Novi asfalt na cesti Lipovci-Rakičan
Ka pravite na te nauvi asfalt na cesti Lipovci- Rakičan? Po moje je čijsta katastrofa!
Komentarji
kda san pravo ka je Gregorčičeva mimo "sončnice" pa vrtca slabo napravlena so me na sobotainfo šimfali.... telko o tom....
Ge ne razmin kak jin grata ka eno stran ceste dobro napravijo, drugo stran pa totalno poserejo. Verjetno so prvo vlekli asfalt od smeri Rakičan prouti Bratoncan, te so se pa tan v ovi gostilni redno fsekali, gda pa so nazaj prouti Rakičani asfalt vlekli so bili tak zarejzani ka jin je od kucanj valekar skako. Načik si nermen predstavlati ka nešče tak šlampasto na eni strani ceste asfalt potejgne, na drugi strani pa brez problemov.
Branko Boldižar
Za to delo nebi smeli dobiti pejnez pa pika! Naj idejo rajši na šolanje prejk meje k avstricon kak se ravna cesta napravi...
Pa prinas v Doklezovji je ista zgodba, lekar je menje rukalo prle ka je bila lüknjasta pa zakrpana cesta kak zaj ka so na novo asfalt potegnuli. Jes neven kak jin to grata
Lejko što od novinarov Sobotainfo.com preveri na Pomgradi što je odgovoren za takšno izvedbo pa što je prevzemni zapisnik podpisal?
Glavno ka so policaji kasejrali...Globok poklon soboškin policajon...Glede Pomgrada pa škoda rejči...
katastrofa zelo slabo narejena . naj se učijo od avstrijcev in pol naj delajo
Močno ter upravičeno dvomim, ka ma keri od kvazi novinarjev v MS sploh jajca se postaviti za narod, pa napraviti štalo, ka je nekaj nej dobro napravleno, pa se soočiti in/ali zoperstaviti problemom.
Naslednja faza je to, ka do potegnoli / narisali črte pa je projekt zaključeni pa de tak ostalo naslednjih nekaj let.
Opcija 2 je, ka do delali "nadgradnjo projekta" pa do znova kaserali za "bokšo cesto".
Jebala vas avstrija, kak da tan toga nega. Malo se bole hitro pelajte po evtocesti do graca zdaj gda je nouvi asfalt. Ka nete presenečeni, če de vas na hijpe ujckalo na pune. Verjetno zatou ka telko prekmurcov tan dela. :)
@ asfalt...Vozin se saki den pa san še nej opazo ka kaj meče...
@ asfalt...Vozin se saki den pa san še nej opazo ka kaj meče...
Branko Boldižar
Jebiveter ti si nabrž tisti voznik ka niti ne opazi ovinkov pa kakšoga križišča ka o prometnih znakaj niti ne gučimo...
man vinjeto pa mo se rajše po avtoceste pelal do izvza lipovce, samo ka se ognen tej grab na toj ceste
Bb...kak si znal....si me vido...
Kakšan je cena takšen je asfalt. Ceste vzdržuje direkcija za ceste, tan pitajte kot naročnika popravil, če je za njih vse v redu? Sicer pa izvajalec tak dela, da njemi delo ne sfali oz. ga bo čim prej spet lahko opravljal z popravilom popravila, da zopet zasluži. Mogoče pa, ko so predajali delo, je bil asfalt še raven, zdaj pa,ko se vozite pa se je pač malo sesedlo in bo vedno bolj rukalo, oz. bodo žlaki kakor na kolovozih.
robin hood
za cestare že od negda pravijo, ka so šalabazei
Mene resno zanima, kdo je nadzorni na toj cesti in ce bo to podpiso, ker taksne katastrofalne nove ceste jaz se nisem videl. Torej poziv novinarjem: Cim prej ugotoviti vsa dejstva, mogoce se bo potem kaj vprasal.
Što de kaj spitavo od novinarov? Ni eden ne nosi "cohones" ka bi koga koli pital po odgovornosti. Glavno ka de za vikend palik kak se je Danica božala po nogaj pa ka je Pajdo delal v Kioski pa se slikal z nekšin Gringosom....
To ka je pa resnih vprašanj pa se nihče od kvazi novinarov ne vupa pitati....
mene pa zanijmle da de se ta cesta spet popravila ka de fajn ravna ka nede takša ostala kak je zdaj
Ne razmiš? Nede se... cesta je napravlena... se vidi po finom asvalti pa spojih na staro cesto. Še več - avtobusna je že narisana..... novinari pa pač nemajo jajc gnjaviti....
joj, kako se vsi zelo pametne samo en dan bodite z delavci na asfaltu 10-12 ur vsak dan in še meecno 2-3 vikende in me zanima kaj boste rekli , NE PA DA SAMO ŠINFATE delavci so izmučeni zato se je pa to zgodilo kaj se je ,,,,MALO PREMIŠLJUJTE TUDI Z TREZNO GLAVO NAJLAŽJE JE SAMO PISATI PRIPOMBE IN NEKOGA ŠINFATE MATER DA STE PAMETNI
V soboto sem se peljal po tej cesti in menim, da cesta še ni končana?
Vsaj dalje od rondoja Lipovci - Bratonci v smeri proti Beltincem nekaj manjka... saj moraš solidno zmanjšati hitrost, ker je asfalt pri rondoju višji za vsaj dva centimetra... po mojem pride gor še glazura?
truplo-pa te maš že tudik ti avto, ŠTO TE PA TE VOZI ali kak si napravo izpit.
No ja... tudi ti nekako misliš... da si sedaj brihten? S takimi samo dokazuješ, da nimaš v glavi praktično nič.
In če te zanima... izpit imam od 1976. leta... enkrat sem res odletel z avtom na njivo pozimi, na poledeneli cesti, drugače pa nisem imel nobene nesreče. Pa se pred leti veliko vozil po Sloveniji... po tekmah in še bi se našlo! Aja... pa tudi avto imam, res je že star okrog 12 let... ampak je lepo vzdrževan, garažiran... in lepo gre, pa tudi glede opreme ni ravno neki krš!
To so napravili ležeče policaje