MIMOVRSTE-servis
Mi zna što povedate če je v sobote kakšne poooblaščeni servis za mimovrste?
Hvala
Komentarji
Mislim da ga ni oz odvisno kakšni izdelek imaš za servisirat..
Jaz sem računalnik, kupljen prek mimovrste, ki se je pokvaril, peljal v njihovo poslovalnico v maribor in potem so ga oni poslali na pooblaščeni servis(lahko bi pa sam poslal direkt na pooblaščen servis) in čez čas so mi ga poslali po pošti domov..
.tako da je odvisno kakšno znamko izdelka imaš in kje je njihov pooblaščeni servis..tja se pošlje izdelek.
Tak kak je drejci_ pravo. Mimovrste je samo spletna trgovina. Ti lejko njin pošleš po pošti oz. dostaviš izdelek v kero od njihovih poslovalnic, oni pa te dale pošlejo na pooblaščeni servis. Je pa seveda boukše, če ti pošleš direkt na te pooblaščeni servis, ker ide hitreje. Malo si pogledni, keri servis je na garanciji napisani, pa po pošti na njihove stroške pošlji. Pošta ma običajno s temi servisi sklenjeno pogodbo, ka kupec te nič ne plača poštnih storitev.
Za brezplačne stroške vračila je nej tak enostavno kak majo napisano. Pišen iz izkušenj. Prvo moreš pozvate na mimovrste in se z njihovin referenton zmeniti, ka pošljejo na tvoj naslov kurira, ki prevzeme okvarjeni izdelek. Seveda moreš biti doma, ker se tou ponavadi vrši zjutraj in izdelek moreš spakivati v njegovo embalažo.
Na prevzemnon mesti lejko oddaš izdelek brez ostalih dodatkov in škatel. Najbokše je ka ga odneseš na pooblaščeni servis. Za komponente s firmo HP, Samsung, ... maš v Murski Soboti pooblaščene servise. Zdaj če je pa kakša noname firma se pa vse pošle v Ljubljano in te mimovrste posredujejo naprej. V glavnon na Avtero, Birotehno, Avtotehno, kero so največji slovenski servisi v Dobrunjaj, proga št. 13 LPP. Osebno ti priporočan ka če maš kakše obveznosti, ka san odpelaš, ka se zna zavlečti tou prek pošte na mimovrste, z mimovrst na servis pa pa nazaj...
Ges san enkrat do zdaj mel vračilo na Mimorvste, pa je vse šlo brez problema prek pošte na njihove stroške..
HP servis (računalniki, tiskalniki... ) - Slomškova 35, Murska Sobota, pa nej trbej na mimovrste pošilati, vseeno je če je garancija ali pa nej, vse ti zrihtajo oni!!! (www.famm-mf.si)
LP
V Ljubljani imajo te servis tiskalnikov
Vem, da nudijo tiskalnike Kyocera in Konica Minolta, popravljajo pa mislim, da tudi druge.
Mi zna što povedate če je v sobote kakšne poooblaščeni servis za mimovrste?
Hvala