Navijaštvo?

|

Evo, proso bi vas, da si poglednete priloženi link (video) pa povejte malo vaše mnenje o teh in podobnih navijačih. Tekma je bila 1. 5. 2010 - Dinamo vs. Hajduk.
Je tu kdo (razen navijačov seveda) zasledil kakšno nasilje? Ge nej!
Tej debilčki so za moje pojme nej podobni navijačom. Idejo pa provucerajo policijo, ko jih ta proba pomiriti pa takoj vsi na fronto pa batine... Tekma je itak v drugon plani za takše navijače. Glavno ka de se razbijalo pa ka de čimveč nasilja!

http://sport.dnevnik.hr/clanak//rubrika/navijaci/video-pogledajte-mup-o…
http://dnevnik.hr/vijesti/crna-kronika/video-policija-snimke-dokazuju-z…

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
miic miic

Evo, proso bi vas, da si poglednete priloženi link (video) pa povejte malo vaše mnenje o teh in podobnih navijačih. Tekma je bila 1. 5. 2010 - Dinamo vs. Hajduk.
Je tu kdo (razen navijačov seveda) zasledil kakšno nasilje? Ge nej!
Tej debilčki so za moje pojme nej podobni navijačom. Idejo pa provucerajo policijo, ko jih ta proba pomiriti pa takoj vsi na fronto pa batine... Tekma je itak v drugon plani za takše navijače. Glavno ka de se razbijalo pa ka de čimveč nasilja!

http://sport.dnevnik.hr/clanak//rubrika/navijaci/video-pogledajte-mup-o…
http://dnevnik.hr/vijesti/crna-kronika/video-policija-snimke-dokazuju-z…

miic miic

ma ja saj znan ka je togo dosta ale ta je zaj najbole aktualna, pa po vseh forumih se na velko piše, pa naj se še na sobotainfo..: )

denis novak

A C A B...vse je skujala policija ka so zarade ene bakle uletele na tribuno in tau nite nej na sever ge so BBB ,ka pa na vzhod...no za tiste ka nevete ...če što baklo vužge ga po tekme ponavade pridržijo na izhode ker ga prepoznajo prek videokamer(maksimirski stadion ma enoga izmed bokšeh videonadzorni sistemov),,,taka neven v kon jen je fora bila ka so med tekmov uletele na tribuno...
miic ...ge san zasledo tude marsekaj drugoga nej samo nasilne navijače...med drugen san vido posnetek ge policaje stouce pa bakle mečejo nazaj med navijače ge so se nahajale tude navijače kere so nej delale problemov...taka nej so pa vse navijače krive...kelko san zasledo so enga navijača strelele v prsa pa ga še te 3 vre zadržavale na policije pa bile...ov policaj ka je pa osto brez okej pa si je baje san kriv ka je nej znau z topovsken ...:D...in da so druge acabe čule ka je eden njuv ranjene so začale bite vse v bližine stadiona tude tiste ka so sploj nej na tekme bilij pa so na postaje bus čakale...
no in što je vse zakujo?policaje so uletile na tribuno zarade ene jebene bakle ...in kak so do zaj vedno delale be lejko toga zadržale na izhode...taka...A C A B

seblogger

Vsaka zgodba ma dve strani, tak ma tudi ta. Policija je žal dostikrat "huligan z značko in pendrekon." Namesto ka bi delovali profesionalno, zadevo še podžigajo, ka eskalira do maksimuma. In če so se tak obnašali na stadioni, ge je 100 kamer pa fotoaparatov, te se človek samo pita , ka se je dogajalo na ulicah po tekmi v temi ... Rezultat profesionalnoga delovanja pa je en slepi policaj, en streljeni navijač, poškodovani dedeki pa deklice (penderišenje vse po vrsti), zakurjeni pa razbiti stadion. Vse to zaradi ene posrane bakle . In če si pogledneš miic video, keroga si zalepo, so meli osebka posnetoga. Tak kak so zdaj po tekmi identificirali vse huligane keri so delali pizdarije, bi lejko tudi toga, keri je kuro baklo. Zakoj pa so se tak odločili kak so se, pa prepuščan drugin. Eni pravijo ka je njihova država itak v kurci, pa ka so pač nucali preusmeritev iz vsakdanjih problemov, pa so pač poskrbeli ka se je zgodo incident, o keron de se 14 pisalo in nej o ton kak je država pred bankroton. Ne zagovarjan nobene strani tu, ampak če si že ti predstavo samo eno stran zgodbe, san ges še drugo.
www.index.hr/video/film.aspx
www.index.hr/video/film.aspx
www.youtube.com/watch
www.index.hr/sport/clanak/policajci-su-se-vracali-kako-bi-ga-onesvijestenog-cipelarili-i-pendrecili/489503.aspx
www.index.hr/sport/clanak/svjedocanstva-s-tribina--policija-vikala-necete-izaci-zivi/489565.aspx

p.s.: sicer pa vidin ka me je sobocanec malo prehito...

mile82

miic...samo slabo se piše o navijačaj... saj ne pravin ka so piceki, samo tou kak se poroča o navijaških izgredaj pa nema nobene forme. Še sreča ka se je incident začno na vzhode, pa ka so policaji sekale navadne lidi. V nasprotnon primeri bi vse na boysaj zgorelo. Ka bi ednok nešče gor prilepo nekši link ge se na puno navija, pa te tou pokomentero. Nej, tou nej...Fajn si pogledne za vikend Sampdoria: Siena, pa te maš altletico:Vilareal pa tak dale. Pa ne obremenjuj se s stvarmi o kerih nemaš pojma, niti si nej del toga pa niti nigdar neboš...

Gnes špila Partizan z Olimpiakoson.. Tou je staro rivalstvo, verjetno de zanimivo pred, na, pa po tekmi... oooo partizaneee www.youtube.com/watch

Sobochanec

Hrvaška ma extra zakon o navijaštvi, keri bi naj bil fejst rigorozen ali se žal ne izvaja, kak bi trbelo. Poulek zakonodaje pa obstajajo običaji in pravila obnašanja na javnih mestih.
Žal malokeri od navijačov ma zadosta v glavej, pa je dojemljijvi in dovzeten do absorbejranja pravil, običajov in osnov kulturnoga obnašanja pa spoštovanja absorbejranoga.
Komi je namen ACAB grupacija?
Izbrati si za naravnoga sovražnika policijo (posredno vse organe izvajanja oblastnih pravil) je lejko domena kriminalnih, retardejranih, delikventnih skupin kere nemajo veze z normalnin obnašanjon v okolji v keron živijo. Materialna škoda kero bnapravijo se plačüvle iz žepk poštenoga naroda (posredno - prejk zavarovalnic, vstopnine, proračunov...itd), napad na moralne vrednote pa se ne da poplačati. Sleherni ACAB oboževalec ali mogouče član kere od skupin nema normalno naštelanih vedenjskih norm.
Porikta ali pa bar proba nastavitve spremeniti lejko edijno represivni organ! Za utrjevanje pa vgraditev pravilnih vzorcov so pa zavodi pa organizacije z rešetkami na oknaj.

CRO huliganstvo?
Ma dajte no, pa naj policaj počaka, ka njemi raketa v goubec prletij ali se pa zaščiti po pravili "napad je najboukša obramba"? Probajte se postaviti na oba kraja!

lendavcan

Jaz sem mnenja, da bi se vsem navijačem ki so zelo konfliktni ali celo vedno nasilni, na katerih koli nogometnih tekmah oz. športnih dogodkih, enostavno prepovedal dostop/vstop na te športne dogodke/nogometne tekme. Mesečno,letno ali celo do konca življenja.

Če se obregnem na temo, glede divjanja navijačev na Hrvaškem: To je tam itak stalnica. S tem pokažejo le svojo mentalnost, obnašanje in vzgojo. Kaj bo sedaj policist, ki je opravljal svojo službo, ki je ostal slep in gluh ter poškodovan do konca življenja? To je žalostno.

Če je šport naj bo šport. Če pa se določeni posamezniki mislijo pretepati, naj se dobijo v kakšnem gozdu ali travniku, pa se naj zbijejo. Upam da jim bo takrat tisto tudi zadnje.

Pilot

Mile, spomni se samo tiste murine tekme v prvi ligi prote maribore ali olimpiji, zdaj se ne spomnin točno, kera ekipa je bila, ka je bilo tak, ka da si si po pijačo šou, ka ti je kelner zamašek včasek vkraj zeu, ka je te pred tou tekmo nekšna pizdarija bila z plastenkami ali ka je že bilo, ne spomnin se točno. No, takratni vodja navijanja pride s plastenko v box, pa pride varnostnik do njega, pa njemi namesto ka bi pravo, ka naj vodo pred boxon spije, ka je zgrabo za vrat, pa ga cukate začo, mi smo pa do vodje skočile, pa ga vkraj cuknile od varnostnika in niti en je nej niti tekno varnostnika, niti ga v pi*do materno poslo. Ali glej ti njega, bežo je do policajov, se njin zlago, ka smo ga v boxe napadnole, pa je par policajov uletelo v box, pa so začale mlatite z pendrekame. In ka ti ostane v tiston momente, da nemreš vujte nikan, ka si omejene na tistih 5krat 5 metrov, okoli sebe maš 150 lidi je, ka se braneš oz odbijaš napad policaja, keri te bv mlati z pendrekon. Ne praven, ka so navijači oz huligani boge ovce, ali maš pa policaje, keri majo nekšne zamere z nekin, pa te izkoristijo priliko, pa na tekmi čakajo, ka skočeš, pa sodnika pošleš v pm, pa skočijo na tribuno, pa začajo red delati. Naj red delajo pred tekmo, med tekmo v smisle, ka nebi prišlo do medsebojnoga stika, pa po tekmi, tak ka pa samo uletijo na tribuno, pa začajo nekšen red delati, tou mi je noro malo. Nej so navijače dobre, niti policaje in čakajte samo, ka de se začalo svetovno v afrike, mo samo šteli, kelko pizdarij je bilo, ali se pa motim, pa nede niti ene pizdarije,

Pilot

Ka se pa tiče bbb vs. policija, je pa že stalnica na hrvaškon, spomnite se samo pizdarije na poljudu, da so se bbb zgrabile z policajeme. Ne podpiran huliganstva, oz sakše oblike nasilja, ka tekmo ideš gledat, pa se malo sprostit, nej pa pizdarije delat. In kak san že večkrat napiso, ka največkrat nastradajo tiste, keri so nej z pizdarijame začale.

Zvonko Žižek

ACAB !!!
Zaradi ene bakle uleteti na tribuno in namerno izzvati nerede, da se pozornost z ulic (protesti proti vladi) preusmeri na navijače. Nikdar v preteklosti se je nej zaradi bakle (pa čutudi je letejla GOR) uletavalo in izzvalo nasilje, ker se je znalo, ka je to nej nikšo ogrožanje, nikšo nasilje, nika ... ampak je samo fakin bakla. In zdaj naenkrat je pristop čist načiši. Zakoj le? Mislite ka tak, čist naključno? Haha. Pravilen pristop, ja. Čakati na prvo vužgano baklo, kera nikomi nika ne napravi, te pa sprovocejrati lidi, namlatiti vse živo, pa je.
ACAB !!!

uiui uiuiui

Mah že zdaj so tribune prazne ka če še teh par huliganov/navijačov nebi bilo? Lejko ligo zapremo pa je....Seveda govorin o SLO,CRO pa takšeh ligaj :) 
Vači pa  bakle so prisotne vseposedi (skoraj) ponekod še kaj več in praf je tak.

miic miic

@seblogger - kak bi ga naj identificerali, če so pa karte nej bile poimenske? dobro ajde leko bi meli srečo pa bi ga..obstaja pa tudi velka verjetnost ka ga nebi ale pač?
@mile82 - ti gledaj to ka tebi paše, ge mo pa to ka meni. ok?
@zizek - baklja je nej ogrožanje?

no pa ka še ge poven malo svoje mnenje. bbb in torcida so znani kak HULIGANI daleč na okoli. in neven zakoj bi naj zaj tak samoumevno bilo, da je policija zatajlia v ton primeri? vsi ka ste proti policije po predhodno poglednjenih posnetkih ste proti apriorij. pač zato ka je policija policija in vsi so gnide! nej tak?

pa ka poven ka bi ge napravo če bi mel v rokah oblast. drugič bi (ob najmenši pizdariji) poslo gor na tribuno 200 policajov, pa bi jih vse tan razfuko ka bi si zapomnili do konca življenja ka so osnove obnašanja pa ulike. fejst radikalen ukrep - znan ja!! naj me nišče povej ka v pizdi je of redar bil kriv, ka si je zaslužo batino od ovoga bedeka v žuti majici???

pa ka nede pomote. tudi sam podpiram navijaštvo, in to fejst! ale ka je preveč je pač preveč... nebi me niti nič motilo če bi tej navijači vsaj telko jajc meli pa priznali ka so zajebali pa adijo. ale iz principa je kriva vedno policija!

še enok mo pravo: to so nej navijači pač pa navadni huligani !!  navijaštvo malo nači izgleda kelko je meni znano...

uiui uiuiui

baklja je ogrožanje? odvisno kak gledaš...če jo lepo vužgeš pa držiš ale pa doj deneš ne vidin nikšoga ogrožanja. Pa tudi če jo gor fukneš....

miic miic

ja če je gor fukneš leko prleti igralci na glavo in ka se zgodi? če ma velko nesrečo je leko mrtev...
malo gledan zaj posnetke skoz. mogo mo malo umili moje stališče. recimo tomi ka san zaj nevtralen. vztrajan pa še itak ka so začali navijači, policija je pa tudi kršila kar preci pravilnikov pa zakonov...

Sobochanec

Hrvaški policaji so v slűjžbi delali rejd med izgredniki na tekmi.
Kakšokoli kršenje pravil je glede na situacijo na tribunaj preprousto okarakterizejrano kak silobran. Problema za policijo verjetno nega.

Ka je pa keromi od huliganov pendrek-flek kakši poduk ali šoula pa globoko dvomin.

mile82

Tisto, ka je prepovedano, tisto je najđakše... Nasilje se je pa z nasiljon nigdar nej, pa nede rejšilo. In tou je nekaterin v policije nej jasno..

joco flisar

pa ka se sploj unejate z ten miicon. keri spremla sceno zna kak je, keri ma pa pač mišlenje tipa "tou so huligani, drogeraši" pa "policija ma skouz prav" pa itak svojga mišljenja nede spremeno. bi pa dodal samo še eno: kda ti debilček tipa ivan blažičko na nacionalnoj tv prizna oz. bar neka v toj smeri povej ka policija tudi nosi precejšen del krivde, te na ton pa reeeesno neka more biti.
p.s. miic en veuki cvek na glavou, pa feeeest vdari!

Mitja šadl

Miic kelkokrat si vido kakšo pizdarijo na lastne oči? Ge san vido marsikatero... ti ka vidiš tau samo po tv ali pa iz nasprotne tribune je za mene en drek vrejdno. Ka se tan paulek dogaja, ka ti policaji zgučijo že pri vhodi gda notre ideš tau so čuda. Od jebanja mater prekmurskih, do brsanja noge narazno, do mlatenja faco v zid pri površinskon preglede oblačil itd pa tau vse že na vhodi gda ideš na stadion. Za mene so tau vse provokacije, če so pa za tebe nej pa idi resno en roženičar si na glavau deni kak je joco pravo ;) 

aja pa še tau miic. te invalidi keri so daubili na vzhodni tribuni po pički, pa deca, pa dedeki itd tau so tudi huligani bili? Samo opravičuj policijska sranja ka jih delajo, vupan ka ti 1x ger na javni prireditvi redno gor namečejo policaji za brezveze, te pa ti še kakši ček masen napišejo!

Zvonko Žižek

Kamere ga opazijo in se ga pri izhodi stavi. Pa četudi slučajno ne bi plačo kazen, bi seeno blo baukše, kak pa takšno vletavanje in povzročanje vsesplošne zmede. Zakoj je že bakla nevarna? Za oči, mogoče? Večini lidi, keri odijo konstantno na tekme, se zdijo bakle vredi, ker znajo ka v živo to zgleda kar zabavno (če je dobro izvedeno, te je že zelo zabavno), popestri vzdušje in či boš pito lidi v sektori, torej tan ge se bakle vužgejo, ali jin je vredi, boš težko najšo koga, ka je proti ... neven, no, še moji diklini je tau "vau", lol. Same nesreče se pa dogajajo fejst redko. Dobro, kakši osmojeni lasje pa te fore že, ali to je koleteralna škoda. Bakle se mečejo gor bole na derbijaj, ker spada to coj k šovi. V Spliti pa Zagrebi je zletelo gor že na stotine oz. tisočine bakel, pa nikdar nišče ne mrge, tudi zanemarljivo redko je što poškodovan. Cilau pa nej na takšin način, kak ti praviš ... ka bi igralci merali.
Policija je zatajila po cejloj črti. Prekršila je vse, ka se prekršiti da. www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi
Torcida je znana kak ena najbaukših navijaških skupin v Evropi. Pa najstarejša. To, ka se pa med seuf bijejo, jih pač dela bole zanimive.
To je sicer nej s te tekme, ampak s pokalne, par kednov nazaj. Šalalalalala!! :))

//swfobject plugin

/*Get the Flash Player<\/a> to see this player.<\/div>');
var params={};
var attributes={};
var flashvars = {};
params["play"]="true";
params["menu"]="true";
params["loop"]="true";
params["allowfullscreen"]="false";
swfobject.embedSWF("http://www.youtube.com/v/gJmrac6QOqw&hl=en_US&fs=1&color1=0x006699&color2=0x54abd6", "flash20104713265", 370, 270, "7.0.0", false, flashvars, params, attributes);
/*]]>*/

miic miic

hmm prav sta me presenetila joco pa TimicoH. takši napad kak či bi vama mater jebo! :O
nema veze...tudi takši morejo obstajati ka nej dugi cajt. replicero vama pa nemo ka sta dva bedakeca navadnica. vidva sta verjetno že takše tekme skoz dala ka se leko angleška liga skrije ha? :)  mura - maribor... svetski derbi!

ita pa še enok preštite moje komentare pa te povejte če san proti navijačom!? če pa ne vejta kakša je razlika med NAVIJAČI pa HULIGANI pa vama naj teta wikipedia povej...

denis novak

miccc ne sere...budalo jedna....MRZEN INTERNET NAVIJAČE....U PM TIJ RAJŠE DRKAJ DOMA NA MANCHESTER-LIVERPOOL ...SAMO TE NE MODRUJ O NEKON KA POJMA NEMAŠ...PA

denis novak

DA BOŠ GLEDO DRGAUČ TEKMO DOMA PAZE KA TE Z TELEVIZIJE KAKŠA BAKLA V GLAVAU NE SPADNE...

miic miic

najbaukše je kda nešče uleti brez argumentov pa te zača žalite yeah!! napad je najbaukša obramba...
aja pa nige san nej napiso ka san navijač, sploj pa internetni navijač ;)

Zvonko Žižek

Ka meni pol tvojih postov fali? Ker san do zaj še nej zasledil, ka bi ti ger kaj argumentjero ...

ktj100

In če so huligani..kaj zaj?! Strah in trepet za vse ostale ljudi?? Samo me zanima zakaj ste pol na internetu glasni, če vas je drugače tak fejst strah in se počutite ogrožene..raje odpri oči in poglej na prave probleme (korupcija, revščina, zaj***** politika) ne pa, da zaradi 1-2 incidentov vsi zganjate masovno histerijo...Nebom rekel, da smo navijači svetniki ampak je veliko slabših in bolj pokvarjenih ljudi, ampak se širši javnosti njihovo početje ne zdi nemoralno...peace

Profile picture for user black panter robin hood

za mene je najboukša torcida,so pa BBB ena redkih skupin, šteri vupajo napadati policijo

Mitja šadl

miic anglejži so pa pravi navijači nej? ultrasi :D hehehehe  tau pa ka vone pred stadionami se malo ne spokolejo pa razrejžejo tau pa je nej nika nej? Glej miic eno je teorija tvoja blentava, drujgo je pa palik moja praksa ;) smo že dale marsikere derbije skau nej samo mura:mb, tudi dinamo:hajduk itd.. pa še mo jih dale skauz. Takše pač smo mi HULIGANI... LOL... damo zadnji cent za klub, keri nas še te ponavadi kaj zajebe ;)
kak ti je sobocanec že pravo. gledaj ti samo te "velke" tekme po televiziji... Takše ste najhujši. Te pa eden drujgomi pravi juuu včera smo vas zmagale vaaauu pitan što pa te špilo? odg: inter : barcelona :D a v životi pa nej na stadion staupo :D TELEVIZIJA JE MOJ IDOL! :D
Bakljade so izredno lejpe, samo trbej z glavau delate z baklame!

Mitja šadl

Joooj sploj neven ka se neka trujdin tebi miic povedate. prvič kak prvič nejsi navijač, drujgič kak drujgič gučiš kak nekša ovca kera samo po tv gleda neka, pa ka čuješ tau te dale bluziš... idi malo vo, pa na kakšo tekmo pa tak. Pa te lejko pišeš.

Lp OVCA!

miic miic

@TmicoH - pa što v pizdi materni ti je pravo ka san ge navijač??? še 10x mo ti mogo povedati ka san nej navijač???
ge san gučo samo o konkretnom primere ale vi pa te takoj na juriš pa me napadnete kak da bi neven ka bilo...
mah direkt san razočarani no! odpro san temo samo z enim (dobrim) namenom: da povejte ka se mislite o takših in drugačnih navijačih, da malo podebateramo kak kultivirani ljudje, predvsem pa ka se osredotočite na dotično tekmo.
AMAPAK NEJ! za vas to nejde. vam je ljubša ova opcija: osebna diskreditacija, žaljenje, poniževanje v slogu: ti nemaš pojma, budalo, *žaljiva vsebina je bila odstranjena*, internetni navijač,... san kaj pozabo še?
ma *žaljiva vsebina je bila odstranjena* off, ka vas tu pol ne premore normalne debate na nivoju brez žaljivk itd.

veselo navijanje še naprej!

BuLsHiT

se premalo so jih policaji nasekali... 

Zvonko Žižek

Pa ti si isti. Vejpa te bar meni odpiši, nej ka se tak rad dale drkaš z nekin, na keroga nivo se kao neščeš spiščavati. Pa do zaj si še itak nej nika argumentejro, takka neven zakoj sploj drujgin očitaš kakšo koli neargumentacijo.
Ka je bilo v konkretnon primeri? Cela horda želv je uletejla na tribuno, ka odpela enoga froca, keri naj bi vužgo baklo. To se med tekmo ne dela in na konci intervjuja, keri je na konci ovoga videa, ka san ti dal na prvi strani, ti je policaj fajn razložo, kakšne je normalna praksa v takših primeraj. Policaji so se je nej držali in s ten izzvali publiko. Takšoga uletavanje policije pa itak že s principa nema nišče rad in pride fejst hitro do pizdarij. To policaji tudi fejst dobro znajo. Či policaji ne bi uleteli med folk, pizdarije ne bi blo. Zaradi tiste bakle ne bi bil nišče poškodovan, v ton primeri pa je blo tak, kak je blo. Ti pa praviš ka so upravičeno ravnali tak, kak so ... no, super. Te pa še več takših dogodkov ...

Zvonko Žižek

In ja, ma dosti veze, či si kda dal skos kaj, ker te vidiš v živo kak stvari funckionejrajo in ka so policaji nej niti približno takši angelčki, kak se jih skos proba prikazati. Še posebej pa nej te, kda mlatijo vse živo ka jin pride pod roke. Zato ti pišejo, ka je najležeje ležati doma pa drkati na razne Menčestere in misliti ka je to način navijaštva. Nejje. Tu se pozabla tradicija, pozabla se zaradi koga se špila fuzbal, što z vstopnicami posredno financejra klub, što pripomore s ten ka se odi z njin okoli po gostovanjaj, itd. Vse je grato samo en običen kapitalistični TV show, mediji so pripomogli ogromno - k tomi ka se je zdigno najkvalitetnejši fuzbal ... in po drujgi strani ka de mrau tisti nizko kvaliteten. Čist napačna propaganda; vse na ton ka more biti fuzbal popolen, ka je sploj gledljiv ... ampak so korenina čist indri. Vzpodbujanje lastnoga kluba, temparament, DOGAJANJA, show, itd. itd.
Pa tudi ge mo napiso ... lejko si đekson doma na kavči ...

joco flisar

glej miic, dejansko je šlo tu zaradi ene bakle kak ti je že žižek napiso. ka bi se zgodilo če ne bi intervenirali? bakla bi zgorela, gor je nebi vrgo ker če bi jo ščeu bi jo že, tekma bi šla dale in na konci bi policaj (keri je tudi sin,mož,oča...) meu cejlo oko in navijač (keri je isto tak sin,fant,brat itd) ne bi bil streljeni. Tej z baklo bi plačo kazen in to kar veuko (pri nas od 400€ gor tan neven kak je ampak malo nej) policaji bi ga brez problemov identificerali ker so ga meli jasno posnetoga. Zdaj je pa pač bilo kak je bilo.
Dale gučiš o huliganaj med bbb in torcido (tej si omeno). Ja saj obstajajo, ampak recimo tistoga dneva je bilo na severi pri bbb neven od oka 2000 lidij, huliganov mogoče 150. Nemreš tudi vse metati v isti koš. Isto je pri Torcidi oz. podobno. Pa še marsikje.
Je pa zanimivo tudi drugo dejstvo okoli toga dogodka. Neven če vam je znano ali tistoga istoga dneva so bili po celi hrvaški shodi v protest proti vladi oz. brezposelnosti. Ampak to je spadnolo že čez par vor v pozabo, gučalo se je še samo o huliganaj. Slučajnost? Mogoče, je pa dejansko vse puno faktorov keri dovoljujejo tudi možnost ka je bilo vse skup zrežerano. Oz. ka je policija samo čakala en kiks ter izkoristila priliko ka pozornost obrnej vkraj. Ka ne gučin o ton ka majo zdaj novo podlago za "novi" zakon o navijačaj oz. de policija tan mela še več pooblastil... Zna se tudi ka je verjetno nej dugi den kda de na hrvaškon slično kak v Grčiji. In še gej toga za pisati pa nemo vse ampak enostavno teuko vsega je sumlivoga ka to nej za vrvati.
Ka se pa tiče navijanja in "navijanja". Gente se na stadione, ali pa bar mali fuzbal ali kama koli. Samo tak de se kaj genolo naprej. Saj je vredi če človek za vikend pogledne kakšo resan kvalitetno tekmo, tudi ges gledan pa spremlan, ali nedela zadvečera je za menej rezerverana za Muro, če že navijaš za recimo Manchester, pa idi bar če drugo nej kolege z vasi ali pajdaše,sodelavce poglednit kak odšpilajo.
Pozdrav!

jure peroš

Te policaje ka idejo na te tekme red delat so bole blesave od seh navijačov vkup. Komaj čakajo ka nešče neka naprave ka lejko idejo deco rezat.

Zvonko Žižek
Sobochanec

Ka se pa nafudavlete "navijači"?
Podpejrate huliganstvo, pretepaštvo, vandalizem, pokvarenjaštvo, prestopništvo, pa ka ge znan, kakše se odklone od normalnoga vedenja. Za prestopnike nega pardona in jih je potrebno rezati kak günce. Policaji so meli čista praf. Ma, nema se što kaj postavlati prouti oblasti, gda je že itak pizdarija. Vsa sredstva so opravičena. Pouleg teh par budalasti prestopnikov so nedaleč kraj sedeli deca, starci, normalni gledalci pa navijači in so jih z dejanji kakša so že bila, ogrožali huligani. Policaji so vzpostavlali rejd in evo ti kukavičkih dejanj povzročenih z psihologijo mase in pomanjkljijvo samokontrolo.
Policaji komaj čakajo pizdarijo? Tou je budalasta izjava tisočletja. Za hrvaško policajsko plačo bi rajši na magistralki za žvako pa pločevinko pijva podjebavali srbe pa slovence, kak pa retardejrane zagorske navijače krotijli. In zdaj de se mladi oglušeli policaj obogato na račun odškodnine pa penzije? Oče *urac. Nekši budalasti navijač njemi je vničo život pa kariero.

Zagovorniki izgrednikov pa takšoga divjaštva si poglednite Heysel 1985 pa posledice enoga takšoga divjaštva, podivjanih budal pa prestrašenoga NORMALNOGA gledalstva.
Te vas je večijna bijla v đajcaj ali pa ste kakali v peskovniki pa pogačice delali.

Normalni osebek nede nigdar mogo razmiti zagovorništvo prestopništva. In tou je lejko vsen goubcon jasno.

joco flisar

In zdaj de se mladi oglušeli policaj obogato na račun odškodnine pa penzije? Oče *urac.

streljeni navijač de se? ampak nej, saj to je pošteno, ipak keri je strelo je bil policaj of pa navijač, škoda ka je nej mrau!
http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkZkll… tu si sobochanec malo prešti teh 14 postov. lepo po vrsti.
aja pa še neka. keuko san zdaj vseskup skouz šteu, policijsko represijo nad huliganami je nišče nej obsojo, neven skec to tebi. ampak represija se je vršila nad navijači (nej huligani), državljanami, 12 letnicami/letniki, dedekami... če so za tebej to huligani... no nej maš prav saj so, ipak so navijači in sten huligani.

joco flisar

Policaji komaj čakajo pizdarijo? Tou je budalasta izjava tisočletja

fajn bi bilo če nebi tak bilo, ampak vrvli - JE!!

Zvonko Žižek

@S.,

//swfobject plugin

var params={};
var attributes={};
var flashvars = {};
params["play"]="true";
params["menu"]="true";
params["loop"]="true";
swfobject.embedSWF("http://www.youtube.com/v/TRR9-U317DE&hl=en_US&fs=1&", "flash201048123417", 370, 270, "7.0.0", false, flashvars, params, attributes);
/*]]>*/

1:28. Pozorno poslujšaj. Policaji nejso ravnali v skladi z določili; med samo tekmo je horda želv uletejla med lidi zaradi BAKLE. To se nej dogajalo nikdar prle in neven kelko krat de trbelo še razložiti, zakoj je do toga sploj prišlo.
Nišče je tu nej napiso ka podpera huliganizem - kakoli že pod to pojmujete. Zgleda, ka je baklanizem tudi že avtomatsko grato huliganizem. Najbaukše ka vse, keri do kda vozili 20kmh prehitro, avtomatsko aretejrajo, po možnosti pa namlatijo še njegove sopotnike. V bistvi je te povzročo za življenja večjo nevarnost kak ena bakla, takka ... PÚNJEN!!!
Što je bole ogrožo navadne navijače? Kda nastradajo navadni navijači od ultrasov? To se sploj ne dogaja, in sakši, še največji laik, zna, ka vletavanje policije nejje blo v skladi s postopkon in ka so izzvali sranje, do keroga vači ne bi prišlo.
Sakši, keri je kda bil med navijačami, je nedvomno občujto nepravilne pristope policije in zdravljenje njihovih kompleksov.
Če pa tak fejst podperaš nasilje med navijači zaradi pofukane bakle, te pa odi, pa se dokaži v živo. Nej prejk ameriških proksijov. Na tribuni.
Ti bi pač mlato lidi zaradi bakle ... "krive" pa nej krive ... vse namlatiti ... no, verjetno bi jih mlato tudi zato, če se bijejo med seuf ... samo! če se pistiš na te nivo, ge zagovarjaš nasilje med navijači, te argumentov več nega ... te se lejko dokažeš samo še v živo, če maš jajca. Pridi, pa vdari keroga, če si takši đekson. Ali nucaš oklep pa 3 pištole, ka boš lejko še strejlo? Odi, odi ... ka mo vido, kak boš ti koga mlato ... ;)

Sobochanec

Neman namena iskati krijvce za hrvaške pizdarije.

Kritizejro san o zagovorništvo prestopništva. Boli me kita za ACAB, Ultras, Bandits, pa neven kakša vse navijaška skrpucala. Vsi, pa kak koli se že frakcija imenuje majo poulek navijanja za sekundarni cilj, ka se napravi pizdarija. Najbole seveda med rivalskimi klubi pa rivalskimi navijaškimi skupinami.
Streljeni je nej bil daleč od huliganov, pa kak koli zdaj tou poglejdneš Ali po obnašanji, ali po drüjženji ali po kon koli.
Primerjava med nekin, keri je v slüjžbi, pa njemi nekši xy napravi doživotno škodo, pa med nekin, ka je prišo malo "ventijle praznit" je nej primerna.

Mogouče sva nej isti Žižekov posnetek glejdala, ali (za moje norme) normalni narod se ne obnaša tak, kak so se obnašale "preganjane" množice na zagrebški tribunaj.

Navijači, obiskovalci pa gledalci na fuzbalskoj tekmi se pa v očaj policaja ali redara ločijo od huligana edijno po obnašanji. Po normalnon obnašanji.

joco flisar

pa ja saj. in obnašanje dedekov, 12 letenic, mamic in očotov z deteton je očitno bilo isto kak huligansko obnašanje. ker namreč batine so dobili vsi. nemaš kaj proti policiji pa oblasti!

Sobochanec

@žižek
Tebi se je totalno zdrodalo od toga navijaškoga fanatizma.

Sobochanec

Prestopniki so vujšli mijmo, nekši par frajerov, babic pa dece, je pa stalo na tribunaj pa oviralo policaje, ka so nej mogli zgrabiti huliganov, z izrazon na lijci "Niš ti ja nisan uradil, platil sam ulaznicu za ovu stolicu i samo fakat gledam ovu tekmu, i mrzim policajce".
Policaj si je pa s pendrekon pout napravo. ENDE.

Sakša situacija se da z več perspektiv glejdati. Moja je samo ena od mnogih.

Pilot

"Ka se pa nafudavlete "navijači"? Podpejrate huliganstvo, pretepaštvo, vandalizem, pokvarenjaštvo, prestopništvo, pa ka ge znan, ....."
Saj nišče ne podpejra huliganstva pa pretepaštva, ka po eni strani je bv pizdarije delat na tekmaj, pa še velke kazni so, pa še na konce se tak zna, što zmaga - policaji z neprebojno opremo.
Pogledno san si Heysel, pa žal mi je tisteh, keri so mogli na takšen način mreti, ali pogledni, če bi organizator poskrbel za organizacijo, pa posledično policaji svoje delo, ka bi že na začetki red napravile, nebi bi bilo telko huliganov na stadione, keri so začali pizdarije delat in s tem so povlekli za sebov še ostalo maso in , zato ka je bil stadion popunjen 200% več, kak pa je bilo normalno dovoljeno in mogoče nebi bilo žrtev, ka pa znamo...
Slovenija je premala za kakšne huligane pa nekšne ekstremiste med navijačame, maš med mladino, kere boli kurac, pa napravijo par pizdarij pa si med sebov pravijo, ka so huligane, da pa dobijo masno kazen, pa jih mine biti huligan.
Za ta prave huligane pa si lejko čas zememo, pa diskuteramo celi teden, če trbej, ampak kak san pravo, nej so dobre navijače in huligane in niti nekateri policaje. Sobota je malo mesto, pa nema velko navijaško skupino, niti je skupina bila zabeležena kak kakšna pretepaška, ali da smo zdaj v 2. ligi hodili po gostovanjaj, pa na stadione smo bili edina navijaška skupina, so se policaji obnašali, kak če bi mi bili največji pretepači pa ne ven, ka. Pri pregledi san se tak občuto, kak če bi me ščeu policaj na silo slečti pa posilite, te te tan bršejo v noge pa marsikaj se dogaja.... Sobočanec, bi šel z gringosame na gostovanje, pa bi na svoje oči vido, kak so se eni policaje obnašale, pa kak so se eni nej obnašale, ;), pa smo v mali Sloveniji, ge si narod misli, ka se v Sloveniji nika ne dogaja, samo v drugij državaj,  in ja,  tudi tu je represija zabeležena.
In sten ne krivin policajov, ka tri četrt jih je bilo prijaznih, samo nekateri so pa direkt provocerali. In zavolo toga ne sovražin policajov, ka so nej krivi, ampak opravljajo svoje delo. Naj policaji odločno stopijo proti huliganon, nej se pa trbej nad njimi izživljate, pa mlatiti tiste, keri so nikaj krivi nej.

Zvonko Žižek

Valda, ka nemaš namena pojasnjevati. Ker je oblast zakon in maš že apriori praf, takka ti te nej trbej te dogodek argumentejrati in ga pojasnjevati. Ker tau je sploj nej tema, nej? Sploj ne gučimo o ton, ka se je zgodilo v Zagrebi, nej? Ahahaha. Nemaš kaj ... oblast je oblast, bakla je pa najjače prestopništvo, ja. Direkt ti dan video, ge vidiš ka policaj pravi, pa te pogledneš video, vidiš ka so nej ravnali v s skladi, ali dale boš tupo pa tupo isto ... pa to nemreš vrvati, ahaha.
In ti si meni očito, kak se ge na vse razmin ... ? Ahahaha. Smeha puna skleda.

jure peroš

Policaj si je pa s pendrekon pout napravo    či bi ge vido kak nešče rejže deco pa babice samo zatau ka pride do nekšoga kretena bi se tude šau rezat

Sobochanec

@Žižek
Prešti si post Gringosa Pilota nad tebof. Tak bi naj zglednolo normalno pijsanje člana navijaške skupine. Bojin se, ka čeglij si preštejš, tvoja dovzetnost ne premore sposobnosti zaznavanja razlike med tvojin pa omenjenin pijsanjon oz. načinon izražanja mnenj.
Tvoja sodba na podlagi posnetka kamere, ge je nej viden niti pljunek niti verbalni konflikt je pa verodostojna mogouče za svejt v centralnoj Afriki ali pa mogouče ger na obrobju Južne Amerike.
Reakcija policaja nasproti večstoglavoj množici je lejko pričakovana, seveda, če si dovzeten za pričakovanja.

joco flisar

Prestopniki so vujšli mijmo, nekši par frajerov, babic pa dece, je pa stalo na tribunaj pa oviralo policaje, ka so nej mogli zgrabiti huliganov, z izrazon na lijci "Niš ti ja nisan uradil, platil sam ulaznicu za ovu stolicu i samo fakat gledam ovu tekmu, i mrzim policajce".
Policaj si je pa s pendrekon pout napravo. ENDE.

na hvala ti ka si tej zagen post napiso, zdaj bar vidin sken pregučavlen. vejpa pojma nemaš ka se dogajalo 1.5. na maksimiri. kak v pizdi lejko nekši človek tak na pamet gučij te pa še - pazi to - vrvle v to?! čuda na. pozdrav sobochanec, lepo živi dale v svoji komunistički ideologiji.

pa resno folga o ton ker dejansko nema smisla. za enoga ka se spusto v debato na konci v spadne ka sploj nevej za koj se ide. stvar je jasna: keri ma videnje navijač=huligan in fejle policija ma skouz prav, ga neuš prepričo za nikšoga boga v nasprotno. nažalost je pa kak ponavadi tak ka o določeni stvari majo največ povedati tisti keri pojma nemajo o stvari (pa ne mislin zdaj samo toga topica ampak na splošno, saj bilo že večkrat napisano pod raznimi temami, vidin ka je dejansko tak)

Pilot

Tou je nej prvi primer navijaškoga divljanja na hrvaškon med bbb pa policijo, jih je bilo dosta. In v teh medsebojnih pretepih, je policija parkrat popušila, pa so jih bbb uničile. In s ten nastane zamera, namesto, ka bi tistoga navijača najšle, saj je po celon zagrebe pa stadione na miljon kamer, pa ga kaznile, ali zaprle, ali pa na goli otok poslale delat, ali bilo ka, nej, čakajo, ka de naslednja tekma, pa ka do njemi lejko kontra policaje dale, pa te ga potegnejo iz množice gledalcov pa ga 5 policajov bije kak prasca. Sobočanec, ka bi ti napravo v ton primeri, če bi bil v tiste množice med navadnime gledalcame, da so jih policaje ribate začale, bi se ta vrgo ali bi se nazaj postavo? Dobiš batine v vsakon primeri pa še kazen, samo zato, ka si navaden gledalec, huligane so pa vujšle policajon.
In mlatiti dedeke pa babice pa malo deco, samo ka do huliganov prideš, je pa absurd.
Zato se pa te narod gor vužgej, da tou vijde, ka nedužne nastradajo, pa se te nazaj postavijo, ge bi se tude.

Pilot

Sobočanec, za vednost, nej san Gringos, ;)

Zvonko Žižek

S.,
neda se mi ukvarjati s temi psihološkimi analizami mene samoga. Od momenta, kda ti napišeš, ka trbej tak intervenejrati zaradi bakle (kero tudi ge fejst rad vužgen) in zagovarjaš nasilje nad navijači (avtomatsko tudi nad meuf), v tiston momenti se ge poseren na stil pisanja, celo či zemen coj to, ka vse si mi zadnjič napiso. Je to preveč za razmiti? Pa ka ma veze nivo pisanja, če pa si ti sploj nej sposoben nika argumentejrati. POLICIJA JE KRŠILA PROTOKOL, to je dejstvo. Kda dokažeš nasprotno (torej, ka je policajof na tribuno nej blau), te boš pa car. Ka ti naj drujgo poven? Isto je že joco skapčo, ka se pač s teuf neda.
Samo še par gledanj:
- Navijač je v svojon sektori, keri je njegov domači sektor. Un je tisti, keri odi na tekme, in vzpodbuja svoj klub. Vsi ostali ostanejo doma. Če si doma, te nemaš pravice nekomi gučati, kak de se obnašo v svojon sektori, med svojimi lidmi - vsen v sektori je vredi, če se palijo bakle, in se s ten ne ovira navadnih lidi, kvečjemi je še vsen ten "navadnin" gledalcon vredi, če so bakljade.
- Sama bakla je nej vrejdna toga, ka bi zaradi nje uletelo na tribune horde želf, ZATO KER SE ŽE V OSNOVI ZNA, KAK HITRO SE LEJKO TAKŠI FOLK SPROVOCEJRA. In ker se to zna, so napravleni za to določeni postopki, nej pa takši, ge lejko že v naprej predvidiš, ka de prišlo do pizdarij. To je psihologija, kero se je skapčalo že dugo nazaj. In za te namene so napravlene tudi kamere. Zakoj pa bi te šla policija zanalašč delat pizdarijo ... hja ... sva z jocojon že razložila, zakoj.
- Navijač je snemani; zaradi bakle dobi kazen do 1000 EUR. Se sploj zavedate, kakšna vsota je tau? Cilau či zememo v obzir napisano pod prvo alinejo ... kak či jurja ne folga, trbej te še vse to coj?! Z enoga drujgoga vidika moreš meti kar dosti jajc, ka vupleš baklo vužgati, kda znaš kakšo kazen boš dobo ... in te očitati nekomi, što zna ka nej v teoriji nej v praksi nede nikomi nika napravo z baklo, ampak de daubo pač velko kazen, ka je nekši huligan, prestopnik ... ma daj. Za novo leto se z nespametnin vedenjon okrog pirotehnike zgodi neprimerljivo več nesreč in neprimerljivo več lidi ograža življenja okoli sebe. No, pa verjetno obstaja še 360,548 primerov, ge se še bole in kazni sploj nega.
- Navijače, keri se bijejo med seuf, ge ne bi glih okarakterizejro kak huligane. Či se ščeta 2 grupi zbiti, naj se zbijeta. Itak se ščejo prisotni biti, takka ... to spada coj, jebiga. "Samo ka dogaja ..."
- Huligani so za mene tisti, keri brez razloga razgrajajo po mesti, uničujejo tujo lastnino ter mlatijo lidi, keri si v fighti ne bi želeli sodelovati.
- Sakši, keri de kda kaj zajebo v zvezi z zakonon, de dobo denarno kazen, mogoče celo zaporno, ter seveda še batine. Kda pa policaji zajebejo, pa nikdar ne odgovarjajo. Lejko kršijo pol protokola, pa nede nišče odgovarjo.
itd itd ...

Zvonko Žižek

lol. sobochanec. ti sploj vidiš vsebino, ka ti Pilot piše? ge jo na tvojon mesti ne bi gli zel kak podporo tvojin teorijan.. šti, šti.. :D

Sobochanec

@Žižek
Kak ti naj zdaj kaj drüjgoga napijšen kak na kratko: Tij si tupasti kak štükov praj!

Pilotovo vsebino san ti omejno kak zgled, kak se normalno napijše post. Nindri san nej omejno, ka so posti, keri se ne strinjajo z menov, nej normalni.
In tvoj bistroumen povzetek je bil, ka san pohvalo nekoga, keri me ne podpejra. HAHAHAHA Če si nej pajdaš, te si sovražnik. Bravo Žijžek.

Tij verjetno poznaš Pilota, pa s ten znaš, ka ma pač več v glavej od tebej. Mislin tudi, ka se bole z jocojon zarazmita.
Tou si ne gemli znouva kak napad na tvojo integriteto.

uiui uiuiui

http://www.shrani.si/f/x/oX/1L5AQe59/1.jpg
http://www.shrani.si/f/1H/nj/x9jwMAW/2.jpg
http://www.shrani.si/f/3J/4q/2SbCPLgr/3a.jpg
http://www.shrani.si/f/w/0/2yUAFSoR/4.jpg
http://www.shrani.si/f/1T/1K/4cMWYlWt/5.jpg

To so plakati ka so bli nendri v Maribori objavljeni za današno tekmo mb : domžale. Seveda jih je policija brez potrebe odstranila. Najbrž so koga ogrožali ali? 
Očitno bi policija rada malo fightanja z violami :) 

Pilot

Mene moti samo tou, pa nej san več v teh navijaških vodah ali bilo ka, ka novinari in ostala raja ob navijaških izpadih znajo samo šinfate v smisle - saj drugo tak ne vejo delati, kak samo pizdarije. Da pa navijače napravijo kakšno koreografijo, na katero se pripravlajo po mesec dni pa več, pa kda zbirajo sredstva za obubožane, bolane, itd., pa ne piše nišče nika, niti nišče nič ne povej, samo zamahnejo z rokame pa kurc gleda. V Maribori so na velko šinfali viole, nej so bili vredni niti enoga centa, te so pa zbrali pejneze pred svetkami za siromašne družine, pa jih je nej nišče pohvalo od tistih, keri jih je šinfo, niti je nej bilo omembe vredno v časopisaj, mogoče v večeri par stavkov.
V Franciji so navijači, kateri so prišli iz zaporov, in sami sebe imenujejo huligani, naredili koncert, in vsa sredstva so šla za otroke, kateri so hudo bolani pa že od rojstva v bolnišnicah. San vido sliko na interneti, kak so deca vesela bila, pa san samo skuznate oči dobo.
Hja, lejko se mi čednimo pa štukamo, spremenili nemo nika, pa za kakšen keden dni mo pa čule, ka je bila spet  pizdarija med policijo pa med navijačame.

Pablo Escobar

hehe v mb tak majo posebno policijsko enoto samo za vijole...:))
vüva pa vedno v küršlus odletijta

Zvonko Žižek

LOL, stari, si ti sprani, ej ... In, ka naj ti poven ge zaj nazaj? Ka si pa ti tak tupasti, ka kda nevejš argumentejrati, ka te ideš gledat na stil napisanoga? Pa ka opet delaš nekše inteligentne predpostavke? Ahahaha. Si sploj prešto razlago, zakoj san spremejno svoj ton do tebe? Zato, ka si mel že telko osebnih napadov na mene, ka praf nemren vrvati kak obremenjeni si z meuf in me probaš skos diskreditejrati tan, ge neman istoga mnenja kak ti. Povrh vsega si s svojin poston že v začeku uleti v takšon toni, ka ti pač nemren dužen ostati. Ka je za tebe inteligentnost? Neargumentejrano podjebavanje? Kak lejko s teuf sploj človik kaj debatejra, či te, kda zigibiš argumente, ideš lidi osebno diskreditejrat? Nemo se več spiščavo na tvoj nivo. Kda pa boš mel jajca, pa se javi na OS, pa boš te v živo razložo, kakši prestopnik san ge zaradi bakle in kak bi me pokati trbelo. Zaj pa brž hitro v fuksgrabo, ka te ger što ne najde.

Zvonko Žižek

Pa probaj si prešteti moje argumente, Sobochanec. Ena po ena. Pa me citejraj, in mi odgovori ge neman praf. Ge bi z veseljon tak debatejro, samo ka či je tebi to zgleda ka nej dano ... :(

Zvonko Žižek

Aja. Pa čigli pišeš vmes takša čuda, ka te pol lidi ne razmi, ka ščeš povedati, san te v ton primeri razmo. Razmo san, ka cilaš na nivo govora, samo je to s tvojih sovaržnih ust tak ironično, ka bole nemre biti. Ahahaha.
Pa probaj si prešteti moje argumente, Sobochanec. Ena po ena. Od prvoga posta naprej. Pa me citejraj, in mi odgovori ge neman praf in mi očitaj ge san se narbe obnašo. Ajde, Đekson. Ali ste se toga v ex-yu šauli nej nafčili? Ge bi z veseljon tak debatejro, samo ka či je tebi to zgleda nej namen, te pa v prineseš nekše moje podtone, kere vidiš ekskluzivno samo ti (še enkrat, koji k. si te ti, ka boš meni očito nivo pisanja, medten kda si v svojih postaj lidi že 1000x sposlo in jih okarakterizejro na vse možne načine), 90% lidi v toj temi ti je pa že razložilo to, KAR SE TIČE SAME TEME. Ampak ja.
Ti znaš več ...
- ge san za tebe neinteligenten (mišljeno je blo za ton govora, kao), ker uporabljam sovražni govor v neprimerljivo menje primeraj kak ti?
- ge san za tebe neinteligenten, ker nemaš na tisti video odgovora?
itd. itd.
the show must go on ;)

Glej, ka si napiso ... že tu si začo provocejrati pa širiti laži. Sploj je nej nišče podpero huliganizma pa vandalizma pa odklone od normalnoga vedenja, ti pa si podprl neprostovoljno nasilje nad navijači - brez izbiranja sredstev. Ja, super ...
Podpejrate huliganstvo, pretepaštvo, vandalizem, pokvarenjaštvo, prestopništvo, pa ka ge znan, kakše se odklone od normalnoga vedenja. Za prestopnike nega pardona in jih je potrebno rezati kak günce. Policaji so meli čista praf. Ma, nema se što kaj postavlati prouti oblasti, gda je že itak pizdarija. Vsa sredstva so opravičena.

Frenk

zizek ti mi samo enak razloži meni kak navijaškomi laiki. Z kakšno pravico imajo navijači napadati policijo. Ka za njih ne velja zakon. Če tak misliš pa idi mimo policije pa prvoga policaja ka vo prdie za vuja poči. In kelko vidin zagovarjaš anarhijo. In v angliji takšni navijači tipa BBB, Torcida pa še kakšni vidijo satdion samo še na televiziji.

jure peroš

navijači majo isto pravico napadate policijo kak oni majo njih

Zvonko Žižek

Frenk,
to neje blo praf. V principi obsojan napad na policijo, samo MOREŠ razmiti, ka se je zgodilo prle; policaji so pred ten prekršili standardni protokol in se pitati "zakoj so ga mogli", "kakšna varnost se ogrožala?", "varnost koga?", itd. Nejje isto či vdariš nekšoga policaja na random kda ideš po cesti, ker na tribuni vpliva še 100 drujgih faktorov, kere se vsi zavedajo že prle, kak pride do pizdarije.
Ne zagovarjan nikše anarhije. Zagovarjan to, ka policaji ne bi prekršili protokola. Zagovarjan zdravje lidi. Ti pa lejko na drujgi strani to policijski uletavanje s kršenjon protokola, kero vidiš do koj je pripelalo ...

Zvonko Žižek
Zvonko Žižek
Majkel Đekson
uiui uiuiui
uiui uiuiui
Zvonko Žižek

Saj grobari so njin tudi. V bistvi je fora v ton, što si je kao prvi zmislo pa je bole izviren. Mogoče malo smejšno, ali vseeno.. obstaja celo video:  http://www.youtube.com/watch?v=_FJfZ0lddlQ ... ene stvari so rejsan čist krejzi.. to je še za mene prejk meje.. to je madness.. to je srbija :D
pa dobro. idemo dale..

//swfobject plugin

var params={};
var attributes={};
var flashvars = {};
params["play"]="true";
params["menu"]="true";
params["loop"]="true";
swfobject.embedSWF("http://www.youtube.com/v/sBW-OY02XnA", "flash201048161537", 370, 270, "7.0.0", false, flashvars, params, attributes);
/*]]>*/

Pilot

Zdaj si pa predstavlajte, ka na teh posnetkih, kere ste limali gor, ka uletijo policaji, pa začajo delati čistko na tribuni?  V srbiji bi se klali zaradi toga.
Nega boukšoga, ka da si na tekmi kak nevtralen gledalec, pa na eni strani navijaška skupina napravi koreografijo z bakljami, pa na drugi strani navijaška skupina napravi isto.
Dobre posnetke limate gor, vsaka čast, evo še ge enga:
http://www.youtube.com/watch?v=piPrkoQFVqo&feature=related

čriček

Tudi tej zadenj posnetekPilot je nekaj ka ti zdigne adrenalin,pa to so te na konci tudi najlepše tekme ,nepozabne ,zato ka takšno vzdušje je samo ednok ,se ne ponavlja,super 5.

uiui uiuiui

Daj davlite video posnetke kak flash gor..Embed kodo z youtuba

uiui uiuiui

partizan - zvezda zakooon vzudšje 27-28 gezero gledalcov/navijačov pa zaradi varnostnih razlogov baje nejso šle v prodajo vse karte (Normalno)....

ktj100

@ Sobochanec.... Tako mnenje je vsesplošno o navijaštvu, ker taki vtis delajo mediji in policija..poleg tega pa jaz tudi ne grem kritizirati stvari o katerih nimam pojma, tak kot ti recimo ;) Navijaštvo so čustva,  občutki, katera so za "navadne" ljudi nerazumljiva... v navijaštvu se najde prijateljstvo, poštenost, spoštovanje in solidarnost  kakšno se redkokje najde..kaj pa tebe dela tolko boljšega od navijača recimo? Ti si tak pošteni in se držiš vseh zakonov brez izjeme? Kolko ljudi je pokvarjenih in slabo vplivajo na mladino, kolko je kriminala, kolko je korupcije in nepoštenosti...a vi se ubadate z navijači, kot, da so nenormalni ali celo, da so vsa sredstva proti njim upravičena..seveda, pustimo policiji in ostalim, da nas teptajo na vsakem koraku in bo čez čas trebalo pazit, da pešcu ne napišejo kazni za prehitro hojo...eni se pa tak fine delate, da ste nepopisan list in bi vse kritizirali... pozdrav

Zvonko Žižek
uiui uiuiui

Tak je to...Policaji so njega 1vs4 mlatili kak krave če gli so ga meli naklaj že kda so pa uleteli ostali pa so pač nazaj batine dobili. Če gli neje vredi ka je gor bejžo of ale vseeno mlatiti po njen kak po kravi je tudi nej tribelo :D 

žćč

zanimivo je tudi ka so navijači prišli svojomi pomagat, policaji so pa svojoga pistili ležati pa vujšli.

miic miic

4je policaji bi naj šli proti 100+ navijačom tistoga momenta na igrišče? :)

miic miic

aja vači san pa gledo to tekmo zizek. fantastična tekma, super navijanje, super vzdušje - to man rad! :)
...jah jebat ga... pa san bil internetni navijač ali kak ste že pravli :D

uiui uiuiui

pa dobro partizan - zvezda boš valda gledo po TV nej ale to ka eni tekme kero majo šanso pogedniti vživo (mura) ne gledajo pa si lejko samo saki svoje misli.....
pa nej mi zaj o slabih rezultataj :) 

vači pa: ja-jp.facebook.com/group.php

miic miic

ja no če smo iskreni, san preci hodo na murine tekme pred časom, ale nažalost ti moren povedati to ja... rezultati pač.
znan ka te zdaj pravli ka pravi navijač hodi na tekme v dobrem pa slabem. to dži seveda! ale neman se ge zaj za nekšoga ''pravoga navijača'' ultrasa, san pa fejst rad pogledno kakši derbi mura - maribor :)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet