Material za zaščito pošiljk
Zna što ge sa da pri nas kupiti material s kerim dopuniš vsebino paketa, da zaščitiš to kar pošilaš?
Ali pa če se da ge dobiti šredani papir?
Komentarji
Ka pa kakše EPS kroglice (stiropor v obliki kroglic)? To ne prijde v poštejv? To bi mogli meti v obi-je.
Če si s šredanim papirjem mislil na sesekljan papir, ki ga dobiš, ko papir porineš v rezalnik dokumentov, potem ti že zdaj povem, da pozabi. Mi ga imamo v pisarni in ti lahko povem, da se ti koščki tako prašijo, da boš s tem naredil več škode, kot koristi.
Jaz bi ti priporočala ta stiropor v kroglicah, kot moja predhodnica.
Pa vse pride v poštev ka služi tome namene. Mo pogledno v Obi.
Če je papir bole na velko šredani se manj praši, predvidevam.
Idi v Merkur pa dobiš prav folijo za te zadeve :)) ka se tiče stiropora v kroglicah to so same velke vreče po 70 l in kda ga ednauk odpreš ga boš mel po cejloj kuče :P
znan ka de zaj to blazno noro zvenelo, ampak kokice si idealne za to... sploj če zemeš ove, ka so brez maščobe in soli, ka jih san deneš v papirnato vrečko pa v mikrovalovko... in jih napraviš kelko pač nucaš...no lejko malo več, ka ostanek lejko pojejš =)
V Obiju (verjetno še kje) dobiš bubblewrap (mehurčkasto folijo), to bi tudi šlo.
Na Pošti maš tudi to mehurčkasto folijo... cela rola stane cca 2€... tudi ta z kokicami je nej slaba.. trbej probati
Saj to folijo s pošte kupim, da v njo zavijem stvari. Ampak če man še 2x površino izdelka za zapuniti praznoga prostora v škatli, pa je ta folija povsem nerentabilna.
Vzameš manjšo škatlo. :)
Zna što ge sa da pri nas kupiti material s kerim dopuniš vsebino paketa, da zaščitiš to kar pošilaš?
Ali pa če se da ge dobiti šredani papir?