ODVETNIKI

|

Ali kdo pozna dobrega izkušenega strokovnjaka odvetnika za šolstvo?

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
a

mislim da za vse dober odv. Ciril Logar iz Ljutomera ali Jure horvat iz ms

msg

Ciril Logar - jaz mam z njim zelo slabo izkusnjo. Naredil ni nic, razen tega da je odnesel en kup denarja, pa se to polovico brez racuna. Niti enkrat me na posvet ni povabil v svojo pisarno, ampak vedno v kaksen kafic, za to da sva se pogovarjala v gostilni kjer ni nobene zasebnosti pa me je na koncu se zelo obral!! Ko sem placal se odvetnika od osebe ki me je tozila, sem ugotovil da je tisti odvetnik enkrat cenejsi, pa se zmagal je!!!! Tako da, Ciril Logar enkrat in nikoli vec!!!!!!!

tugu

Ščejš poštenoga odvetnika? No, te ti nemren pomagati

dante979

Ciril Logar!??vstran od tega butla. Nč mu se ne da delati, zelo površen. SKratka če bi rada zgubila na sodišču potem pa ga takoj najami....

kajta

ja kak pa to da enkrat prej prav odprlo forum pa hvalili vsi Logarja keri pa je te sploj dober da ti zadevo zrikta stoži mislim pa nej dragi..

pijemvodo

Horvat samo muti kda pride do konca te predlaga, ka trbej vse pistiti.ge san telko tan letala pa vse štimalo te pa je pi**** stisno ,jebeš tij takšogs odvetnika

egon1966

Ka pa RITUPER DEJAN? Če si skoraj brez dohodka (minimalac) te mu nakaži smernice:
Brezplačna pomoč ....oprostitev sodne takse etc .....Samo pošteno mu povej, ne nekaj prekrivati, ka itak vse vo pride...

sonček xy

evo še moje izkušnje...moj je bil ritoper...osebo z katerim sem bila na sodišču,pa je zastopal logar...moj se je vsaj trudil,ker je vedel,da tudi on dobi kos pogače...logar je bil tam,kot,da sploh ne ve za kaj se gre...šokirana sem bila v nulo...
je pa bilo dejstvo...da me je g.ritoper drapnil tak,da mu tega tudi ne pozabim...
imela sem brezplačno pravno pomoč...in od 6.000 e,koliko je bilo v igri..mi je odnesel 1.680e...in to samo zato,ker je bil meni denar nakazan in kao sedaj imam,da lahko poravnam stroške...
seveda se nisem dala samo tak..in sem želela vedeti,kaj bom plačala...sem šla po specifikacijo na sodišče...
samo primer bom navedla...
47 sek telefonskega pogovora z njim me je stal 25 e...
tak,da...bom rekla...en velik ovinek vzemi od te bande...
pa pozdravček

sonček xy

evo še moje izkušnje...moj je bil ritoper...osebo z katerim sem bila na sodišču,pa je zastopal logar...moj se je vsaj trudil,ker je vedel,da tudi on dobi kos pogače...logar je bil tam,kot,da sploh ne ve za kaj se gre...šokirana sem bila v nulo...
je pa bilo dejstvo...da me je g.ritoper drapnil tak,da mu tega tudi ne pozabim...
imela sem brezplačno pravno pomoč...in od 6.000 e,koliko je bilo v igri..mi je odnesel 1.680e...in to samo zato,ker je bil meni denar nakazan in kao sedaj imam,da lahko poravnam stroške...
seveda se nisem dala samo tak..in sem želela vedeti,kaj bom plačala...sem šla po specifikacijo na sodišče...
samo primer bom navedla...
47 sek telefonskega pogovora z njim me je stal 25 e...
tak,da...bom rekla...en velik ovinek vzemi od te bande...
pa pozdravček

Mira

Kljub temu, da si imela BPP, te je obral? Ne bi smel, kolikor vem ...
Živela sem v LJ, dvakrat mi je ratalo priti do sodišča, nobenkrat po moji krivdi. Mobing in obtožba inšpektorja za lažno prijavo (ki to ni bila in še kregan je bil s strani sodnice ...). Za mobing Dejan Marković, za prijavo Andrej Jurjevčič. Zlahka sem dosegla svoj prav, noben me ni obral preveč. Za MS pa res ne vem. Vendar so vaše informacije dragocene, nikoli se ne ve, kdaj se nam kdo obesi za vrat in potrebujemo odvetnika ...

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet