Kopanje

|

Odločila san se odprejte temo , ka bi se rada šla v soboto kopat pa neven kama. Pa bi prosila če bi mi što pomago :) hvala

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
me

Odločila san se odprejte temo , ka bi se rada šla v soboto kopat pa neven kama. Pa bi prosila če bi mi što pomago :) hvala

turk

Napiši malo več podatkov.Samo kopanje, ali še kaj zraven?

me

hah:) kopanje de potekalo v dvojeee..nekšne termee dobre nej daleč kraj :D

seblogger

Glede na to, ka si postavila fejst "zahtevne" pogoje (nekšne terme ka so nej daleč vkraj), je izbira več ali menje znana. Terme 3000, Lendava, Radenci, Banovci, Bioterme Mala Nedelja (30km), Ptuj (50km), ali pa kakšne avstrijske, recimo Loipersdorf (50km).

Martina Horvat

Kako pa je v teh avstrijskih termah? Enkrat sem jih videla, ko smo se mimo peljali in zgleda kar lepo. Kakšne so cene? Gužva? Imajo bazene tudi primerne za otroke?

oveden

Kopanje v dvoje?
moj predlog so definitivno terme Banovci, naroči pa si "Angelsko kopel". 1,5h kopanja čist privat + 1 šampanjec + dosti sadja + svečke + romantična musika. Evo malo reklame :)

Blaž ÄŒernela

V hotelu Livada (terme 3000) kopanje+savna+fitness (ide samo vse troje) celi dan 25,20€, od 18.00 do 21.00 pa 15€. Je pa 6 različnih savn pa tudi nega gužve ka so samo hotelski gostje...
Samo nasvet pač

LORNA

Meni je vredi v Vivati in v Bio Termah Mala Nedelja, oboje ugodna cena, san pa tudi že čula za Angelsko kopel v Banovcih, ka je fejst vredi - že zatou, ka sta samiva. Za sauno so mi najprimernejši Banovci, posebej saunanje ob puni luni - te je odprejto cilou do dveh ponoči.

me

fala :) oveden zanima ma ta angelska kopel san se tudi že pozanimala ..pa me tak približno zanima cena če bi štoj kaj več znal?

CANYON

90 min, v dvoje z šampanjcem 39 €, .

oveden

Kak je Canyon napiso, cejna je 39 € če se dobro spomnen. Pa indrek takše ponudbe nemaš. Fejst priporočan, rejsan idealno za privatno kopanje.
Če smo pa že pri ton. Mene zanimle če je što probo čokoladno kopel ter kak je to kaj? Ker bom v prihodnje šao in de me prvič

Nina Škerlak

če ti je cena nej tak fejst pomembna si privošči v banovcaj čokoladno kopel.. meni je bilo fenomenalno iz večih razlogov: jacuzzi je rejdno velke, tak ka sta 2 komot, vse je fajn v takšnon kamniton stile, notri sta 2 ležalnika, na ležalnikaj te čakajo brisače + halja, ob banji pa te čaka sadje, ferrero rocheji, takšni čokoladni ''cocktail'' (malo čokoladnoga likera, sladoled, smetana..), vrč mrzle vode ;), vrč vrele vode + čaj ... sprobaj, nede ti žal :)

oveden

ninaa.
če san zaj ge dobro razmo je dejansko čokoladna kopel ista kak angelska kopel samo namesto šampanjca pa sadja dobiš vse bole v čokoladnon stile od čokolad,likerov,...??

Anubis Anubis

Meni je v ton letnon časi v večerno kopanje v lendavi fejst vrede.. Samo moreš paziti ka tak trufeš ka nega gužve :)

Nina Škerlak

oveden ja.. ka si pa ti mislo? ka se kopaš v čokoladi? v banovcaj je to nej tou, možno pa ka majo ger..

oveden

majo majo, ka pa gnes den nega? san pa rejsan mislo ka to tüj gej v Banovcaj....

Barbara Habot

čokoladno kopel in čokoladno masažo majo tude v radencih (tam pa se dejansko kopaš v čokolade)...

LP

oveden

no te pa segli nejsan tak mimo vdaro

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet