Najbokše kampi - Hrvaška
Zanima me, če ma keri od vas zna za kakšne dober kamp na Page al pa Brače.(ql sanitarije, plaža v bližini kampa mogoče tudi kakšna trgovina v bližini). Tisti keri bojkoterate Hrvaško pa se rajše zadržte s komentari. ;)
Komentarji
http://www.avtokampi.si/
najdeš vse ka ščeš,pa fajn se mejte-odlično ka si se odloučo za kamp
KAMP STRAŠKO TAKOJ ZRAVEN NOVALJE (dogajanja) JE PA LEPO UREJEN
zdravo
na bole je en meni fejst fajni in dober kamp. zove se "Tenis". ma celou kuhinjo ge si lejko vsaki gost skuha. pa vsak pa svoj hladilnik. edino ka je tak gor na brege in je malo več za ite do Zaltnoga rata. 10-15 minut. zove sicer vlak.
potrebno najdeš na www.bol.hr
se strinjan z zgornjen poston od pizduna :) taka straško.. pa še polek maš zrčee :)
kda mi je človek pr keron že tri leta najemamo apartmaje pravo ka je za slovence 40% dražje san njemi samo pravo po telefoni: odjebi ustaš!... pa idemo rajši grkon nesemo tej evre... ka hrvaton so že tej politiki čist sprali možgane pa san že čul od lidij ka so bilij odpsodaj ka so provokacije na sakon koraki...
ne pistimo jih v unijo teča ka nan vse do dubrovnika ne dajo morja... :D
Greste kampirat na hrvaško? Super, potem se pa ne čudite če boste dobili batine, ali če boste morali kupiti nove gume ali pa celo prebarvat avto. Se lahko zgodi da boste prišli na počitnice pa bo za vas kar naenkrat vse dražje ker ste se pripeljali z avtom ki ima oznako SLO, ali pa da vam ne bodo na recepciji dali parkirnih mest (primer če greste v hotel) ker ste iz Slovenije.
To so vse dogodki, ki so se zgodili prijateljem ali mojim sorodnikom.
Zato pa letos v krasno Budvo, usput v Bosno na čevape, proti nazaj pa v Srbijo na pasulj.
Srečno.
lendavcan, jaz pa kljub vsemu grem na Hrvaško. Ne poslušam zavajajočih in sovraštva napihujočih medijev.
xzft4, super. Jaz raje zaradi preventivnih razlogov ne grem tja :) Pa še ceneje bom skos prišel za enake storitve :) Lepo se mej pa srečno pot kam koli že greš:)
ka se vsi silite na to hrvaško!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kak da slovenija nema zadosta lepoga morja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zanima me, če ma keri od vas zna za kakšne dober kamp na Page al pa Brače.(ql sanitarije, plaža v bližini kampa mogoče tudi kakšna trgovina v bližini). Tisti keri bojkoterate Hrvaško pa se rajše zadržte s komentari. ;)