Moten video posnetek

|

Zadnjic mi je varnostna kamera posnela par motnih posnetkov. Ne bi na dugo vse razlago, ali obstaja upravicen sum ka je nesce mimo odo ka ga je posnela. Verjetno pa je mel motilec signala ali na mobiteli aplikacijo spyware blocked, ka se ne vidi sto je. Proso bi ce me tisti ka zna odblokerate kontaktira na zs ali napise koga lejko kontaktiran. Fala lejpa!

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Jbg…

Verjetno veš, da ne smeš snemati javnih površin?

eS8

Vem. In vem da nisem napisal da bi bila javna povrsina, ker ni bila, torej...

.

To nemres odvlolejrati ker ti jebe sliko z frekvencami tu ti pomaga valda samo kaksa antena ka signale kontra posijla sam ne zemi me za besedo ka nejsan pro. Se pa nekak logicno cuje. Ker blockejrate tejh signalof nemres

kamera

Jbg........... Na svojem lahko snemaš .Tudi jaz imam in ne snemam nič drugo kot vhod na dvorišče do ograje .Blizu je pločnik in nikoli ni snemano .Tak da nej na pamet .

Llle

Ti je sfalilo kaj? So kaksne sledi vlomov??

Rukola

Ka ma to vprašanje veze z njegovim vprašanjon?

Itakkama

Se kaksno vezo ma. Ka pa ce je kaksen freak kak of iz Peskovec ka je zalezoval partnerko in jo na skrivaj snemo?? Sces biti sokrivec pri umore? Ce pa so njemi vlomili pa je to pa druga stvar in te se taksnome cloveki pomaga ok!!

eS8

Ne sneman moje, plus toga smo bili cele den 180 km od doma. Ali mislis ka je zmes domov skocila pa mi motila frekvence na kameri. 😄Tvoja tou tudi zna?

virko74

če rabi kdo kamere se očitno boji nekoga. ne verjamem da se gre zgolj za varnost. če bi se šlo, bi se nabavila boljša kamera.

eS8

Ide se zato ka nesce odi kjer nema pravice oditi, zato pa blokera signal
ka se ne bi moglo dokazati, ker bi bil kaznovani za motenje posesti. Na boksi kameri te nemres frekvence motiti? Zal ne vidin nobene koristi iz tvojega komentara.

eS8

Ide se zato ka nesce odi kjer nema pravice oditi, zato pa blokera signal
ka se ne bi moglo dokazati, ker bi bil kaznovani za motenje posesti. Na boksi kameri te nemres frekvence motiti? Zal ne vidin nobene koristi iz tvojega komentara.

eS8

Kak pa ti znas kaksna kamera je? Oz. ce je slabsa ali boljsa?

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet