Nakazilo denarja v tujino

|

Zanijmle me, či mi što iz prakse zna povedati, kelko dnij traja ka dobij nemška banka nakazilo kero je bilo nakazano preko KLIKA v ponedejlek popoldne, oz. v torek zajtra ker v ponedejlek več storitve na bankah nejso obratovale? Hvala za vse informacije. 
Lp

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Aleš Sečkar

Zanijmle me, či mi što iz prakse zna povedati, kelko dnij traja ka dobij nemška banka nakazilo kero je bilo nakazano preko KLIKA v ponedejlek popoldne, oz. v torek zajtra ker v ponedejlek več storitve na bankah nejso obratovale? Hvala za vse informacije. 
Lp

Profile picture for user ales81 Aleš Sobočan

Koliko časa traja, da sredstva prispejo na banko prejemnico, je odvisno preko katerih korespondenčnih držav potujejo (min. 2 dni, max. 14 dni). Nakazila preko SEPA in Target sistema so ponavadi na računu v istem dnevu, največ dveh.

Vanja Lebar

Junija sem plačevala s klikom na nemško banko preko sepa obrazca. Plačilo je bilo izvedeno v petek zjutraj, podjetje pa je potrdilo plačilo v torek zjutraj. Predvidevam pa, da je bilo na njihovem računu že v ponedeljek.

Aleš Sečkar

Uporabil sem SEPA sistem, tak da upam, da čimprej steče postopek in nadaljna obdelava naročila. Hvala za pojasnilo. 

Aleš Sečkar

Tak da bi lahko rekli da traja preko SEPA nekje 1-2 dni, če privzamemo da v soboto in nedeljo transakcije ne potekajo.

Windu

San čako že med 3 pa 7 dni, odvisno od lokalnih svetkov, delovnih dni ipd.

stackoverflow

Predlagam, da uporabiš Paypal kadar je le možno. Velika večina trgovin to že omogoča, če pa še ne, pa jim lahko podaš predlog. Če gre za nakazilo fizični osebi je PayPal še toliko boljša alternativa, ker lahko na podlagi (seveda utemeljenih razlogov) zahtevaš vračilo denarja. 

only12345

najhitreje ti je še pa vedno WESTERN UNION ! kama koli po svejsti... brez kakših koli dodatnih for... še isti DEN !

lp

212MM

Zanima me, če kdo ve koliko se plača takse, če dobiš denar iz Amerike? Najlepša hvala za pomoč

rojldee89

Not sure if this is the right place for this but hi again, I moved to France from the US and I (finally) opened my FR bank account and I'm with TD in the states. It looks like their global transfer service is only for Canadian residents so I'm trying to figure out how to transfer money into my new account.

Fast cash offer for you today at just 2% interest rate, both long and short term cash of all amounts and currencies, no collateral required. contact (Whats App) number:+917310847059 contact email id : [email protected]
Mr. Sumiti

Fast cash offer for you today at just 2% interest rate, both long and short term cash of all amounts and currencies, no collateral required. contact (Whats App) number:+917310847059 contact email id : [email protected]
Mr. Sumiti

Čas trajanja nakazila je odvisen od več dejavnikov, vključno z bankami, s katerimi sodelujete, vrsto nakazila (SEPA, SWIFT itd.), državo prejemnika in morebitnimi https://slopeonline.org prazniki ali nedelovnimi dnevi.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet