Konopljino olje

|

Haj, Zanima me, če keri uporablja konopljino olje? Pravijo, da ima veliko pozitivnih lastnosti, pa me zanima, kak je to kaj v praksi
Lp

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
talicc

Haj, Zanima me, če keri uporablja konopljino olje? Pravijo, da ima veliko pozitivnih lastnosti, pa me zanima, kak je to kaj v praksi
Lp

talicc

Casiopeia - ja sam vido to temo:) ščel sam edino kaj več in preverjenega zvedeti. Najti kakšne lidij z zdravstvenimi težavami in kateri so probali oziroma jo uporabljajo, itd:) Gučij se marsikaj o tem olju.. hvala:)

Ferrero Rocher

talicc-moja babica ga tudi pije,približno 1 mesec pa prave ka se dosta baukše počute.ma nekše zdravstvene težave pa močne glavobole,tak ka ji te že pomaga falabauge..

Jana Bohar

No, ges uporabljam naravna mila iz konopljinega olja - in iz drugih naravnih sestavin (za naše dejtece z dodatkom ognjiča, ges pa man eno piling varianto).
Dokler smo babo koupali z navadno baby žajfo je mejla rejdno sujo koužo pa prhljaj, zaj je stanje super in zraven ne nucamo nobene druge kozmetike. Pri meni pa je ta žajfa edina stvar, ka mi ne razdraži lasišči, pa tudi za obraz ne nucan niti ene kreme več.
S pitjem olja zaenouk še neman izkušenj, žajfe pa definitivno ne menjan za niti eno drugo.

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet

Vse v Svet