Maručini kristali

|

.. včeraj san na Idea TV po naključje ( po osvežitvenem sprehodu vedno obrnem na Idea TV, da pogledam informativno oddajo ) pogledno Maručine kristale .. ima dotična v živo oddajo na vsaka dva tedna .. mhm, rejdno zanimivo, moren pravte .. mhm .. pristop, njena retorika etc., mhm .. ;)

.. gre za tole gospo .. --> .. http://tinyurl.com/85dth7t
.. gor ali doj, zanimivo jo je poslušati .. ;)

.. preberi še .. --> .. delo.si/druzba/panorama/jasnovidka-stanka-krajnc-predcasne-volitve-bodo.html .. mhm, zanimivo, tudi iz vidika, da Delo ne bi izpostavljal kar nekaj luftarskega, saj razmete ..

.. vaše mnenje o vedeževalcih in podobno?

p.s: .. ge zdaj naslednjič Maručo pozoven, pa naj mi povej samo z DA ali NE, če mo se rejšo srmaštva, samo bogme ka mo, pa gospa tudi nič ne olepšujejo, naj samo povej " žal ne, pri pejnazgah si nikoli in niti nikoli en boš meu sreče pa tudi čeden si nej zadosta, ka bi lejko kaj čednoga naredo, ka bi meu posledično pejnazge, get over it " pa pika ..

.. ali pa bi šel k tej gospe, ki jo je predstavil delo.si in kaj vidi ..

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Profile picture for user čevapčič na ražnje Chevapcic Himself

.. včeraj san na Idea TV po naključje ( po osvežitvenem sprehodu vedno obrnem na Idea TV, da pogledam informativno oddajo ) pogledno Maručine kristale .. ima dotična v živo oddajo na vsaka dva tedna .. mhm, rejdno zanimivo, moren pravte .. mhm .. pristop, njena retorika etc., mhm .. ;)

.. gre za tole gospo .. --> .. http://tinyurl.com/85dth7t
.. gor ali doj, zanimivo jo je poslušati .. ;)

.. preberi še .. --> .. delo.si/druzba/panorama/jasnovidka-stanka-krajnc-predcasne-volitve-bodo.html .. mhm, zanimivo, tudi iz vidika, da Delo ne bi izpostavljal kar nekaj luftarskega, saj razmete ..

.. vaše mnenje o vedeževalcih in podobno?

p.s: .. ge zdaj naslednjič Maručo pozoven, pa naj mi povej samo z DA ali NE, če mo se rejšo srmaštva, samo bogme ka mo, pa gospa tudi nič ne olepšujejo, naj samo povej " žal ne, pri pejnazgah si nikoli in niti nikoli en boš meu sreče pa tudi čeden si nej zadosta, ka bi lejko kaj čednoga naredo, ka bi meu posledično pejnazge, get over it " pa pika ..

.. ali pa bi šel k tej gospe, ki jo je predstavil delo.si in kaj vidi ..

čriček

Idi malo na sprehod k reki Muri ka je zdaj fejst nisika  pa si tam naberi kamenje , lejko drobno ali pa malo vekšo, te pa si najdi eno oddajo ge boš te kamne promovero kak čudežne kamne oz. kristale, razmiš poanto?

.. mhm, znamo za te poante, niti nema veze tau, je pa gospa zanimiva s svojo retoriko skozi oddajo .. zabavno zanimivo jo je gledati po televiziji, hecno resna psihologinja bi njoj pravo   ..

bojci19

To pomaga samo če komu ta kamen v glavo vržeš:)

čriček

Večina njenih in podobnih njej ki se s tem ukvarjajo vse skup delajo na bazi predvidevanja in v čem je te una bokša kak kakšna šlogarica z vrst ciganov  ali romov . Lejko ji vrvleš ali nej, pa bole je tu v pitanji keš , pogledni si  ceno za minuto razgovora ki poteka z njo in te ti je vse jasno.

čriček

Ka misliš ka je to njena edina oddaja, pa ne misli si ka zašenki se odi pa lidi nategavle'

.. malo se razpište o samem vedeževanju .. je kaj na tem? Kaj pravi znanost? :)

Ivica Glavak

pa mislen ka znan malo več kak ti; kak pa dela na drujgej televizaj pa me nite nebriga, če narod vrle njenen kamenjon naj vrvle sakšnome svoje ene majo boga drujge alkohol tretje pa kamenje.

.. včeraj spet gledal Maručo .. pritegnila me je .. mhm .. zanimiva je pa še zabavna .. pa resno mislim .. 

‎.. mhm, samo mo jo pa rejsan kontaktejro, naj mi povej, kak de v prihodnosti z mojo revščino - pač ali mi je "usojeno" biti reven in nesrečen zaradi revščine, je razlog za tem?!, moram gledat v širšem kontekstu?, marbit v bistvu sploh nisem nesrečen zaradi revščine etc., .. bogme, naj mi povej, kaj vidi, če res kaj vidi ..
.. ampak gospa so res odličen psiholog .. takšne se rabi pri obravnavah ..

..

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet