Maximus,Azija v malem

|

Na povabilo prijateljce smo krenle na obisk v Soboto ,seveda smo morale zvečer ven, saj smo živahne po naravi. Napotimo se v Maximus da bi mal pobowlale a glej ga zlomka na parkirišču cigani, pred vhodom cigani prav nesramni vulgarni in vsiljivi urinirajo pred avti ,pred tabo ob tem  pa se ti smejijo in žalijo, do notranjosti nismo prišle,kaj takšnega nismo doživele niti med potepom po aziji kjer smo se nagledale slabih stvari, še dober da nas je vrli taxist počakal in nas rešil, odpeljal nas je v Cubo, Unisex, kjer smo uživale do jutra ,prijateljica in Sobota nas še vidi Maximus pa žal ne.

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Mateja zaročena

Na povabilo prijateljce smo krenle na obisk v Soboto ,seveda smo morale zvečer ven, saj smo živahne po naravi. Napotimo se v Maximus da bi mal pobowlale a glej ga zlomka na parkirišču cigani, pred vhodom cigani prav nesramni vulgarni in vsiljivi urinirajo pred avti ,pred tabo ob tem  pa se ti smejijo in žalijo, do notranjosti nismo prišle,kaj takšnega nismo doživele niti med potepom po aziji kjer smo se nagledale slabih stvari, še dober da nas je vrli taxist počakal in nas rešil, odpeljal nas je v Cubo, Unisex, kjer smo uživale do jutra ,prijateljica in Sobota nas še vidi Maximus pa žal ne.

KRT

Na Sobotainfo se nam je pridruzil nov uporabnik beauty
beauty je odprl novo debato: Maximus,Azija v malem.

oveden

beauty
saj drüjgo nemreš pričakuvati glede na to ka je med Maximuson pa Puščo oddaljenost 2 njive :)

dupont

bjuti maš srečo ka še taksist neje bil čokoladni:D

Martina Horvat

Zelo očiten in primitiven poskus diskreditacije Maximusa. Jaz prvič slišim za kaj takega, pa sem vsak teden tam. Tudi ob večerih ob vikendih včasih.

Mateja zaročena

Ne vem kdaj si ti tam ,očitno včasih kot sama ugotavljaš in še to redkeje kot sem jaz v Soboti , in slišati pa tud nikol ni bilo isto kot videti,primitivno je bilo obnašanje ciganov zato izvoli in jih poduči upam da ti uspe,nimam nikogar namena diskreditirati ali užaliti  ,objekt je velik in nov ,notranjosti žal nisem videla in odgovornih ne poznam zato je tvoje pisanje navaden nonsens,in tud lokal nam je bil priporočan,verjetno bodo tisti ki so vložili v ta objekt,lokal si tudi uredili neoviran dostop v njega,edini ki so pokazali svoj obraz so bile osebe pred lokalom ,in to niso bili prekmurci temveč cigani,za katere pravice se ti verjetno boriš a ne...

cener

KSENOFOBNA SLOVENKA,ti bom odgovoril v slovenščini ,cigani smo bili in bomo vedno del Prekmurja ,zaradi nestrpnosti v druge lokale neščemo,ta lokal in g.Polanič živi od nas z veseljem te počakam pred vrati in te popeljem v kino ali boling,

bb bb

No,beauty,niso vsi cigani taki kot si jih ti opisala,tam ko jih ni pa nisi opazila druge prekmurce kot ti praviš,da počnejo isto.Jasno da so cigani,to mislim naše,vedno bili prekmurci.Tudi jaz imam z nekaterimi slabe izkušnje,pa nič več kot z našimi belimi cigani.

cener

vidi maximus diskreditiran,pa ka cigani nismo ludje..

bb bb

Ge tak praven,cigan se nesmi sramovate ka je cigan.Kak se narodiš tak pač se.Ge san mel gnes srečo ka san enoga staroga pajdaša najšo tu na sobotainfo,ka že trinajst lejt živi v ameriki,pa je tudi cigan,pa je človek kak mi.Ka je pa še najbaukše,sploj se ne sramuje ka je cigan...

Dejan N.

Že san se prestrašo ka je Tinka nazaj z dopusta, pa vidin ka je to že en čas nazaj takše somarije pisala. Pa ka zaj Tinka če si ti tan skoro sakše keden? To pomeni ka Beauty laže? Je pač naletela na par idiotov, lejko bi bili tuj pavre. In ka ti izpelaš iz sega toga? Ka una šče diskreditejrate Maximus? Sveta mate, ka bi bar napisala ka šče diskreditejrate cigane.

cener

iz sega toga izpelamo .ka u maximusu nega  redarov in zaka?ka smo cigani sakše keden tam pa nega pizdarij

Mateja zaročena

Ja Cener hvala za vabilo,vendar ko bom ,če bom v Soboti me ta lokal ne vidi ,in če Polanič živi od vas ga povabite in presenetite,vendar bi mu svetovala naj si najame kr nekaj bodyguardov,kr očitno takšni kot ti  razumete samo zakon močnejšega.
Zanimivo pa je da hodite razgrajat samo v ta lokal,verjetno zato kr je oddaljenost samo dve njivi, v Soboti pa se izgubite in ne najdete domov....

cener

.. vedno neka najde, ka lejko neka  kontra povej,polaniča ja čuvam Cigani smo gvišno najbokši bodiguardi v partymaxu 

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet