Nadležne reklame

|

Motijo me tej obrazi ka se vsiljujejo na Sobota info kot so Štihec pa Virant in Kolmanič .Sobota Info ali so plačali za reklamo ali pa jih kažete dobrovoljno ali pa morate po zapovesti nekoga ?

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Profile picture for user kanžor kanžor

Motijo me tej obrazi ka se vsiljujejo na Sobota info kot so Štihec pa Virant in Kolmanič .Sobota Info ali so plačali za reklamo ali pa jih kažete dobrovoljno ali pa morate po zapovesti nekoga ?

Milan H,

ja če pa je kirinčić povezani z njimi znaš ka njin more protiusluge delati :) 

Tanja

Menej že motijo vsi ti obrazi politike!
Vsepovsod kamor koli človek pogleda se vsiljujejo.
Škoda denarja za vse te brezvezne reklame, namesto da se komu prikupijo prej vse odvrnejo od sebe!!!
Komaj čakam da bo konec te morije in bomo lahko normalno zadihali!!!

Abbey Dawn

Če uporabljaš IE9 ali starejše različice: Orodja > Internetne možnosti > Varnost > Omejena mesta > mesta DODAJ pravilo http://oglasi.netmedia.si

FF naloži AdBlocker-a, keri ma že privzeto listo pravil, lejko dodajaš še nove.

In o kakšnih oglasaj vi gučite? :) ge man normalno stran =P

Landini

Ja, samo številka 090....... jim še manjka. Samo se bojim, da tako ne bi zaslužili ničesar.

cashual cash

@ manhunter05, ja samo je velka razlika med benerame ob strane, kere zlejka ignorejraš pa med reklamami z kerimi te dobesedno prisilijo ka jih gledaš, ali?

manhunter05

@cashualcash
se strinjam, so pa tej nedležne bole plačane.
takše je kapitalizem, ne gleda se na lidij!

Ä‘žćčš

zakaj bi te pa naj te reklame prisilile, da jih gledaš? Klikneš na napis "zapri" desno zgoraj, pa reklame ni več :)

Dokler ne bo treba vpisovati teksta za branje člankov, kot ima npr. Pozareport in nekatere druge strani, je to še najmanj. Da ne govorim o plačevanju za branje člankov...

Vsi spletni mediji so veseli volitev, da lahko kaj zaslužijo z reklamami. V končni fazi beremo Sobotainfo zastonj, na drugi strani pa nekdo za to mora skrbeti in ima stroške z delovanjem portala.  

Tako da jim jaz povečanega obsega reklamiranja ne zamerim in ga razumem.

Martina Horvat

Meni grejo tudi že pošteno na živce te volitve in prenasičenost s politiko. Na vsakem koraku plakati, stojnice, letaki, bombardiranja pripadnikov in simpatizerjev strank na Facebooku. Še normalna pogovorna oddaja na radiu ali televiziji ne gre skoz, brez da bi omenili volitve.
Še dobro, da bo v nedeljo vsega konec.

Majka

Katastrofa ka si eni privoscijo. Mislin resno. Politicni oglasi v casi volitev! Nezaslisano. 

Eni ste resno omejeni.

P.S. ocitno je Kirincic dobro povezani, v vseh strankah ma veze, glede na oglase.

Ä‘žćčš

Majka, kaj je s tabo narobe?  Kakšni oglasi bi pa naj bili v času predvolilne kampanje?
Odpri si svoj portal pa me zanima če boš imun političnim oglasom. Denar ne smrdi !!!
Bi imel rad hitrejši portal Sobotainfo, več člankov, nove sodelavce, nove stvari? Verjetno ja. Kdo pa naj to plača? Kiri iz svojega žepa?
Bi ti plačal iz svojega žepa, mi bi pa hodli zastonj brat tvoj portal na tvoj server, na domeno ki jo ti plačaš...
Preprosto dejstvo je: portal, ki v tem trenutku ni poln političnih reklam, je slab, z malim obiskom, zato pri njem nihče noče plačati reklam.

Majka

@Đžćčš Ti si že kda čul za sarkazem? 

miki miska

sobotainfo sran vas bilo...mogoče nete vrvale samo vsi neščemo glejdate vaše politike na tej strane...mogoče ene dejansko zanijma ka se v sobote pa v okolice dejansko dogaja...samo vi ste pokazale, ka ste drugo nej, kak samo politično glasilo, kere ščejo z volitvame samo zaslujžete, kak vsi drujge kere kandidejrajo, pa jih bole k... za to ka se z našo pokrajino dogaja....

Ä‘žćčš

@Majka

zdaj tvoj post berem povsem drugače :)
Sicer pa tudi moj smeškov zgornjem tekstu, ki ti namigne, pravi, da ni nič narobe s tabo :)

@mikimiška
ko boš starejši/starejša ti bo marsikaj bolj jasno. Uživaj v svojem pogledu na svet, dokler lahko...

Profile picture for user kanžor kanžor

Tudi poštni nabiralniki so že puni reklam na tešče .Lekaj ponoči nosijo slike političnij lopovov .Dosta € je ta vrženij sza slike katere romajo iz babiralnika v smetij.Vijdi se kak se lopovi sijlijo k kopanji  ka še tou zapravijo ka je ostalo .

Tanja

Ja pa ko bi še vsaj goreli ti letaki, da bi človek imel vsaj od tega korist 

Neven ka se sploj trgate, saj je pa pred sakime volitvami isto. 
@đžćžš nika se zdaj Majka v rit ne vleči, da ti je razložila te ti je komaj potegnilo...
@mikimiska reklama kak reklama, če bi tij lajko kaj na ton mafnila bi vendar isto delata in tude za vse druge vala isto keri majo kaj glede toga za povedate...
Ge tude saki den tej reklame okole nosen. In ka zdaj? Nika nej. To mi je kruj!

Borut Bencak

Vejpa malo razumevanja tudi mejte .... z nekoj tudi more vsak portal živeti. Jaz bi Sobotainfo samo prosil, da zmanjšate velikost teh 'splash' popup reklam, ker ljudje ki imajo zaslone s prikazom resolucije 1024x768 ne dosežejo gumba 'zapri'.

Abbey Dawn

Dajte samo nekaj jokate okoli teh oglasov. Vsak strežnik, keri streama oglase, se da brez večjih težav odkriti in ga blokerati na strani uporabnika. Zato obstajajo dodatki za brskalnike oz. ogled izvorne kode strani in dodajanje pravil na seznam omejenih mest.

Mogoče za motivacijo kak zgleda stran sobotainfo brez reklam.
 imm.io/ch5F

Borut Bencak

...v redu, znamo ka se da tou adblockati, znamo za seamonkey, znamo za marsikaj ka nas ne spama .... vsi ste tu gor pametni kak se znebite oglasov, ne gledate pa z drugega zornega kota, ki ga ima morda starejša generacija. Razloži to 'senior' generaciji, ki živijo sami in so srečni da sploh znajo priti na internet. Razloži to ljudem, ki si tega ne znajo narediti, ki so nemočni. Potem pa jih nek politik spama po celi strani, da ga ne morejo odstraniti (pač zaradi resolucije 1024 - in ne komentirajte spet to, saj morda kdo nima zmožnosti ali pa sposobnih oči za manjšo resolucijo). V slabo portalu, ker raje ne gredo več gor ....

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet