Najcenejši ponudnik interneta+televizije?

|

Do sedaj smo doma imeli T2, vendar s storitvijo nismo najbolj zadovoljni. Poleg stalnih izpadov interneta in s tem posledično TV je račun nanesel cifro nekaj pod 50 eur (telefon, internet, TV).
Ker bi radi nekaj prihranili, se bomo stacionarnemu telefonu odpovedali, morda pa bomo menjali tudi ponudnika. Koga mi priporočate, kdo ima najcenejšo ponudbo? Ker se na te tehnične stvari ne spoznam najbolje, prosim za bolj poljudne odgovore. 

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
nikki

Do sedaj smo doma imeli T2, vendar s storitvijo nismo najbolj zadovoljni. Poleg stalnih izpadov interneta in s tem posledično TV je račun nanesel cifro nekaj pod 50 eur (telefon, internet, TV).
Ker bi radi nekaj prihranili, se bomo stacionarnemu telefonu odpovedali, morda pa bomo menjali tudi ponudnika. Koga mi priporočate, kdo ima najcenejšo ponudbo? Ker se na te tehnične stvari ne spoznam najbolje, prosim za bolj poljudne odgovore. 

Anubis Anubis

Ge osebno man tude t-2 (optika) in san več kak zadovoljen z njimi.
Do zdaj (več kak eno leto), samo dva izpada interneta, pa še ta sta trajala max 15 minut.

Tak ka, ali je napaka na tvoji strani, ali pa maš vdsl, keri uporablja telekomove bakrene parice, tak ka je t-2 načeloma ne kriv (oz. vsaj v večini primerov ne) za te izpade..
Za moje pojme, je t-2 še vedno najugodnejši ponudnik ka se tiče razmerja cena/hitrost interneta, in cena/tv programi.. Seveda na optiki, vdsl je druga stvar..

Swan

točno tak anubis. Tudi sam imam T-2 od 2007 in do zdaj ni bilo nobenih večjih izpadov. prej na vdsl mogoče dva trije zdaj na optiki pa že dve leti sploh nobenega. Kvaliteta pa se s telekomom ne da primerjati. Cene pa so itak pri vseh iste. Te fore za 10 € pa pozabi ker za to ne dobiš nič, oziroma velja cena samo pol leta.

male mo mote stavek od prejšnjoga komentatora: kvaliteta se s telkomom ne da primerjati! ka tau pomeni ka je telekom telko slabše? ka kelko man ge izkušnje glede pomoči uporabniku telekom v momente rejše problem, T2 pa znaš čakati tude po 2 tedna, ka se cuj k probleme spravijo.

Swan

serif, imel sem priložnost videti kakšna je slika pri IP TV na siolu in pri meni na TV. Kar se pa tiče odzivnosti na napake pa težko sodim ker jih ne uporabljam oz. jih preprosto ne potrebujem. Imel sem edino na starem setup boxu edino napako da je crknil adapter in sem ga še isti dan zamenjal v njihovi poslovalnici.

Tadeja Ferbežar

Mi imamo T2 od začetka kar obstaja v MS in ni bilo nikoli nobenih problemov, dvakrat je bil nekšen izpad, in sicer enkrat celo pol dvanajstih zvečer - smo lepo poklicali po telefonu in z zelo prijazno uslužbenko smo šli skozi celotno zadevo in jo rešili v treh minutah! Smo pa imeli prej telemach in - nikoli več! Slika pri T2 je fantastična, internet dela kot urica... Je pa imela sodelavka siol in enostavno niso več zdržali vseh komplikacij, ki so se jim dogajale redno skoraj vsake tri mesece in so šli na amis (pač na njihovem območju ni možnosti še za T2) in so prav tako zelo zadovoljni!

x y

Bil pri SIOLu, 4 tedne klical in prosil naj mi poriktajo napake pri televiziji. Seveda sem prej obupal kot mi je SIOL odpravil napake zato prešaltal na T2. Vse deluje BP, enkrat rabil pomoč in ta je bila odlična! takoj so mi dvignili telefon (pri Siolu je bilo stalno: vsi operaterji so zasedeni, pokličite kasneje") in ženska na drugi strani je videla da kličem z GSMja in mi je predlagala da me pokliče ona nazaj da si ne delam stroškov!! skoraj nisem mogel verjeti po izkušnjah ki sem jih imel z Siolom. Pa še na VDSLju sem, kaj bi še bilo na optiki.
Slika pa je baje boljša pri T2 ker gre za drugačno kompresijo slike kot pri SIOLu - celo človek iz Siola mi je priznal da je slika ravno iz tega razloga pri T2 boljša .

Abbey Dawn

Ka nete samo po SiOL-i vsi pluvali. Pri njih mamo 4 leta optiko. Nobenega izpada v 4 letih ka bi ga opazo. Internetna povezava dela neprekinjeno tudi do 2 meseca. Ponavadi se prekine samo ob nevihtah kda se modem izklopi iz elektrike za več kak 2 vri in se sprazni akumulator na UPS-i. Evo van dokaz http://www.imm.io/9Kix . Mislin ka lejko marsikdo zavida tej uptime in naj mi nešče pri t-2 dokaže takšno izkušnjo.

Mamo 3 televizije prek TV komunikatora, 2 telefona in 20/20 linijo. Vse dela brez napak. Kockanja nikoli v 4 letaj. Baker je pa druga pesem.

mees1

Že štiri leta man t-2,več kak zadovolen.
San mel en mali problem,pa so me 3 krat zvali nazaj če je vse vredi.
Optika je optika.

stipko

Tudi jaz imam T2 in sem super zadovoljen. Prej sem imel SIOL in nikoli več !!!

stipko, nej ka bi T2(štere še komaj diha kak je zadužene), telekom doj kupil. koma boš pa te šau??? :))))

Swan

žaže, malo mi to razjasni, kako lahko imaš ti optiko na telekomu že 4 leta? Od leta 2007. Tisti čas so veselo oni tržili še adsl. Ali se mogoče motim.

Profile picture for user maxxx maxxx

Telekom je imel leta 2007 40.000 optičnih priključkov in 6.ooo uporabnikov,
T2 pa je imel 100.000 priključkov in 10.000 uporabnikov. 

gocila

Satelitske tenjer giblive, digitalni komunikaror,premera 280cm, notebook, tv , program za odkodiranje, pa maš t2 včasih , če ščeš leko siol pa še enih 2000 programof ka te srce poželij,...

Bernarda Škafar

Mi mamo siol optiko + siol kabelsko že od 2008. leta oz. pač takoj, kak je bila optika možna na naši lokaciji. Moren prafti, ka v ton časi še neje bilo nikših izpadov, nikših menjav modema ali karkoli drujgoga. Plačuvlen pa 34€ pa nekši drobiž cuj, s ten ka je tu not še študentski popust (2€) in program zvestobe (7%). Cena je še meni vedno kelko telko ugodna, bi pa seveda bila še bole, či ne bi lani začnoli zaračunavati tistoga digitalnoga dostopa v višini 7€. 
Overall, smo zadovoljni. 

nikki

Berem komentarje, pa ne morem verjeti, kako in zakaj imamo samo mi probleme? No, saj hvala bogu, če je tako  Sem enkrat že menjala ruter, ker je bil problem v njem, vendar je takrat problem popolnoma drugačen..
Mi lahko poveste, kako pogosto resetirate celotno zadevo? 
Če pa imamo optiko ali vdsl, pa me preveč vprašate. Lahko se pozanimam, če je od tega toliko odvisno?

Abbey Dawn

@Swan: ka ti naj razjasnin? Leta 2008 smo šli na optiko in letos je četrto leto, 2008, 2009, 2010, 2011. Pa zdaj če je en mesec več ali menje je sploj nej point.

Rebekagggjjj

Zdravo vsi ,
Jaz sem Rebeka iz Ljubljane in želim samo izraziti globoko zahvalo Cooprative Rosselli za njihovo iskrenost, odprtost, preglednost, resnicoljubnost, ljubezen in podporo med in po tem, ko so od njih dobili posojila. Precej sem bil v rokah teh prevarantov in čas mi ne bo dovolil, da bi povedal vse, kar sem v zadnjih nekaj mesecih šel po spletu pri gostu ali dobil posojila, da bi se tukaj domoval v slovenščini, ampak Bog mi je odgovoril molitve s podporo in ljubezni gospe Rosselle Riccardo, ki me je sprejela in razumela z menoj kljub mojemu prvotnemu dvomu in nezaupljivosti ter s svojim dobrim srcem in ljubeznijo, zdaj sem lastnica doma prek svojih 2-odstotnih posojilnih skladov in sem se zaobljubila širite to novico in tudi svetu sporočite, da je še vedno pristnih in nekaj dobrih spletnih posojilnic, ki lahko pomagajo in oživijo suho kost, kot sem bila prej. Ne poslušajte in preberite tega pričevanja, ker je to resnična izkušnja, ki spreminja življenje, in vsakdo, ki potrebuje to vrsto obračanja, ne sme oklevati ali dvomiti v to, ker sem dokazal in prisegam na nebesa, da je ta zgodba resnična in tudi zgodba moje izkušnje z njimi. Oglejte si jih po e-pošti, če potrebujete finančna sredstva! email: [email protected], ali pa jo lahko pokličete prek njenega e-poštnega naslova: [email protected] za hiter klic klepeta ali whatsapp / +35677926593

Hvala
Rebeka

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet