nekaj cmijzdriš, pa pametuvleš, či si / smo / so naši komentari bilij tüdi na tön nivoji, na keron sta njeva dva funkcionejrala in sami uporabniki potencejrali cejlo sceno. Či bi tou lipou ignorejrali, bi bilo vse tou meša štala.

Vesna Dolšak

Casiopeia, upam se podpisat s svojim imeno, pa še sliko ti butnem gor, če hočeš. :)

Nina Gomboc

hahaha, ta tema pa me je nasmijala! Bravo admin, ka si odstrano fotke - ker to pa je rejsan nej bilo za gledati.
''tvoj dragi damijan with company (roman, sašo, andrej, milan, janja, špela, tina, simona, dean(naš prekmurski lepotec) in njegova sexy bejba...''
Idemo stavit ka so osebe od Romana do Simone namišljene osebe? :D

KitKat

fsi tiste keri pravijo ka sta to gor davala ker sta čakala ka mo se zgražali njeva ta se pa smijala..ok ovi dejan je mel slike v ton smisle..za smijati..ali ori danieli si pa že malo premislo če je z njo resno fse vredi. ker ges si nebi delala sramote pred celin prekmurjon pa objavlala 1000000 slik kak stojin pri omari pa čepin pa fse te čudne poze. Tudi če je keri gledal ovi videoposnetek kak razlaga nekaj o evroviziji si lejko misle ka mogoče resno neje fse vredi z njo.

Tadej žižek

Sobotašinfo ... nebi mel nika proti če bi kontro nazaj dobo tan pod slikov ... bmk ... verjetno sploj nebi vido ... ali ka začnen te gluposti dobivati po OS pa po maili? ... 

Zakoj pa nebi smel kopejrati OS na forum? saj pa koperan tisto ka man ges v nabiralniki ... nej pa ti oz. njiva ... 

Jana Bohar

@AnaLiza: ja, vrvlen, ka se ti vupaš podpisati, pa tudi dati fotko gor, ka pač ne delaš p****, nikomi ne groziš ampak zgolj napišeš svoje mnenje.
Kelko znan, pa si že neka časa uporabnica toga foruma, pa mislen, ka si sama opazila, ka ga en folk uporablja za nekšne osebne obračune (in na takšne san ciljala, ka me zanima, če bi bili še dale tak glasni, če bi se trebelo podpisate).

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet