Odvetniki v MS

|

Zanima me, če je imel kdo kakšne izkušnje z murskosoboškimi odvetniki? Če mi lahko kdo kerega priporoča? Rabim ga pa zaradi odškodnine (mela prometno, čakam, da mi zavarovalnica ponudi znesek odškodnine).
Hvala

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Sandra

Zanima me, če je imel kdo kakšne izkušnje z murskosoboškimi odvetniki? Če mi lahko kdo kerega priporoča? Rabim ga pa zaradi odškodnine (mela prometno, čakam, da mi zavarovalnica ponudi znesek odškodnine).
Hvala

t n

Priporočila bi odvetnico Vlasto Horvat. Sicer san jo ge še nej nucala, samo družinski prijatelj jo je že in pravi ka je dobra.

Lp

Sandra

Hmm, zdaj pa sta to dve različni mnenji in totalno nasprotni!
Upam ka se še kdo javi, pa še kaj drugega priporoči!:)
Hvala pa tudi vama za svoje mnenje..

t n

Mislin, če bi še vsaj nekak normalno argumentejro/la, nej pa ka takšne vo vdareš. Žalostno..
Sandras, najboukše ka nič ne spitavleš na sobotainfo.com, še posebej nej takšne stvari,  ker zadnje dneve samo nekšna deca (pa ne po lejtaj) gor skačejo z veliko potrebo po žaljenju.

Mojca Horvat

@ zvezda ms
mislin ka si z svojin načinon izražanja marsikaj povedala.

Sandra

Sicer san nej kaj dosti na teh forumih, tak ka ne vem kaj dosti o tem kdo se javla na forumih....
San samo upala, ka dobim kakšne dobre predloge, ka bi se lažje odločila...

Simon Toplak

Baje je za oškodnine dober odvetnik Horvat Lujz na Slomškovi ulici.

Sandra

Za nekšoga Horvatovega san ge tudi čula, nekše mladi baje, ali?

Sandra

In oba sta vredi za odškodnine al kak?
hvala...

mucek muc

zdravo. Tudi jaz sem imel prometno nesrečo v februarju in imam odprto zadevo pri najboljšem odvetniku kar se tiče takih in podobnih primerov v pomurju, pri gospodu Oskarju Šoošu. Če želiš njegovo telefonsko in še kak nasvet, mislim da je bolje da si kaj napiševa na privat e mai. adijo.

Marijan Smode

hja, izbrati pravega odvetnika... lahko se ti zgodi da izbereš "dobrega" potem pa ugotoviš, da so se brez tvoje vednosti dogovorili z zavarovalnico za deljeno krivdo... :D
Večkrat pa je praksa, da moraš sam prebrskati po zakonih in predložiti odvetnikom rešitev, ker se sami ne znajdejo. (nažalost je tako)
Recimo velikokrat ti odvetnik pošlje asistenta, ki je neke vrste pripravnik, in ti dejansko ta pripravnik rešuje tvoj problem, kar lahko ima slabe posledice (doživljeno).
veliko sreče pri izbiri...

Nina Gomboc

Priporočan Horvata (očeta ali sina!) Moji znanki je zrikto več kak preveč dobro odškodnino!

sara horvat

Glede dogovora z zavarovalnico, odvetniki so nej Poravnava d.o.o.:) Ker oni majo takšo prakso dela...

Sandra

Hvala vsem za svoja mnenja in priporočila!

Doda 1

Pa kakšen Horvat z Murske, prosen Vas lepo. Zdaj, če ma neka vez okole ne pomeni ka de vse zrihto.
Nategun bole kak odvetnik je Jure Horvat.

Peri ć Miladin Murska Sobota

Sluča v Avstriji - Prometni
Nezaštičene cesta

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet