Legenda sportnih stav!!!

|

Sam sem ljubitelj sportnih stav in me zanima ali pozna kdo mit oz. legendo o cloveku, ki je iz MS in igral sportne stave tako dobro,da ga je loterija Slovenije povabila med svoje vrste, ta pa jo je zavrnil.

Ker je ze nekaj let od tega, imam obcutek, da je vse skupaj ena velika potegavscina in viralni marleting. Je res ta tip iz MS, ki je obvladal kvote boljse od ekspertov. Je res, da je prezivel kar nekaj ur na dan za sportne stave, in potem tudi konstantno kapitaliziral.

Je to sploh mogoce!? Je tale tip resnicen!? Ga kdo pozna po imenu, ga je sploh kdaj kdo videl, ali govoril osebno z njem, ali je tale tip urbani mit, mi vsi ljubitelji sporta pa slabi priblizki, ki se predajajo strasti sporta in stav.

Me prav zanima, kaj je res in kaj ni. Hvala za odziv.

Mythbuster
lopov_smrketa

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Blek

Ne poznan nobenoga takšoga znalca. Poznan pa nekaj takših, ka so zgubili skoraj vse zaradi stav.

soboški

Ja, poznam tega tipa in baje da je mit resničen. Ali se še danes bavi s stavami pa žal ne vem. Imena pa razumljivo ne bom navajal.

Tim Valores

....hvala, da si potrdil, da je nekaj na teh govoricah. Ne da mi miru, da obstaja nekdo, ki dejansko konstantno profitira iz igre na sreco. Potemtakem, je sportna stava igra spretnosti ter znanja in ne vec igra na sreco, ce baje nekdo vedno zmozen zmagat. Prav zanima me kdo je to in kako je ostal anonimen (me se bolj preseneca). To bi ga morali poznat vsi pobiralci stav (saj tudi mene poznajo) pa jim nisem nevaren. Pozna se kdo drug tega tipa?

soboški

mislim, da ga v MS kar dobro poznajo. Kolikor vem pa bazira stave na podrobni analizi in študiji in ne na sreči.

Primož Ferko

Stave so maraton in nej šprint. Če maš konec meseca vložek namenjen stavam povečan za 10% si na dobri poti. Seveda pa ta vložek tudi povečuješ. Ampak obvezno mora to biti iz fonda namenjenega stavam nej pa zalaganje iz zasebnega fonda. Ampak je pač tak, ka za takšen sistem moreš biti dosleden in potrpežljv. Kar pa pač neje za vse ,... bar za meneje je nej bilo pa san prehitro kakšen "fiks" dodal na listek pa pukno na celi črti. :)

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet

Vse v Svet