OCR besedila!

|

Zanima me, če kdo opravlja OCR besedila, torej skeniranje knjige in potem pretvorbo besedila v obliko primerno za Word?
Imam veliko knjig, ki bi jih želel na ta način spremeniti v digitalno obliko in sem pripravljen dobro plačati!

Hvala za informacije!

LP

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
frixonfrik

Zanima me, če kdo opravlja OCR besedila, torej skeniranje knjige in potem pretvorbo besedila v obliko primerno za Word?
Imam veliko knjig, ki bi jih želel na ta način spremeniti v digitalno obliko in sem pripravljen dobro plačati!

Hvala za informacije!

LP

Abbey Dawn

Ge san tou delo za domače potrebe in popolnoma amatersko. V bistvi nebi bil pripravleni delati takše mase knjig ka mi čas ne dopušča, kjub tomi ka bi bilou plačano.

Lejko ti pa namignen ka vse ka nucaš je en soliden skener pa ustrezen softwere, keroga si včasih dobo cuj glij s ten namenon. Sledi pretvorba v pdf in nastavitev pravic in voila.

Wizeman

Tou bi znalo biti drakše, kak kniga košta, zatou ka je s ten kar nekaj zajebancije. Tako za pokušino sem probal skenirati dve strani knjige formata manjšega od A5 - kar pomeni, da lahko skeniram dve strani naenkrat. Ker je potrebno določene stvari tudi popraviti, mi je to vzelo okrog 6 minut.  Če je format večji, gre časa še precej več. Kelko pa si pripravleni plačati?

I OWN YOUR MOM

Bar odgovoril bi lejko, či se že neka zgučavleva, jebote! (ka nemren nači pravti)

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet

Vse v Svet