NOVO! Acoustic-dubstep izvedba
Zdravo, ges bi pa odpro eno novo debato, glede fejst zanimive zvrsti glasbe..
Odločile smo se ustvarite cover, od preci znanoga dubstep komada (skrillexovoga remixa), na acoustic dubstep način, ker smo vidle ka takšne zvrstij nega glij neven kelko.. cilau v pomurskon okrožje..
Prosen Vas, če pokomentejrate (+ in -), lajkate na youtube, pa če de Van pri srce, tuj delijte s svojime vrstnikame itd..
fala
http://www.youtube.com/watch?v=VtdaKxcW0Q4
Komentarji
Glede na to, ka takših stvari do zdaj nejsan čul gli preveč, pa ka san mogo original tudi ite prvo skos...:) bi pravo ka je za mene kak totalnoga laika odlično spelano:) videospot je faca, meni dober...no, original je boukši oz. nej, je lepši:)))
Akustične izvedbe, pa ponavadi fajn v vujo idejo, takka velki +:)
p.s.: na podrobnosti se pa žal ne razmin telko:)
krsone: fala, ka si si zeu telko časa, pa ka si malo prečekejro tak original, kak tudi našo verzijo, fala za vzpodbudne besede :)
Mij smo tudi nej "proje", ale je fajn delate tau ka te zanijma in tak je tudi tej posnetek nastau.. :)
Če te tak dale pelale tou, znankar nede dugo, pa te tüj lejko videostop s takšimi diklinami napunile. XD
Seriously, dubstep mi je totalno mimo vači, original izvedba toga tüj, vaša verzija pa mi ide na repeat na playlisto!
Kapo doj!
Windu: vse ob svojon čase :D
Lepo, ka ti je naša verzija všeč, fala ka si si telko časa zeu pa ka si jo prečekejro..
Kapo gor :P
Kulsko...edijno mogoče predugo traja ka se komad zača, ovačik pa fino fino. Tak dale
benetom: znan, večijna se jih spotekne ob tej intro.. :) je resno malo nepotreben oz.. preduge.. samo pove nekšo zgodbo :) (o ton ka si sakše lejko predstavla svojo cinemo na drugačen način).. drugič mo probale tau popravite!
Fala za vzpodbuden komentar in kritiko seveda! :)
Ena nauva od mejne. Znan ka je slaba kvaliteta zvoka pa slike, ali tak je tej moj htc.. :D
Ce se kome da, naj malo poglejdne.. prvič san probo na klavir spilate pa polek spejvate.. :) Če de kakšna kritika, fala boge - to nas samo gor lejko držij!
www.youtube.com/watch
klavirska spremljava pa cuj popejvlen.. :)
www.youtube.com/watch
Fala za čekejranje
check out Rise Against - Hero Of War priredbo :)
www.youtube.com/watch
fala vsen
Zdravo, ges bi pa odpro eno novo debato, glede fejst zanimive zvrsti glasbe..
Odločile smo se ustvarite cover, od preci znanoga dubstep komada (skrillexovoga remixa), na acoustic dubstep način, ker smo vidle ka takšne zvrstij nega glij neven kelko.. cilau v pomurskon okrožje..
Prosen Vas, če pokomentejrate (+ in -), lajkate na youtube, pa če de Van pri srce, tuj delijte s svojime vrstnikame itd..
fala
http://www.youtube.com/watch?v=VtdaKxcW0Q4