Obnova ravne strehe Mojstri?
Rabil bi nekaj kontaktnih telefonov in mojstre za obnovo ravne strehe. Delo na črno odpade zaradi garancije!
Komentarji
Sinko doo, Skakovci
Hvala ....beležim .....
Šinko skakovci! sigurno najboljši
pa še to, sem imel opravka z delavcem Robertom Žilavcem, ki je delal pri Šinkoju nekdaj..sedaj ima s.p.....
tega pa nikakor ne priporočam...ima samo velik jezik, polno glavo idej, ko gre za denar..ne naredi pa nič!!!
šinko ima ceno
Šinko nikakor ne, ker imajo za 100% višje cene kot ostali.
kelko je meni znano majo delavci tudi vsaj za 100% vekše plače od večine ostalih v branži, keri so na minimalcaj. te je pa tu še kakovost pa garancija, štere pri šušmaraj pa pri ovih ka ti neka skoraj za šenki napravijo, dvomin ka maš. meni so precik delali, pa nej niksih problemov bilo. je pa dejstvo, ka so nej najfalejši...
točno praf imate, niso najcenejši, so pa kvalitetni.
Zdaj pa je odvisno od posameznika, ka bo vzel..
Ge san mel toga Žilavca in je bil za 7000 cenejši, pa ka man od toga??? NIka, žalostno, neprofesionalno, nekorektno pokrito streho...
HVALA vsem za odgovore, samo zdaj sem prečito samo negativo...
Krovstvo kleparstvo polanec iz bakovec se ukvarja z ravnimi strehami so cenovno ugodni in natancni
POLANEC prvič slišal .....hvala sem zapisal in ga bom poklical
Še kateri ?
LP Egon
Obnova strehe, kvalitetno narejena iz strani podjetja - http://www.libelagroup.si/blog/72-obnova-strehe
Strehe Žibrat, Dolnja Bistrica
Najbole pametno bi bilo, da se rešiš te ravne strehe. V naših klimatskih pogojih so s tem samo problemi.
Ni nujno. Arhitekt Novak je znal delati ravne strehe. Kousovo vilo so postavili leta 1954 in je prvo popravilo strehe imela šele pred 6 leti.
Lupša Sandi s.p. 100% kvaliteta za korektno ceno.... daleč nej najcenejše ampak vreden sakega centa!
Poklicite na 031 213 208