Mačka
Mačka je splezala na jelko in si zasmolila dlake. Kako lahko odstranimo smolo iz dlak?
Komentarji
Slavko Šebjan
Najbokše ka stopite do veterinara ka tan uredijo zadevo.
Z kakšnimi koli kemikalijami se je ne za špilati ka do samo škodile živali.
Če boš pa samo tak ven česal pa ziher nede držala ker de jo bolelo.
Če je pa nej "fejst" zamazana od smole, pa jo kar puste, de se sama spucala.
Smola je zelo nadležna stvar. Jaz sem jo enkrat na morju dobila na svoj prvi avto, ki sem ga pustila parkiranega pod enim iglavcem, pa je več nismo spravili dol z avta. Z glako bo verjetno lažje, ker jo v skrajnem primeru odrežeš, pa zraste nova. V vsakem primeru pa se pridružijem zgornjemu mnenju glede obiska veterinarja.
če ma malo dukšo dlako te lejko zadevo rešiš s škarjami. saj zraste nazaj.
zasmoljeno mesto dobro namaži in natri z svinsko mastjo ali jedilnim oljem, počakaj nekaj minut, z glavnikom ali krtačo odstrani smolo in mačko enostavno umij ali zbriši z brisačo...to je že preizkušen recept. Uporabljen tudi pri otrocih, ki se jim je v lase zlepil zvečilni gumi. probaj in javi .....deluje sigurno!
to vse kaj ti je svetoval volkule deluje probaj pa še s Solea ali Nivea krema za roke.Tudi to more delovati,sicer ne vem kako na dlakah,na koži deluje to vse 100%
Slavko Šebjan
meni se vijdi ka se samo ženske zanimajo za mačke, ge ste moški
Ej halo..
Moj emšo pravi ka san moški :P
slavko@! Ti delaš intervju ali ščeš mački pomagati?nej si javo či je delovalo ali si pa sploj nej probo?!?
slavkoji je pa dosadno bilo, kak že dostakrat kda odpera nove teme
Slavko Šebjan
"juve91"meni se vijdi ka je tebi tuj dosadno, či se ti pa kaj ne vijdi pa ne gledaj moje teme
Mačka je splezala na jelko in si zasmolila dlake. Kako lahko odstranimo smolo iz dlak?