Koristnost našega daljnega sorodnika
Komentarji
Pitaj si kolego zgoraj
Ne razumem poante tega posta... Spet mlatenje slame v prazno Črička & Co.
Poanta je da tudi opice imajo svoje veselje in so luškane!
opice so nej naš prednik po genih, lidje pa opice mamo skupno prednika, ovači pa mamo 10.000 let drugačnoga razvoja. :) telko zai nfo samo :)
Lendavčan, neposredni prednik današnjega človeka je bil misleči človek ali latinsko Homo sapiens, kdo je bil njegov prednik , bi pa ti kak učeni človek lahko znal, v kon je poanta tega posta-da si tudi ti eden izmed nas,torej?Mozgaj malo dečko nej ka se mamici za krilo držiš .
nešče pa nej v cerkef odo.....
čriček.... sereš kak ponavadi.... opica je niti približno nej naš sorodnik... niti bližnji niti daljni.
Zaj edijno, če se tij štejš med opice.... te je pa tou drüjga zgodba....
dexter, tuj ti si eden naših ,hhaha
Vaših? Aha.... tak ka te moj drüjgi stavek držij....
to so mi kolegi iz šume, nekši človeški primati, ne vem ka za rase so ......
nej z šume, z kanala si mislo ?!
Kanala?
"Lendavčan, neposredni prednik današnjega človeka je bil misleči človek ali latinsko Homo sapiens, kdo je bil njegov prednik , bi pa ti kak učeni človek lahko znal, v kon je poanta tega posta-da si tudi ti eden izmed nas,torej?Mozgaj malo dečko nej ka se mamici za krilo držiš ."
Eh Čriček ne motaj... Preveč dobro jes znan ka je homo sapiens, pa što je naš prednik pa itd ... Nej ka bi pojo to krilo.... Kriza...
daj no čriček že pa ga bluziš kak na začetki. ges san pa že meu vupanje ka si preraso cyberpuberteto zaj pa vidin ka te še itak meče :D
Vsi tisti ki mislite da je z mojim pisanjem kaj narobe si prosim preberite ta dva članka, ki sta tudi bila povod za to moj, na malo šaljiv način napisan članek.V evoluciji je človek zaostal za šimpanzi | Dnevnik inTudi živali so spiritualna bitja - Zanimivosti - Cosmopolitan Slovenija-------torej so v evoluciji prišli šimpanzi dlje kot ljudje... citat iz prvega članka.
V prvon članki je en küp neumnosti iz strani avtorja.... vačik dober članek.... drüjgi članek pa..... eh.... kaj zaj ščejo s ten dokazati? Opičjo religijo? Ka nedo zaj misijonari včasik v đunglo leteli pokristjanjevat opice.
To sam se pital tudi sam , in to je celi cirkus ki pa je zanimiv, vsak ga razume po svoje, upam da zdaj tudi ti in drugi, sicer pa ka sam bil v prejšnjom življenji me niti ne zanima, zdajšnje je itak za k...c.
Enin, takšnim in drugačnim čričkom očitno pa remle doj meče,......!
Život ti je za kurac, ka si pun žute štampe, svet-a na kanalu A in ostalij pizdarij, keri te non-stop pumpajo kak je vse v kurci. Odklopi šetanje po boutaj, na nabiralnik zalepi nalepko reklame-stop, idi sakšni den prle kak zajahaš sobotainfo na sprehod, gledaj sneg in zimo s strani romantika in pomali de vse načik. Kakšna dobra knjiga pred spanjon zna biti zakon, hladilnik pa püsti po ousmoj vüri nameri.
p.s. Life is beatiful
sobotašinfo.com@--trufo si bistvo, bom se probo tvojih nasvetov držati, čeprav mi je neka nej jasno, zakoj smo mi edini primati na ton sveti ka smo nej z nikim zadovoljni, vsega smo naveličani, sigdar ščemo biti korak naprej pred drugimi, na konci pa strokovnjaki ugotovijo ka so te kosmate stvarce bole inteligentne od nas, točno tak pun k...c man vsega ........
Sobotašinfo com:Život ti je za kurac, ka si pun žute štampe, svet-a na kanalu A in ostalij pizdarij, keri te non-stop pumpajo kak je vse v kurci. Odklopi šetanje po boutaj, na nabiralnik zalepi nalepko reklame-stop, idi sakšni den prle kak zajahaš sobotainfo na sprehod, gledaj sneg in zimo s strani romantika in pomali de vse načik. Kakšna dobra knjiga pred spanjon zna biti zakon, hladilnik pa püsti po ousmoj vüri nameri.
p.s. Life is beatiful
To si fejst dobro napiso.
eh daj čriček ne motaj, če bi bilej opice pametnejše od nas bi mi živeli v šumaj nej pa one
V čem se človek razlikuje od živali? | Dnevnik---- klikni.
ja san prečito. pa ka zaj? čriček ti odkrivleš toplo vodo.
Zatau ka opice uporabljajo orodje in se sporazumevajo še ne pomeni ka so isto ali bole inteligentne kak mi saj mi to počnemo dosta baukše in bole učinkovito.
ne ven v kon ti je point...
Inteligenca, opičja. inteligenca, človeka.
jocker
27. 12. 2010
ob 17:02
nešče pa nej v cerkef odo.....
ha ha ha ta je zmagovalna!
čriček
včasih je veljalo, ka je inteligenca družbeni sloj, inteligentnost pa sposobnost
@Franc
Za avtora praznoslamnate teme de ležej dojemljijvo, če boš njemi raztolmačo humanistična dejstva in njegvo opičjo preteklost iz etološko-animacijskoga vidika.
Žuželkasti pevec&skakalec z mikrogramskin mozgon de te ovačik bole na žmetno zarazmo.
Dexter - mi in opice imamo skupne prednike, torej smo si na nek način v sorodu.
ka stebof je vse OK?