Odhajam

|

Glede na to, da sem nekaterim uporabnikom na tukajšnjem forumu očitno precejšen trn v peti ali pa samo nadležna, sem se odločila odpreti to temo ter naznaniti svoj odhod. Na žalost, tako svojo, kot tudi vašo, pa samo za teden dni. Odhajam namreč na dopust.
Prijeten teden vam želim. Moj bo zagotovo ;)

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Martina Horvat

Glede na to, da sem nekaterim uporabnikom na tukajšnjem forumu očitno precejšen trn v peti ali pa samo nadležna, sem se odločila odpreti to temo ter naznaniti svoj odhod. Na žalost, tako svojo, kot tudi vašo, pa samo za teden dni. Odhajam namreč na dopust.
Prijeten teden vam želim. Moj bo zagotovo ;)

Jože JOžič

Samopromocija ti je v krvi. Zdaj si že sama sebe prepričala, da si nenadomestljiva za forum. Uživaj na dopustu.

Martina Horvat

Ne, mi je pa zabavno, ko vidim koliko težav imajo nekateri z mano. Pa ne delam ničesar drugega, kot samo izražam svoje mnenje.

Profile picture for user buldog Drago Balajc

Tinka, nimamo težav s tabo. Tudi ostali izražamo svoja mnenja. Lepo se spočij in veliko lepih dogodivščin!
Aha, ko prideš nazaj pa se čimprej oglasi in dodaj kakšno fotogalerijo. lp, buldog

mihael ljuboja

tou pa je pomankanje pozornosti 

strašansko. vüpan ka je moderator nej tak plitek ka be püsto tou 'debato'.
ka je tou za izpadov kompleksa menjevrejdnosti gnesden 

- -

Tinkićka nas je zaj... če bi tole napisala v soboto zvečer, bi lahko v nedeljo še organizirali veselico, ker je teden dni ne bo, a?

Sicer pa se strinjam s Pesekom... tule se izražajo mnenja, le da... se gre velikokrat preko robu in to anonimno. Ko gre za osebne žalitve, to ni v redu, bi rekel.

Da prilepi fotografijo.... joj... potem se bo izdala? Razen, če nam pokaže kakšno skalo ob vodi?

Samo Eden

upam,ka boš redno đebana,ka malo k sebi prijdeš....

Petra Verzel

hehe...tinka78, pri meni pa si si nabrala simpatijske točke :) Rada mam ljudi s smislom za samoironijo :) Lep dopust!

I OWN YOUR MOM

Ženska si, pišeš knjižno, povrh vsega pa ne razmišljaš tipično štenkasto. Trije velki razlogi, zakoj lejko takši "kmečki" forum zlejka iritejraš. :))
V ovoj temi o nevihtaj npr. valda še sam avtor točno nevej, ka je sploj ščeš povedati s ten, kda je odpro temo. Vej je pa bila novica o ton, ka je bila toča, direkt na naslovnici, pa je šau odperat še temo. Mogoče je isko samo tolažbo, v smisli ka njemi napiše še 100 lidi "o, fak, kakši kurac je to zaj". Mogoče.

tinka78@@@
Kak mo pa brez tebe razpravljali če bojo te čas ka te nede kakše nevihte z točo ka še tou vniči ka je ostalo ?Mogouče do pa te čas že mreže postavlene ko te ne bo?.Svoje vrtnijne pa poberi z balkona ka ti pa veter ne spotere ker ti država nede plačala odškodnijne .
No naj bokše je zdaj iti na morđe po sezoni ka ni tak drago .Te tij tudi šparaš nej si tak rasipna kak po foromi pijšeš naj kmetovge napravijo mreže .Nej si nika bole bogata od kmetov ????
oj malo de mer pred tebov

tinka78@@@
ge san mislo ka se odseliš iz Prekmurja in da si kupila hišo ka ti več pri nas ne paše tak kak si svetovala tistin komi ne paše živeti ob cesti ???

Profile picture for user divjejabolko divjejabolko

Ej, še čevapčiča vzemi s sabo. Mogoče pa bo prišlo do seksa, pa se ne bo več pritoževal ...

M S

mislin ka je čas ka Tinko78 preimenujemo v PLESKAVICA NA RAŽNJE, ka čvapčič dobij partnerico. :)

Martina Horvat

Tako, pa sem nazaj!

buldog, za tebe vem, da nimaš težav z mano, jih pa imajo nekateri drugi. Če se ne motim, sva midva še zmeraj imela argumentirano debato na nekem normalnem nivoju, kar je super. Težava so tisti, ki jim zaradi svojega mnenja nisem všeč, pa me neargumentirano poskušajo diskreditirati.
Jaz si teh internetnih debat ne ženem tako zelo k srcu, ampak vsakemu svoje...
Fotografije pa dodam tekom tedna, jih je treba najprej s fotoaparata prenesti, pregledati, sortirati in tako dalje. Zdaj pa grem gledat kaj vse sem zamudila v tem tednu informacijskega mrka. :)

- -

Boug nan pomagaj... ka smo te napravele? Nazaj je!

Sobochanec

Če je Lassie najšo pout nazaj, kak je nebi še Tinka78?

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet