Nam res preti konec življenja na zemlji?
Prepuščam da vsak sam presodi kaj je res v teh dveh člankih ki si jih oglejte na teh povezavah.Nam res prikrivajo konec življenja kot ga poznamo na tem planetu zemlja, presodite sami, nekaj pa je vseeno res,.-----,Moškisvet.com - Nam svetovni voditelji res prikrivajo prihajajočo k .
24ur.com , Nasa napoveduje svetovno katastrofo?!
Komentarji
Idi pa si radio veseljak vklopi pa nas henjaj gnjaviti z svojimi nedoraslimi temame...
čriček či bi bil pismene bi vido ka v ton "članke" pijše ka se "planet nibiru" sakšeh 3600 let zaleti v zemlo. pa če bi tau bijla istina te nas zaj sploj ne bi bilo tü
ČRI ČRI ČRI
Upam ka si že koplete ger kakšno grabo za bunker ge te se skrivali na te den apokalipse.
Mislim, da se malo preveč ukvarjajo s tem, kako bo uničen naš planet. Verjetno, da NASA tudi ve za kakšne komete, ki bi lahko ogrozili naš planet. Vendar, če tudi to obstaja, je bolj pametno biti o teh zadevah tiho, saj ne sprožaš neke panike. Pustimo se presenetiti in počakajmo kaj bo. Še vedno pa mislim, da planeta Zemlje ne bo uničil nek objekt iz vesolja, ampak predvsem mi s svojimi dejanji. In za zdaj nam to dobro uspeva. Tem katastrofalnim idejam pa, kot je bilo omenjeno v enem od videov, malo preveč prispeva Hollywood.
Točno tak , naj vsak sam presodi ka de potegno iz teh groženj o uničenji zemlje, edino me moti tista nazorna slika iz ZDA ge že gradijo zaklonišča pod zemlo====''''''))))))
Chevapcic Himself
.. nepremičnine že tudi odavlejp pa vse? Kak nazadnje v NYC, ge so na ulici čakali apokalipso?
.. če de gda konec sveta, de tau samo od sebej, isto kak je Vesolje gratalo samo od sebej .. toga pa še en čas nede ..
.. aja, res, Vesolje naj bi ustvaril Stvarnik, res je, se opravičujem ..
Če že gradijo zaklonišče, naj ga kar gradijo. Samo sam raje ostanem na površju, kot pa potem počasi umiram, zaradi lakote, pomankanje kisika ... Če pride do take katastrofe, pogojev za življenje sploh več ne bo. Tudi tako imenovane izbrance čaka konec, le da bodo malo bolj trpeli.
joooj pa ka vuva šupaka čriček pa landini resno ne prešteta članka prle kak komenterata?
Navajan : "To je planet, ki naj bi bil usmerjen proti Zemlji. Tudi Nibiru naj bi krožil okoli našega sonca, vendar je njegova pot zelo eliptična ... Tako zelo, da gre bojda tod mimo le na 3600 let. In kdaj bo prišel? Da, uganili ste – decembra 2012! Točno na dan, s katerim se končuje majevski koledar."
Se pravi je bil tu (či bi obstajo seveda hehe:) nazadnje leta 1588 pr. kr.
tak ka či bi bila to istina mi nas sploj nebi bilo
tudi ti si lekar nej prešto članka, kava. tej "planet" se namreč ne zaleti v zemljo, pač pa se planeta srečata na mali razdalji in ker bi naj bil tej nibru 4x večji od zemlje bi pač za en čas zakril sonce, in vničo našo atmosfero z svojo gravitacijo. zemlja preživi, lidjej pa nej. in v 3600 letih se pojavi novo življenje.
aja tej planet seveda ne obstaja, niti je nigdar nej.
če de de, če nej pa nej.... vrvlen ge nej gli ten člankon...
smrt itaq čaka vsakoga...
@skodelica kave; s katerega mojega stavka si predpostavil, da nisem prebral članka?Prosim te, da mi na to vprašanje odgovoriš. Sem ga in vem o čem govori. Moji komentarji so pa bili bolj splošne narave.
Ge se stavin za milijon EUR, ka v naslednih 10 lejtaj nede konec sveta.
http://www.nasa.gov/topics/earth/features/2012.html
kerikoli vrvle kaj od toga, more prešteti zgornji link. zaj či tisti, keri to vrvle, sploj zna angleško
del toga: "Q: What is the origin of the prediction that the world will end in 2012?
----->> A: The story started with claims that Nibiru, a supposed planet discovered by the Sumerians, is headed toward Earth. This catastrophe was initially predicted for May 2003, but when nothing happened the doomsday date was moved forward to December 2012. Then these two fables were linked to the end of one of the cycles in the ancient Mayan calendar at the winter solstice in 2012 -- hence the predicted doomsday date of December 21, 2012."
saj ne ven če so eni resni ali trčeni tu gor ... :D
eni fanatiki trdijo ka v naši galaksiji obstaja planet keroga ne poznamo. ne poznamo ga zato ker se skoz skriva za suncon. kao.
bom povedo na primeri: meti še en dodaten planet v našon osončji recimo velikosti marsa v našon osnončji ne bi mogo eksistejrati ker bi ga jupiter po nekaj cajta izločo. tudi planeti med sebov nemrejo meti takših magnetnih vplivov ka bi en na drugoga vplivali. torej premik polov je normalna stvar. zemlina sredica kera je čisto železo je analog elektromotora, alternatora ... statora in rotora. zato pride do takših pojavov.
torej en takši planet ne bi mogo biti v našon osončji neopaženi. obstaja pa teoretična možnost ka bi poleg našoga osonočja LEJKO bil kakši planet, ampak bi mogo biti oddaljeni 3x telko kelko smo mi od sonca. dugo ne bi zdržo ker ne bi bil del nobenoga osončja in bi ga eventuelno pošiknolo v intergalaktični prostor.
Čriček ne sekejraj se...
1. Umaknite se vsaj 250 kilometrov od obale.
2. Umaknite se na vsaj 180–200 metrov nadmorske višine.
3. Umaknite se od vulkanov.
4. Umaknite se od znanih seizmičnih con.
5. Umaknite se od elektrarn.
6. Umaknite se od jezov.
7. Ker bo sevanje v visoko ležečih predelih močnejše, se zadržujte raje nižje.
8. Umaknite se od velikih mest.
9. Pridružite se skupinam, ki se že aktivno pripravljajo na katastrofe.
8 od 9ih pogojov si že tak spuno (neven če si že aktiven kakši v skupini) samo ka živiš v v MS, pa še kanal ti zavetje drži...
SirniBurek@i drgoč še svoj naslov zraven napišen sicer pa lejko prideš na obisk da cesti mimo šo, te bom lepo sprejel, me prav nič ne moti ka me poznaš ker si nej edini, ja pa tuj kanal je čisto bluzik in te še kaj zanima?
Samo eno si želim na teh forumih in debataj ka bi se razvila diskusija, pa kak se lejko da vsaki samo gleda kak de nekoga obsojo in ga provocero gda neka napiše.
Pitan se sa smo; Kelko od vas štenkašov je kakšo temo napisala in odprla diskusijo? pa bila tema izven vsakšnega konteksta ali pa je mela kakšen drugi namen ?Tisti se naj oglasi in da svoj komentar za ostale pa me je malo briga.
@čriček
Ne vem kak lejko pričaküvleš (na nivoji) diskusijo na takše gluposti pobrane iz 24kur portalov?
Poleg toga odperaš kar ene brez vezne teme telko ka nekaj odpreš, sam pa totalno nikaj ne napišeš, ka bi se diskusija sploj lejko začala. Par stavkov nekšoga "članka" skopejraš.
Sicer pa maš prav, tvoje odprejte teme so totalno izven konteksta in totalno brez namejna.
Direktna@, Bo še več takšoga, če mo preživeli se me ne reši-te.
Prepuščam da vsak sam presodi kaj je res v teh dveh člankih ki si jih oglejte na teh povezavah.Nam res prikrivajo konec življenja kot ga poznamo na tem planetu zemlja, presodite sami, nekaj pa je vseeno res,.-----,Moškisvet.com - Nam svetovni voditelji res prikrivajo prihajajočo k .
24ur.com , Nasa napoveduje svetovno katastrofo?!