Luzerji volitev v MS

|

Kaj menite kdo so luzerji volitev?

Moj spisek je sledeč:

1. Robert Celec (obljubljal presenečnje, presenetil s 7% (zanj volilo 700 volivcev od 16.000 volilnih upravičencev). Če ima njegova stranka na državnem nivoju 25% on pa 7% bi bilo najbolj higienično, da odstopi z vseh funkcij, ker je pokazal, da ni za v politiko. Naj bo še naprej turistični vodnik...). Politično truplo!

2. Andrej Horvat ("razvojnik", državni sekretar, predsednik sveta stranke ali ka je, wanna be minister... letos na volitvah NI PRIŠEL NITI v mestni svet v MS. Zajebal volitve z izborom nekredibilnega županskega kandidata). ). Daljši komentar je odveč. Politični mrtvec! 

3. Mitja Slavinec (z denarjem, plakati in šenkanimi plastičnimi cisternami se ne da kupiti volitev). Politični mrtvec! Če mi ne verjame, naj kandidira za poslanca čez 2 leti :) ) Itak ima funkcij za izvoz.

Vsi trije bodo prav gotovo za 2 leti kandidirali za poslance, a žal ne sprevidijo, da niti v mestni svet več niso izvoljivi...

Čas je za novo politiko, nove ljudi in spremembe prav v vseh omenjenih strankah.

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
lokal patriot

Kaj menite kdo so luzerji volitev?

Moj spisek je sledeč:

1. Robert Celec (obljubljal presenečnje, presenetil s 7% (zanj volilo 700 volivcev od 16.000 volilnih upravičencev). Če ima njegova stranka na državnem nivoju 25% on pa 7% bi bilo najbolj higienično, da odstopi z vseh funkcij, ker je pokazal, da ni za v politiko. Naj bo še naprej turistični vodnik...). Politično truplo!

2. Andrej Horvat ("razvojnik", državni sekretar, predsednik sveta stranke ali ka je, wanna be minister... letos na volitvah NI PRIŠEL NITI v mestni svet v MS. Zajebal volitve z izborom nekredibilnega županskega kandidata). ). Daljši komentar je odveč. Politični mrtvec! 

3. Mitja Slavinec (z denarjem, plakati in šenkanimi plastičnimi cisternami se ne da kupiti volitev). Politični mrtvec! Če mi ne verjame, naj kandidira za poslanca čez 2 leti :) ) Itak ima funkcij za izvoz.

Vsi trije bodo prav gotovo za 2 leti kandidirali za poslance, a žal ne sprevidijo, da niti v mestni svet več niso izvoljivi...

Čas je za novo politiko, nove ljudi in spremembe prav v vseh omenjenih strankah.

Nika Varga

Brigita Perhavec je leta 2006 dobila 16%, Bencik pa letos 7 %. 
SD (Andrej Horvat) je v 4 letih čist izločil brigito perhavec in resnica se je pokazala na teh volitvah. Brigita ima večjo podporo kot Horvat in Bencik v seštevku. 
Je pa res, da je LDS vodil kar pošteno tekmo, brez napadov, pa izvedbeno kvalitetno. Vložili so po moji oceni vsaj 50 če ne 100 tisočakov v volitve. 

lokal patriot

@fidel

pa ja ne misliš, da bom pisal o scharckih, zobotehnikih, Tunčih, ravnateljih in ostalih SDS mojstrih?   Niso vredni omembe, ker so bili odpisani že pred volitvami, zatorej niti niso razočarali :)

Dobili so tisto, kar se je pričakovalo : torej NIČ 

Lavica Lavica

Meni so bilej tej volijtve najbole medlovne izmed vseh. Štihec neje mel konkurence. 

Več san čakala od Bencika, ali tej je enostavno nej mel pojma v ka se podaja. Mel je edini kandidat kao profesionalno PR službo, kera je skrbela za njegvo kampanjo (FRONTAL d.o.o.), pa je prepričal samo 700 volivcov. Frontal je že pomagal Andreju Horvatu na dveh dosedanjih volitvah, pa tudi poraz. Imajo pa pač druge koristi (ZAKON O POMURJU) od tega. Bencikova kariera politična je mimo, naj je kar naprej v penziji ali gekolik pač je. 

O SDSu pa ne bi zgubljala besed. Patroni iz teh vrst bodo verjetno dobili račun od svojega poglavarja. Saj pa koga so pa meli na listah? Rodbino pa privat druščino kandidatov. Privatizacija stranke se pač pozna na rezultati. Glavno pa je da bodo imeli trije člani sejnino. Mega. 

Profile picture for user čevapčič na ražnje Chevapcic Himself

.. pa niti en kandidat med tejmi je nej luzer, pač eni še ne vejo malo na sebej privabiti ljudskih množic + toga ima aktualni župan vedno malo psihološke prednosti, Štihec pa ma zdaj dodatnih 4 lejta časa, ka spela še odprte projekte in te 10 let de pa že realno glejdano ena doba, ge de se lejko potejgnila črta, kelko je biu uspešen Štihec kak župan .. slab do sedaj ni bil, ocejna je tan med 8-10, MS je ene vrste vseeno "provinca", glih kaj preveč nas ne " šmerglajo" na državni ravni, zato je pač tak, ka iz MS nemreš narejdite male Ljubljane ali pak mali Dunaj etc., ..  

.. v prihodnosti pa čimveč oziranja na evropski trg pa evropske nepovratne pejnaze, tau vala za vse občine, se da kar nekaj potejgniti, poleg kajpak zakonskega državnega finančnega priliva etc., .. vzpodbujati primerno zdravo okolje za gospodarsko konkurenčnost, brez nekih psiholoških vojn etc., .. 

- -

Se strinjam z večino napisanega. O drugih dosti ne bi, bolj me zanima politika SDS-a v primerjavi z Modro listo - oboji izhajajo več ali manj iz iste sredine.
Vseeno na kratko: Slavinec je izgleda imel največ denarja, to pa ni vedno porok za uspeh. Vseeno pa so dosegli 6 mestnih svetnikov, kar je v primerjavi z državnimi rezultati, kjer je LDS čisto maltene na dnu, veliko. Celec je svojeglav tip, več o njem itak spodaj. Bencik je dokazano samovšečen in kot čovek baje nesprejemljiv. Tudi njegova izjava o tem, da bi on rešil Muro in Pomurko na nacionalki je bila taka, da si je zabil žeblje v krsto. Se vidi, da ni za politiko, tudi plakati so bili, kot bi bil na njih mrtvec. Pa mi naj zemeri če hoče, bila sva sošolca in to mu upam povedati tudi v obraz.
Obe ženski sta zalutali v politiko, po rezultatih se to vidi.
Celec je dokazano luzer, on in njegovi so poskrbeli za poraz najprej SDS-a, posledično pa tudi nekoliko na sestavo mestnega sveta, kjer bo spet kraljevala levica. Vse to je zasluga mestnega odbora SDS-a, saj so s podtikanjem in zahrbtnostjo naredili županu in demokratičnim silam medvedjo uslugo.
Če obstaja kakšen red v stranki SDS, potem jih mora Janša brcniti v rit, če že sami ne mislijo odstopiti. Štihec in ostali, kateri so ali odstopili, ali pa so jih brcnili ven, se naj vrnejo v stranko in zadeve uredijo. Čeprav samo en glas, na naslednjih državnozbornih volitvah volim za Nacionalno stranko, če se stvari ne uredijo.

- -

Ooooooooooooooooups.... neki narobe izračuni? Što sada? Da se slučajno ne zgodi pri ponovni razdelitvi mandatov, da SDS še kakšnega izgubi, Modra lista pa pridobi? Baje se je že tudi Janša zanimal, zakaj tako slab rezultat?

Arleo77

dokaj zanimivo izhodišče...po moje je še eden velik poraženec: g. Bencik. tak  bo ponikno politično, kak je v Termah.  V soočenjih pa je bil sploj eden najslabših. Malo me edino čudi da se na splošno tak fejst folk spravla na Celeca, keri je edini mel nekaj poguma po vrsto letih na soočenjih v Pomurju in upal odkrito kritizirati in izpostaviti slabosti. Mogoče je rejsan ne najboljše izpadlo a od mene točka za pogum. Je pa še tudi malo prezelen za kaj bole resnoga. V pomurju točno take mlade in ambicozne nucamo nej pa ka do nan penzioneri pa socialno dno družbe odločali v mestnon sveti. neman nič proti upokojencon, ker še moren san meti dosta sreče ka se sploj včakan ali pomurje more dati na prvo mesti razvoj tudi na račun znižanja kakšnega privilegija neto prejemnikov...nej pa ka se volitve dobivajo s trošenjon na pušči...upajmo pa tudi da večina teh vele poražencev čez 4 lejta res ne bo imela aptetita za še en kislo župo.

Jožek Verpakovskis

@aerlo77
.."keri je edini mel nekaj poguma po vrsto letih na soočenjih v Pomurju in upal odkrito kritizirati in izpostaviti slabosti...

glej...ker si totalen froc verejtno in analfabet politike ti poven da si samo enkrat prešte tej stavek, ostalo itak mi ne da se pijsate pa debatejrate...

zakoj li zakoj li.....ja p...zato ker politika (lokalna) predvsem ta in najbole ta je odraz mnenj in videnega skozi oči naavnoga volilca in predvsem kak se volilvc poistoveti...saj to nejso državnozborske volitve kjer v ospredje stopi strankarstvo in polarnost političnih opredelitev...

si si prešto...če nejsi razmo zgornjoga stavak ti itak neje pomoči kak Celece pa ten desnjakon..zato glih je/so pogorele....ker se ne šinfa, ne kritizira, ne blamira, ne blefira, ne pederiši ampak bi mogliizpostavite svoj program, svoje prednosti, utemeljiti na nekih vrednostah in normah...

eh bv sploj kaj pijsate ka itak eni ne kapčate osnov

- -

Po mojem je neke "vsebinske", sodelujoče politike pri mestnem svetu s strani SDS v tem mandatu konec oz. se niti ni začela.

Modra lista bo kot lista, ki naj ne bi bila strankarska, našla koalicijo verjetno z SD-jem? Zame žalostno, ampak realnost bo taka. Politika Šoša in Celeca, Martinuzzija, verjetno tudi Forjaniča je doprinesla k temu, da bodo lahko samo sedeli v klopeh na sejah in poslušali. Nikjer jih ravno ne bodo vabili zraven! Mene kot zagretega in do sedaj stalnega volilca SDS-a to boli - taka njihova politika in posledice. Zato sem tudi volil Modro listo, čez dve leti pa bom na državnozborskih volitvah verjetno volil Slovensko nacionalno stranko, če se razmere v SDS-u ne uredijo! Kot sem že napisal: obnašajo se kot gestapo, čim v svojih bolnih glavah zagledajo potencionalnega sovražnika (ker pa teh ravno ni, si jih izmislijo), se ga takoj odkrižajo, brez sodbe, razsodbe in poslušanja obrambe.

felix

@truplo

glede na poznavanje avto majstrov, komunalnih majstrov, zobarskhih majstrov, turističnih majstrov in predvsem regijskega majstra iz soboške SDS si postal volilec SNS. Sorry, druge variante enostavno ob omenjenih ljudeh ni. Dobrodošel v klub, ki se zaradi "majhnosti" posameznikov v soboški SDS, ki  mislijo, da so veliki, odvrača od SDS-a.

quovadis

How many of these ‘politicians’ are in it to help humanity,
and how many to help and advance themselves?
Lots of talk, lots of promises…little action.
Politician will tell you to go to hell in such a way, you’ll be
looking forward to the ‘trip’….

jokerjoker

sds je rasla poedi po prekmurji, poglednite beltince, turnišče, moravce - samo v soboti je rapidno spadnula - nikaj je očitno narobe. Vupajmo ka du tudi na centrali malo pijtali vodstvo ms kak si razlagajo te rezultate. Vupan ka nedu pravili ka je tou naložba za prihodnost - padec na 4 svetnike je kar se menij tiče katastrofa. Celcovih 7% pa ponazarja njegovo priljubljenost. Vupan ka nedu več nikdar na njega stavili

PunkIsNotDead

@jokerjoker

pazi, ka te SDS kloni  pogejo... Zadnje čase so sicer nekoliko utihnilli po volitvah, znankar pakirajo kufre in čakajo klic presvetloga JJ iz LJ.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet