Obleke v MS
Zna što ge v MS naj dobin kakšno fajn pa nej drago obleko?Kera naj be bila primerna za kakšne svečane prireditve pa tau...mene čist nikaj ne kapne ge pa ka :D
Komentarji
Blue Lagun
Ne dolgo nazaj sem sla mimo trgovine Metka na lendavski in sem na brzino pogledala kaj imajo v izlozbi. Bila sem presenecena nad ceno obleke: preprosta, lepa, elegantna obleka 60 eur (ce sem prav videla).
Blue Lagun
Samo to so dolge nej?Jaz be kratko mela ka san bole na male nogaj pa me duge ne pašejo :)
Znankar majo kratke tudi. Ta je bila dolga.
mojbutik.si - tu se vsefele najde :))))
hei...
decembra smo iskali nekši gvant, pa nigi nikaj najšli in te tik pred dogodkon smo se spomnili, ka bi se lejko zašilo... pa je zadeva ziher cenej ven spadnola, kak pa ka bi kupili, pa še na mero je bilo.. ker oseba, za kero smo iskali, nema standardnij mer...
mij smo šli mimo trgovine na slovenskoj z meterskin blagon, notri stopili, pa so pravli ka ena gospa odi k njin pa šivle za njih.. sicer pa je najbrž puno šivilj ali šnajdrof..
taka če ne najdete primerne v trgovini je tudi to opcija..
Večkrat se najde kaj lejpoga na: http://www.stilago.si/fashion
Zna što ge v MS naj dobin kakšno fajn pa nej drago obleko?Kera naj be bila primerna za kakšne svečane prireditve pa tau...mene čist nikaj ne kapne ge pa ka :D