Naravni pomarančni sok - Kje v MS?

|

V toplejših mesecih mi dosti bolj kot kakšne gazirane pijače ali sladkane vode paše kozarec naravnega pomarančnega soka. Vem, da ga ponekod v gostilnah imajo, ampak me zanima kje v MS se ga da dobiti?
Pa da ne bo pomote, v mislih imam sveži sok iz pomaranč, ki ti ga naredijo v gostilni, ne pa tiste kupljene pomarančne soke. Po možnosti takega, da je zmleta pomaranča in ne samo stisnjena s sokovnikom.

Lep vitaminski pozdrav

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Martina Horvat

V toplejših mesecih mi dosti bolj kot kakšne gazirane pijače ali sladkane vode paše kozarec naravnega pomarančnega soka. Vem, da ga ponekod v gostilnah imajo, ampak me zanima kje v MS se ga da dobiti?
Pa da ne bo pomote, v mislih imam sveži sok iz pomaranč, ki ti ga naredijo v gostilni, ne pa tiste kupljene pomarančne soke. Po možnosti takega, da je zmleta pomaranča in ne samo stisnjena s sokovnikom.

Lep vitaminski pozdrav

nikki

Slaščičarna Mladost ma po novon lekaj? pa Pomaranča, itak. 

Zoran Vogrinčič

100 % majo v Cuboje, Unisexi in Il Cafeji.. :) Malo bi blo čudno če v Pomaranči nebi meli a? :)

Martina Horvat

V Pomaranči sem že bila pa mi ni všeč njihov pomarančni sok, ker ga imajo kar v enem velikem sokovniku in nikoli ne vem od kdaj je. Poleg tega se mi je že zgodilo, da je imel okus po vsem drugem, samo po pomarančah ne. Verjetno je bila kakšna gnila ali nezdrava pomaranča vmes, pa še z vodo ga redčijo poleg vsega.
Kje pa je ta slaščičarna Mladost? Imam občutek, da bi v slaščičarnah nekak najbolj znali imeti res sveži sok.

LORNA

Unisex ga ima in ga ne stiskajo vnaprej ampak takrat, ko ga naročiš. Imajo pa pomarančo in ananas.

dupont

tinka tomi se pravi smoothie, nej sok.

Martina Horvat

Bom šla en krog ta teden pa bom potem poročala o rezultatih. Hvala vsem za odgovore.

LUKA

Kavarna Elite..Maksimus...prek od Prve lige

someone Jane do

Restavracija Maximo in kavarna Maximo v Maximusu.
Imajo: naravni pomarančni sok, ki ga lahko tudi kombiniraš s kivijem, limeto, grenivko...

gipsy gipsy

Vse ste že našteli zgleda....tudi v Spartacusu baje imajo pomarančni sok. Saj ga imajo povsod no...

Martina Horvat

Kavo si tudi lahko skuhaš doma pa verjetno hodiš ven na kavo.
Sem danes začela svoj obhod po lokalih in preizkušam sokove. Bom poročala, ko jih bom večino obhodila.

Tarzan

tinka78
...čakamo na poročilo... dodaj cene!

dupont

tinka78 pozabla si povedati ka eni hodite v lokale tudi zaradi imidža. tudi določeni folk vas more opaziti zaradi toga, s ten si uveljavljate družbeni položaj.
marsikdaj vidin goste v oštarijah kak so elvis, il cafe pa podobno, ka tan sidijo po cele dneve. takoj vidiš keri je tan "doma" pa ker so prišli usput na pijačo, tudi či pridejo 5x na keden! majo se kaj zgučavate, ovi pa sidijo kak mumije pa cecajo tisti en sok v razponi petih vor pa pol škatle čikov gor.

Martina Horvat

No, ti boš že vedel, ker si očitno v vseh teh gostilnah zelo domač.

dupont

vidin ka te je prizadelo. my point exactly.

vvv

V pomaranči! Vedno sveži, pa še kolektiv je dober... ges san zadovolen vedno.. tak ka priporaučan. :)

Daniel Nemec

@tinka78,... že v poufinale lažeš na puno, tak ka raje nič več ne poročaj!
Dejansko misliš ka si što od teh gostincof vüpa privoščiti ka bi vodo lejvo kcuj k 100% soki?? bla bla

bb bb

Ja,iz prve rauke van lejko poven,ka se soki mejšajo v gostilnaj,100% dobiš samo če pred njin stojiš pa ga glejdaš.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet