Mobilni operater BOB
Halo!
Sicer se je že dosti pisalo po drugih forumih, ampak me zanima, ka vi mislite o bob ponudbi?
Zadeva je kot kaže namenjena odjemalcon, keri zelo malo potrošijo. Torej meni. :) Moja povprečna poraba 120 min + 100 SMS/MMS + 10 MB bi me koštala mesečno 9,20 EUR kar je dokaj cool, napram Džabest paketu 19 EUR.
Samo se mi zdi, ka nekdi more biti nekša finta. Bob v bistvu uporabla si.mobil omrežje, kak je s sprejemom signala v Prekmurji? Pred 8-10 leti san bil si.mobil-aš, samo me je signal redno zezo, zato me vse vkup malo bremza, ka bi prestopo.
Sicer pa hej, vezave paketa ni, tak da sprobati ni greh (strošek). :)
Komentarji
Pomojon nekšne cake nega, ka bi ti več zaračunavali. Pač tak kak piše, torej vse plačaš, brez ugodnosti ali šenkanih stvari. Ges san drugače na Simobili pa dela vredi, vsaj meni. Mogoče na goričkon ger kakšna luknja v signali, ampak se dogaja tude mobiteli. Če maš dejansko samo približno 10e za plačati te se splača.
Tudi na Simobili in dela OK.
Sicer pa nadgrajujejo omrežja po pomurji...
http://www.simobil.si/sl/inside.cp2?uid=68EF4B20-36B4-7BF5-6313-38072C8…
slovan
saj storitev bob je Si.mobil in nima samo zakupljenega njihovega omrežja.
če malo ponücaš, je še alternativa FREE paket pri Tušmobili, 5 ali pa 15 EUR...
Edini keč se lejko skriva v obračunskih intervalih ... či ti žre po par sekundaj minuto, pa če še kakši cent plačaš za "vzpostavitev zveze" ali kakkoli že, si na konci na iston, kak či bi mel kakoli na naročnino ... vse je to tu negi. Evro gor ali doj. Kak pravi post nad meuf, maš tudi za nizke potrošnje primerne naročnine ...
Bom sprobo BOBa, itak je brez vezave.
Ampak še malo počakam, ker ide veseli december cuj, pa do operateri mogoče kakšne božično-novoletne akcije izbacili.
Mene tudi mika ta ponudba. Telefona tako ali tako kaj dosti ne uporabljam in se mi zdi res brezveze plačevati 30 in več evrov za to da se občasno s kom slišim po telefonu, pošljem kak SMS ali pogledam vremensko napoved.
Nabavo BOB-a !
Zadeva špila OK. Sicer man za eno črtico manjši signal kak pri Mobiteli, ampak j*** ga, če živim v vukojebini. Nega panike, brez motenj. V mestih signal pun!
Prijava naročniškega paketa šla brez problema. Zdaj čakam, ka mi v 3 delovnih dneh pošljejo dokumentacijo, ka podpišem vse vkup in mi prenesejo obstoječo številko. Testiro san še ne podrobno, ampak glavno ka zadeva laufa. Zanimivo, ka mi na Nokii ob aktiviranju zaslona poleg izpisa imena operatera, torej bob, za 2-3 sekunde izpiše (verjetno) najbližjo centralo...Ljutomer, Ptuj, MS, Crensovci, itd.
Bomo vidli / čuli, kak bo kaj v naslednjih dneh...
Halo!
Sicer se je že dosti pisalo po drugih forumih, ampak me zanima, ka vi mislite o bob ponudbi?
Zadeva je kot kaže namenjena odjemalcon, keri zelo malo potrošijo. Torej meni. :) Moja povprečna poraba 120 min + 100 SMS/MMS + 10 MB bi me koštala mesečno 9,20 EUR kar je dokaj cool, napram Džabest paketu 19 EUR.
Samo se mi zdi, ka nekdi more biti nekša finta. Bob v bistvu uporabla si.mobil omrežje, kak je s sprejemom signala v Prekmurji? Pred 8-10 leti san bil si.mobil-aš, samo me je signal redno zezo, zato me vse vkup malo bremza, ka bi prestopo.
Sicer pa hej, vezave paketa ni, tak da sprobati ni greh (strošek). :)