Motel Čarda

|

V motelu Čarda imajo po novem pizze iz krušne peči.
Ali lahko že kdo komentira?

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
turk

V motelu Čarda imajo po novem pizze iz krušne peči.
Ali lahko že kdo komentira?

Bernarda Lesjak

To san gli včera vidla tan vne ka majo napisano ja....v kratkon de se probalo to:)

Martina Horvat

Kje v Murski Soboti so zdaj sploh dobre pice? Nekaj časa vem da so pri royalu imeli dobre. Kje pa je zdaj tista top lokacija?

droptovič

merkator-plese!
za tou cejno se jo nagejš pa ešče za pijačo ti ostane.

droptovič

fico123, tou ka ma vsaki svoj okus, tou je žijva istina-bokibogme kak si trufo!
razlika med pico in  babo?
pico lahko uživaš mrzlo,....

turk

Včeraj sem sprobal,pa sem razočaran.Slabo testo,zažganaspodaj,več kot polovica.
Ja pa čakal sem na njo več kot pol ure,pa ni bilo folka. porazno,me ne bojo več videli.

adamfasi njuhia

JAZ PA SEM BIL V SOBOTO IN BILA GUŽVA PA SUPER HITRO SO PRINESLE SICER VEDNO JE TAK KA DOBIMO FEJST HITRO PA ČEGLI JE GUŽVA PA SMO NA TEDEN 2X SIGURNO TAN, MOGOČE PA SO BILI ČEMERNE KA V NEDELO MOREJO DELATE NEVEN

dupont

kratohvil dobra pica? se zajebavate malo? isto kak čardina ožgani pod,v sredini je tak mokra ka z malo sreče mehurček napravi či jo pikneš z rašoško.
najbokše pice po teksturi pa žmaji ma elvis.izbira je nikakva cejna pa tudi neje vrejdna velikosti samo po par grižljaj se nemre nika primerjati z njo. ovak pa ges približno znan ka iščen-hrustljavi rob,mejki sir pa kompaktno sredino tak ka se ne cidijo vsi soki direktno vo pa brez kakših sujih klobas, hrenovk pa picekovoga mesa pa ostalih urbanih mudrij.

iskati najboukšo pico je kak štukati se či je lepši den ali noč

tako pizdun, zvezda beltinci

BuLsHiT

daj enjaj ga s caps lockon ze srati ednok ka si dosaden kak driska 

adamfasi njuhia

PA KA TE MAUTE KAK GE PIŠEN LEJKO PIŠEN KAK GE ŠČEN ALE,.... TOŽI ME
SVOBODA, SVOBODA, SVOBODA HAHA HIHIHI

veverca

pizdun, malo se doj stavi!
Na forumaj obstojajo pravila komunicejranja. Či pišeš z velkimi črkami pomejni, ka si čemeren pa se derejš.
IN TI SE NON-STOP DEREJŠ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tou s svobodo govora nema veze - ma pa vezo s kulturo!

adamfasi njuhia

MA NEMJ GE PIŠEN KAK GE ŠČEN, DAJ SKOPEJRAJ TE ZAKON KA NESMEN PISATE Z VELKIMI PA GA GOR PRIPOKAJ NO ALE PA TAU PRAVILO
TRALALA HOPSASA HAHA HIHI

Kanalski

Či bi bil reden pizdun, bi tudi svoj nick mel napijsano z velkimi črkami, zdaj si pa en navaden pičkec.

Wizeman

dupont, süje klobasi na pici so urbana modrija? Te tij malo znaš od  pice pa njene zgodovine. Ali si pa samo urbani modrijaš....

dupont

wizeman ka ma zgodovina pice tu poleg? tou ka znaš ti wikija šteti? ne razmin te najbole, ges asmo znan ka so suje klobase spresušene in maš na konci samo trde šnite pa 5g soli na sakoj. zaj pa či so se kitajci ali pa italijani v zgodovini pice kdaj s ten nažirali ali nej pa če tij tou znaš ali nej - meni ne bi moglo bole doj viseti kak mi že. če si že takši wizeman pa tak dobro poznaš pice pusti tij tiste njihove komercialne nomenklature ala napoli, bolognese in se pouči o ton, ka je pica v osnovi samo mocarela, testo pa paradajzov sok.

pa prosin če me ne dejvlete v skupino bulshitov, čričrkov, tink pa wizemanov in podobnih nedelavnih sralcov z dvema levima rokama keri majo jako artikulejrane tipkovnice, v življenji pa nobene veščine. samo serete pa serete nejsan še vido nikoga što bi kakšo konkretno aplikativno znanje pokazo

Wizeman

Ka zaj motaš svoje izjave v srebrni paper. Če si napijso ka je salama na pici "urbana modrija", te ma tou ešče kak veze z zgodovinof pice. Ali pa tij ne vejš, ka pomejni izraz "urbano". Kak verjetno tudi nej, ka pomejni "artikulejrano".
Edijno tvoje aplikativno znanje, štero si pokazo (z dvema desnima rokama) je tvoje etiketejranje, blatenje pa plüvanje po sakšon, s šterin se ne strinjaš. Po moje si političar, pa tou desen. Kak tipično....

dupont

preslabo si informejrani dragi modrec. over and out

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet