Nove klopi v Soboškem parku

|

Kako se vam dopadnejo v Soboškom parki nove klopij in koši ?

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Kako se vam dopadnejo v Soboškom parki nove klopij in koši ?

Dani Smej

Meni osebno so bile stare bolj všeč.
Te so dosti manjše na pogled in dosti manj "udobne"... so pa pa pojem bolj narejena za "normalno" sedenje, kot pa za sedenje zgoraj na naslonjalu, kot je bilo do zdaj največkrat izvajano to med mladimi :)

sobotašinfo.com

Lejs na starij klopaj je pujščal fleke na oblačilaj, v kolikor si sedo na sedalaj, saj je bil že fajn zdelani.  Večkrat so sedala bijla posrana od ftijčov oz. se še lejs od rose nej posüjšo ... te si pa omijsliš alternatijvo, pa si sedeš na naslonjalo, kero ma mešo površino, pa menje šans, ka se zamažeš.
Meni osebno, nouve klopij nekak ne sedejo notri ... nekak preveč fit zgledajo in delüvlejo premale, mogouče, gda menjajo še svetilke de načik, ka zdaj se tou malo bije... mo se že navadili.

Martina Horvat

Meni te nove klopi niso niti malo všeč. Ne vem zakaj je bilo treba tiste stare zmetati ven. Naj bi samo les zamenjali, pa bi bilo čisto dovolj, če je bila težava v dotrajanosti. Te mi delujejo tako surovo.

Aleš Sečkar

Se strinjam z tabo tinka78, ne pašejo mi v to okolje, te nove klopce so za kakšen betonirani trg, vsekakor pa nej za pur natur okolje.

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet

Vse v Svet