Material za zaščito pošiljk

|

Zna što ge sa da pri nas kupiti material s kerim dopuniš vsebino paketa, da zaščitiš to kar pošilaš?

Ali pa če se da ge dobiti šredani papir?

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Bojan Peček

Zna što ge sa da pri nas kupiti material s kerim dopuniš vsebino paketa, da zaščitiš to kar pošilaš?

Ali pa če se da ge dobiti šredani papir?

Direktna Direktna

Ka pa kakše EPS kroglice (stiropor v obliki kroglic)? To ne prijde v poštejv? To bi mogli meti v obi-je.

Martina Horvat

Če si s šredanim papirjem mislil na sesekljan papir, ki ga dobiš, ko papir porineš v rezalnik dokumentov, potem ti že zdaj povem, da pozabi. Mi ga imamo v pisarni in ti lahko povem, da se ti koščki tako prašijo, da boš s tem naredil več škode, kot koristi. 
Jaz bi ti priporočala ta stiropor v kroglicah, kot moja predhodnica.

Bojan Peček

Pa vse pride v poštev ka služi tome namene. Mo pogledno v Obi.

Če je papir bole na velko šredani se manj praši, predvidevam.

pero perič

Idi v Merkur pa dobiš prav folijo za te zadeve :)) ka se tiče stiropora v kroglicah to so same velke vreče po 70 l in kda ga ednauk odpreš ga boš mel po cejloj kuče :P

janja žalik jerebič

znan ka de zaj to blazno noro zvenelo, ampak kokice si idealne za to... sploj če zemeš ove, ka so brez maščobe in soli, ka jih san deneš v papirnato vrečko pa v mikrovalovko... in jih napraviš kelko pač nucaš...no lejko malo več, ka ostanek lejko pojejš =)

V Obiju (verjetno še kje) dobiš bubblewrap (mehurčkasto folijo), to bi tudi šlo.

jojo2404

Na Pošti maš tudi to mehurčkasto folijo... cela rola stane cca 2€... tudi ta z kokicami je nej slaba.. trbej probati

Bojan Peček

Saj to folijo s pošte kupim, da v njo zavijem stvari. Ampak če man še 2x površino izdelka za zapuniti praznoga prostora v škatli, pa je ta folija povsem nerentabilna. 

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet