In novi direktor Komunale MS bo... ?

|

Bo kdo napovedal kdo bo novi direktor Komunale MS?

Moja napoved:
glede na stanje tortic na www.stihec.si bi bil čas da za sodelovanje v koaliciji dobi kaj tudi soboška SDS. Direktor bo torej po moje Šiftar (SDS).

Razen če se zaradi prihajajočih državnih volitev v soboški koaliciji zaradi "nezdružljivosti" ne skregajo in bodo leve stranke za Bencika (SD), SDS pa v tem primeru popuši.

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Ges_osebno

Bo kdo napovedal kdo bo novi direktor Komunale MS?

Moja napoved:
glede na stanje tortic na www.stihec.si bi bil čas da za sodelovanje v koaliciji dobi kaj tudi soboška SDS. Direktor bo torej po moje Šiftar (SDS).

Razen če se zaradi prihajajočih državnih volitev v soboški koaliciji zaradi "nezdružljivosti" ne skregajo in bodo leve stranke za Bencika (SD), SDS pa v tem primeru popuši.

Ájta

Ja, rejsan, do zdaj je ešče fse trufo.  Čarli de pa itak malo vedriu na komunali, v primeri zmage SDS na volijtvaj de pa itak palik šou v kakši Burundi v diplomatsko slüjžbo...ali pa za poslanca... Pa de palik mogo toužiti Komunalo
Pa šče neka:  Po statuti Komunale direktor zastouple drüjžbo tüdi na sodišči. Nej mi je jasno, kak je v primeri, če direktor zastouple drüjžbo na sodišči v pravdnoj zadejvi, kda drüjžbo touži - un san. Tou pomejni, ka de se Čarli na sodišči bocko s svojin odvetnikon? Ali ta se dva Čarlijoviva odvetnika bockala med sebof..... Ali de se pa bocko un san s sebof........ Bar eno je gvüšno: zmago de Čarli, etak ali ovak....

Wizeman

Itaq. Položaj na Komunali de Šiftari samo za prezimijtef, ka nede do nouve državniške funcije na delaborzi. Mijslin, ka je inouk tak že bilou....

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet

Vse v Svet