NUJNO RABIM POMOČ
kdo mi lahko pomaga nekaj se pritisnila na osnovi strani hotmaila pa se mi je stran pomanjšala s črkami malimi da ne vidim brati kaj moram storiti da bo nazaj isto stanje napišite katere tipke naj uporabim ali kaj premaknem hvala v vase
Komentarji
hkrati drži tipko CTRL in tipko plus, klikaj in ti povečuje.
Ali pa držiš tipko CTRL in zavrtiš gumbek na miški.
res vam hvala zlati se takoj delovalo poskusila Korošicino pa takoj šlo bi pa sigurno tudi po sebloggerju delovalo pa ni bilo potrebno
"Korošice" rejsan znajo prave prijeme, ka se stvar povejkša.
Sobočanec
Si mislo mogouče na Štefko Kučan????????????????????????? Te se motiš, ve pa vijdiš, ka je Kučko ešče izda mali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Je pa velki politični kuma, kak pravi siciljanec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@garfild
Niti slučajno san nej mislo na Štefko, pa niti slučajno si nebi vüpo trditi, ka ma Milan maloga. Glej tudi obdarjene legende menše rastij: Napoleon, Berlusconi, Sarkozy, Mel Gibson, ... (Garfi, kak si velki?)
Čista slučajno san pa "zvedo" tou, ka san napijso za veščine Korošic. V pozitivnon smisli.
Ja pa velke rogle znajo natikati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bar pijtaj na LUMS!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
Nejsan velki, pa mi nikaj nej žal!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mislim da ni potrebno komentirat naših veščin, glavno da nasvet deluje in je problem rešen. :-)
kdo mi lahko pomaga nekaj se pritisnila na osnovi strani hotmaila pa se mi je stran pomanjšala s črkami malimi da ne vidim brati kaj moram storiti da bo nazaj isto stanje napišite katere tipke naj uporabim ali kaj premaknem hvala v vase