NUJNO RABIM POMOČ

|

kdo mi lahko pomaga nekaj se pritisnila na osnovi strani hotmaila pa se mi je stran pomanjšala s črkami malimi da ne vidim brati kaj moram storiti da bo nazaj isto stanje napišite katere tipke naj uporabim ali kaj premaknem hvala v vase

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
dominika tibaut

kdo mi lahko pomaga nekaj se pritisnila na osnovi strani hotmaila pa se mi je stran pomanjšala s črkami malimi da ne vidim brati kaj moram storiti da bo nazaj isto stanje napišite katere tipke naj uporabim ali kaj premaknem hvala v vase

Korošica

hkrati drži tipko CTRL in tipko plus, klikaj in ti povečuje.

seblogger

Ali pa držiš tipko CTRL in zavrtiš gumbek na miški.

dominika tibaut

res vam hvala zlati se takoj delovalo poskusila Korošicino pa takoj šlo bi pa sigurno tudi po sebloggerju delovalo pa ni bilo potrebno

Sobochanec

"Korošice" rejsan znajo prave prijeme, ka se stvar povejkša.

garfild kovač

Sobočanec
Si mislo mogouče na Štefko Kučan????????????????????????? Te se motiš, ve pa vijdiš, ka je Kučko ešče izda mali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Je pa velki politični kuma, kak pravi siciljanec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sobochanec

@garfild
Niti slučajno san nej mislo na Štefko, pa niti slučajno si nebi vüpo trditi, ka ma Milan maloga. Glej tudi obdarjene legende menše rastij: Napoleon, Berlusconi, Sarkozy, Mel Gibson, ... (Garfi, kak si velki?)

Čista slučajno san pa "zvedo" tou, ka san napijso za veščine Korošic. V pozitivnon smisli.

garfild kovač

Ja pa velke rogle znajo natikati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bar pijtaj na LUMS!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
Nejsan velki, pa mi nikaj nej žal!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Korošica

Mislim da ni potrebno komentirat naših veščin, glavno da nasvet deluje in je problem rešen. :-)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet