Neuspešna prijava MO M. Sobota na projektu Soboski kino

|

http://www.pomurje.si/aktualno/pomurje/neuspesna-prijava-mestne-obcine-…
Ce ne objavi ze sobotainfo.com bom to storil kar sam.

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Frenk

ej Arnold priznam ka mi župan pač ne leži. Ali ti si pa redno obremenjeni z njim. Ka ti je več nej všeč?

Marx

charming Celec bi rad bil novi župan, pa sere po zdajšnjem. V svoji kratkovidni samovšečnosti ne izbira sredstev. Se pa ne zaveda, ka narod takšnih pristopov ne mara in ka si s tem sam zlejva gnojnico na sebej. Politi jo sicer proba po zdajšnjem županu, izlije se in smrdi pa na Celecu.

Nagradno vprašanje:
Kakšne so moralno etične vrednote oz. lastnosti človeka, ki preko sranja po drugem, želi na njegov položaj?

seblogger

Človek bi čako, ka bi takšen kaliber znal prilepiti link kak se šika, nej ka ga moren kopipejstati zdaj v brskalnik. Damn

miic miic

meni so tu stvari nej logične no :)
štihec je še pred čason bil član SDSa, zdaj ga pa njegov bivši ''kolega'' blati na vse možne načine. v čem je zaj fora? zakoj se ti je tak zamero? :)  naj me nešče razsvetli... :D

Moja etika, morala in vrednote, za katere se zavzemam, so povsem nasprotne od vrednot posameznikov, ki načrtno, najprej anonimno, zadnje čase pa vedno bolj javno delujejo proti županu in mojim najožjim sodelavcem iz vrst lastne stranke, zato moje delovanje v okviru iste stranke na lokalnem nivoju več ni možno. Posameznikom iz lokalne SDS, ki mi očitajo premalo politične pripadnosti SDS sporočam, da sem župan VSEH občank in občanov Mestne občine M. Sobota.
tej citat se nanaša na tebe, nej celec? :)

Sobochanec

Neuspešna prijava na razpis je lejko dejansko napačno definirana stroškovna analiza ali pa (po pomladno) politični odklon vladajočih do občin s politično nepravim vodstvenim kadrom.
Ge so zdaj lobisti?
Ge so zdaj župani sosednjih občin, prave barve? Nebi lejko malo svojga vpliva reskejrali za soboški projekt?
Mlejčni, bodouči dupli doktor znanosti kaj dosta pomočti nede mogo. Pa on tou niti nevej delati. Kak gimnastičar na drougi, najprlej ga more nešče zdignoti na droug, ka se zgrabi, pa te se komaj začne vrteti. Če se njemi pa kaj zalomi, pa doj spadne, te pa gvušno nede nikoga, ka bi ga vkup pobejro. Rasčesno de se kak Liza na parketi.
Želel je da sloni letijo...

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet