Le še reka Mura bistro teče

|

...naslov današnjih Slovenskih novic

Citiram (le del): ˝Nogometa lačni (in tudi naivni) Prekmurci, seveda gre tokrat za simpatizerje Mure, saj pri sosedu lendavski Nafti, kjer so bili racionalnejši in skromnejši, slavijo tretje jesensko mesto v elitni družbi, so vselej verjeli obljubam in sanjali, potem pa so se zbudili in ugotovili, da nimajo nič.˝, konec citata.

Tü zdaj falijo slike obrazov (okoli šinjeka pa vrv) teh pokvarjencov, ki so klub zapravili. (Je sicer nekšna skromna slikica ˝nova garnitura Mure 05 (stroka, vodstvo, igralci), ki je padla na izpitu.˝))

Ka pa spet začajo te blesave primerjave z Nafto, keri je (hvala Bogu) uspelo, pa me strašno moti. Članek je skratka nej napisani  v nikšni solidarnosti, in edina lejpa zadeva na njen je slika paper showa s transparenti (Prekmurje-BG, ACAB, Prekmurje republika...), ki je od še lepših (najlepših) navijačov !

PS: področje teme san dala Kdo bo koga zato, ka mo se še šli en čas z to upravo. Pa tudi če na paperi Mura propadne, v naših srcaj nede. (naj Bog da tren navijačon 3× sedmice na lotoji, ka mo lejko zeli častno ime pod svoje pazduhe). :)

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Andreja

...naslov današnjih Slovenskih novic

Citiram (le del): ˝Nogometa lačni (in tudi naivni) Prekmurci, seveda gre tokrat za simpatizerje Mure, saj pri sosedu lendavski Nafti, kjer so bili racionalnejši in skromnejši, slavijo tretje jesensko mesto v elitni družbi, so vselej verjeli obljubam in sanjali, potem pa so se zbudili in ugotovili, da nimajo nič.˝, konec citata.

Tü zdaj falijo slike obrazov (okoli šinjeka pa vrv) teh pokvarjencov, ki so klub zapravili. (Je sicer nekšna skromna slikica ˝nova garnitura Mure 05 (stroka, vodstvo, igralci), ki je padla na izpitu.˝))

Ka pa spet začajo te blesave primerjave z Nafto, keri je (hvala Bogu) uspelo, pa me strašno moti. Članek je skratka nej napisani  v nikšni solidarnosti, in edina lejpa zadeva na njen je slika paper showa s transparenti (Prekmurje-BG, ACAB, Prekmurje republika...), ki je od še lepših (najlepših) navijačov !

PS: področje teme san dala Kdo bo koga zato, ka mo se še šli en čas z to upravo. Pa tudi če na paperi Mura propadne, v naših srcaj nede. (naj Bog da tren navijačon 3× sedmice na lotoji, ka mo lejko zeli častno ime pod svoje pazduhe). :)

manhunter05

iskreno mi povej, kakšno solidarnost se pa pričakovala?

Andreja

Nobene konkretne.
Moti me le, ka se v (ponovno) globokon padci našoga kluba, zabije z nekšnin nasprotnin klubon, pa še doda, ka smo mi pač naivni bili...

To san si direkt razlagala s primeron, kda so si Rusi že pred koncon tekme rezervejrali plac v J.Afriki. Tu pa smo se pač nej tak šli.

manhunter05

jebiga, moreš znati ka so novinari nej objektivni, pa naj što pravi kaj ščej, ok, nafti zaj ide, ka de za leto dni nišče ne ve.
v tom primeri mam občutek ka resan ide oziroma novinar kaže privoščljivost muri in njenim težavam.

nn nn

Ka de pa za leto dni z Muro? Propad... Itak je pa bilo noro pričakovate ka še kdaj kaj z Mure bo!

manhunter05

ja že mogoče ka de propad, ali nej trbej bite privoščljive!

Ges_osebno

novinarji živijo od razfudavanja privoščljivosti...
Bombastični naslovi prodajajo cajtunge (če jih že pametna vsebina nej). To je recept cajtunga, ka ga vsi dobro poznamo :(

Prozac

Dejstvo je ka se je ščelo nekaj na silo napraviti. In tak pač nejde. Uspeh v fuzbali se pač ne da küjpiti (pijtajte Interblock). Še menje pa na puf.
Smijali ste se da se je v  Böltincaj klub dol zapravo. Sami ste pa svoj klub 2x dol zapravili.

SDA DEW

Alo pa daj ne omenjajte zdaj nekseh nwm wtf nk beltince (kere so mure nej do glejzna )!!!!
pa nekse krizevce pa nwm ka se zdaj nebi ene vse radi !!! Enim je crnobele dres neka pomejno... Sploj nwm ka zdaj prokacije iscete ..

Andreja

Prozac nan je uspeh nej trbelo küpüvati, kar so kazali rezultati (dokeč neje UO kihno).

3× zaporedoma skoraj po 5:0 zmagati z visoko uvrščenimi na lestvici, te pa kar na 1× skoraj po 5:0 (glede na igro) zgübljati z nižje uvrščenimi na lestvici. Pa znan ka san mogoče slabo primerjavo dala, ampak naši igralci so znali pokazati igro+borbenost, če so le ščeli.

Nekak pa ne razmin, zakoj so se igralci enostavno UO nej uprli na te način, ka bi kljub težavnin razmeran ZDRŽALI, pa po moji nori pameti USPELI priti tudi na prvo mesto v 2.ligi. (Pa neščen čüti zdaj, ka mi nišče nede šenki špilo. Sicer pa je tu vmejs verjetno bila Mura vseposedi, samo v srci nej; neven...)
So se sicer te začale spet težave s treneron, in se je NA ŽALOST vse sküper samo še stopnjevalo.

Prozac

Alo pa daj ne omenjajte zdaj nekseh nwm wtf nk beltince (kere so mure nej do glejzna )!!!!
pa nekse krizevce pa nwm ka se zdaj nebi ene vse radi !!! Enim je crnobele dres neka pomejno... Sploj nwm ka zdaj prokacije iscete ..

sasa1000: Je nikšij provokacij ne iščen. Jes samo pravin kak je. Se zgodij ka se klub zapravi. Ampak 2x je pa že malo smejšno. Sicer pa provokativno je tau ka ti pravin ka naslednjo sezono Mura nede Beltincan do kolen segla, da de špilala v 2.MNL kot seljački klub. Beltinci pač nej. Či ščeš porvokacije, evo ti.

M4LiCk4: kelko jes znan se je že v sezono šlo s proračunon keri je nej mogeu dogo zdržati. Prosin popravi me če se motim. Hkrati se je šlo v sezono s totalno zgrešeno kadrovsko politiko. Vrvlen ka so rezultati bilij, ampak na takšij temeljaj nej dugo - kar se je zaj na konci pokazalo.

Ne privoščin van ponovnege propada, ampak vse kaže na to ka je stvar do konca zavožena.

Andreja

Razmiva se midva čista dokeč me ne navreš s ten, ka omenjaš nakup uspeha, pa izjavljaš ka smo sami svoj klub 2× doj zapravili. Očitno si nej navijač (po postaj sicer kaže ka navijaš/si navijo za Beltince)...

Vači pa je blo sklicanih več sej, in še ˝pred kratkim˝ (kda je klub že biu v finančnih težavaj) je UO, lejko rečen, obljubo, ka se da stvar poriktati, pa so poriktali k večjemi samo svoje riti.

Prozac

Nakup uspeha v smisli ka se je dosta pejnez zapravilo ka se je privleklo igralce keri bi ekspresno pripelali muro v 1. ligo.
Maš praf, nej san navijač Mure, in zatau gledan celotno zadevo z distancof.

miic miic

igralci so nej namenjeni, ka bi se upirali UO (ćeprav bi to v ton primeri verjetno bilo pravično). uni so zato ka špilajo. če je že kdo zajeb* je to nadzorni odbor, keri je očitno preslabo kontrolero to posrano vodstvo mure...

glede primerjave nafte pa mure pa: zakoj v novicaj delajo primerjavo med tema kluboma? zato ka sta verjetno največjiva rivala IN seveda zato ka tudi vi tu gor celi čas delate primerjave med kluboma pa se podjebavate... kda se omeni mura se že guči kak je lendava za kurac in obratno seveda...

če ma što volo bi proso ka skenera tej članek pa da gor :D  fala

manhunter05

@sasa10000, dejstvo je ka de mura za beltincami, pa za križavcami. derbi de pa s selom, tau je dejstvo.
kak pa je to toga prišlo, pa je sramotno. osebni interes je prevlado.
zememmo ka je na murine tekme odilo po 3000 lidij, nej me vrag ka mura lejko s tem prežive. samo dokeč, so takši proleki v upravi in razno raznih odboraj, pač nede.

SDA DEW

Kakse kokol on je priso v muro kak igralec svoje skasejro in tua je tau .

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet