Nov kozmetični studio in trgovina
V Murski Soboti na Ulici Štefana Kovača 16 je odprt nov Kozmetični studio in trgovina D&F.
Nudimo :
-različne masaže
-manikure in pedikure
-depilacije
-nege obraza
-nege telesa
-savno
Naročite se lahko na telefonski številki : 031 - 6...
Vljudno vabljeni!
Komentarji
Kakša skrivnostna številka
Pa še razvoj regije pa to ...
Hej!
Se opravičujen, št.se je nej cejla izpisala.
Št. pa je :031666026
LP
trgovina Dolce & Fabbana
pozdravleni,ge san že bila v ton nouvon studii,pa van poven,ka so dikline prave mojstrice svoje stroke,pa še salon je zelo okusno napravleni.priporoučan vsen,moškim in ženskam.lp
ajaj, prvo se logejraš gor kak smokica ka si reklamo napraveš, te pa kak tatakoko, ka malo sama sebej pohvaleš, jao
hehe samo rejsan, ziher dikline tan nemajo pojma. Prej mojstrice svoje stroke :) kak je pa te tau okusno napravleni? Med doj teče?
no,no dečki bole pomale.ge san ženska v lejtaj,kera si vmejs malo razvade privoušče.što je smokica ge rejsan neven,pa so takše obtožbe malo primitivne.proson vas ka ne žalite lidi,či sploj pojma nemate što so.sicer se pa vidi ka sta v teh pogledih nej razgledana,ovak nebi takše pisala.drugič prosin malo več spoštljivosti.ker tu pišemo tudi tisti ka smo že malo starejši.pa lep pozdrav
aha gospa no fajn ka znate bar računalnik gor vužgate. No kak vidin ste se na sobotainfo prijavili samo zato ka ste tak lepo mnenje napisali o ton studiji. No lepo:)
ajajaj gospa. Či bi ti bila gospa san ge Tom Cruise
thompson gospa ali le fake oseba DA ali NE ? To je vprašanje zdaj. A mislim da nisem tu jaz tisti in ne ti ki bi razglabljal kdo je to ;)
Vsak napiše svoj komentar pa če obstaja al ga nekdo fejka sprejmi kot je misli si pa svoje!
LP!
oprosti ampak eni imamo tudi visoko izobrazbo in smo računalnike rabili,ko si ti in tebi podobni še v pesku zlato iskali.jaz sem gospa,ti pa tom crise neboš nikoli,žal
neooo pa ja brezveze se je trgate. Pa gospa tatakoko ali si neven što, tak btw ge tudi man visokošolsko izobrazbo. Pa nas tu ne briga kakšno izobrazbo maš ti.
škoda se trgate z tou žensko smokica alias tatakoko, vej če nebe bijla to ena in ista oseba sploj neve več nazaj pijsala.
sicer pa mislen ka upravljalci strani majo pregled ali je to ena in ista oseba, ali sta pa dvej. tak ka uni že znajo, ge san pa tude 99,9% v tou prepričane ka je ENA IN ISTA
http://www.infocity.si/rumene-strani/kozmeticni-studio-cosmotea-dorotea-ferencic
ULICA NIKOLE TESLA 7 9000 Murska Sobota
tou firmo ma pa te tatakoko?:>
njaj jo ka viš ka ma visoko izobrazbo, pa da je una že računalnik mela smo mi zlato iskali v peske :)))
http://nov.racunovodja.com/DDV/podjetje/KOZMETICNI+STUDIO+IN+TRGOVINA+D+F+DOROTEA+FERENCIC+S.P/
doroteja ferencic alias tatakoko alias smokica ma že 2 studia v MS. Pomali de že mejla več studijof kak pa je Mcdonaldsof po celon svete.
Za vse kere ste tak primitivni neman besed.
Cosmotea se je zaprla pa je zaj na nove lokacije pod D&F imenon.
Reklama je, što de ščeu de prošo što pa nej pa nej. Nikoga ne silimo!!!
Če pa mislite ka san ge tatakoko se pa moutite pa zaradi mene lejko kak koli preverite.
LP
Thompson...tij si se pa na sobotainfo prijavo samo zaradi toga ka si za ovoga ustaša reklamo začno delati! Tak ka si tij zadnji ka se lejko tü v toj temi iz koga norca delaš!
aja smokica žalim slučaj. Aha zaj bar ge D&F doroteja&ferencic. No zaj še itak neven či je to ena oseba al dve:) Boukše bi blo ka bi si napravila S&T smokica&tatakoko. Dexter pridi do mene na soboških pa va se dale zgučala. Na sobotainfo te ignoreran že dugo
Ojojojoj, kaki cirkus zaradi enega navadnega "pleskarskega" studia.
Kak me ignorejraš že dugo, če si pa dva kedna komaj na forumi... pa še vedno mi sigdar nazaj napijšeš! Kao visokošolska izobrazba pa nevej ka je tou ignorejranje!:)
Povej što si pa ge te najden pa prijden!
Dexter, enim je dva tedna pač dolgo, še posebno tistim z visokošolsko izobrazbo. Izraza "ignorirati" pa na njegovem faksu očitno niso razčlenili dovolj podrobno, zato ga kar poišči na soboških in mu ga razloži.
Pleskarski studio?
analiza ja prosin najdi v SSKJ ka te besede san še nikdar nej čiu, prosen biu bi ti zelo hvaležen.
Ti še veliko stvari nikoli nisi slišal. Saj bo ... počasi.
to maš praf. itaq ka bo počasi de daleč pride.
Tema i dilema.
Ta reklamna tema je bar razkrijla ves primitivizem nekaterih udeležencev portala. Ma j.t.b. ka nešče ne najde pomena ignorance ipd v svojoj glavi, pa v slovari, pa nemren vorvati, pa tou je nej rejsan. Stupido nad stupidi.
Što sploj so tej pojđe, ka so tak plijtvi?
reklama
V Murski Soboti na Ulici Štefana Kovača 16 je odprt nov Kozmetični studio in trgovina D&F.
Nudimo :
-različne masaže
-manikure in pedikure
-depilacije
-nege obraza
-nege telesa
-savno
Naročite se lahko na telefonski številki : 031 - 6...
Vljudno vabljeni!