Konopljino olje

|

Veliko se govori o zdravilnih učinkih konopljinega olja,pa me zanima če imate kakšne izkušnje s tem .Za kaj je dobro,kako ste ga uporabljali, koliko časa.....

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
turk

Veliko se govori o zdravilnih učinkih konopljinega olja,pa me zanima če imate kakšne izkušnje s tem .Za kaj je dobro,kako ste ga uporabljali, koliko časa.....

Dani Smej

Po mojem je telko dobro, kelko v tou vorvleš...

En čas so promovirali samo olivno olje, češ da našo domače bučno olje neje tak zdravo, zdaj so pa pa obrnilo tou in govorijo, kak je bučno olje zdravo itd... Po mojem z konopljinim oljem ne moreš pričakovati nevem kakega učinka (je pa vseeno verjetno dobro za določene stvari, ni pa zdaj to "revolucionarno" zdravilo).

Markic Kris

či ne gejš rib je to učinkovito zdravilo napunjeno z omega 3 maščobnimi kislinami,,nej pa nekša rio mare tuna, ma daj...drugače pa seveda ka je zdravilno, isto kak vsaka rastlina v naravi. maš pa cejli spisek za koj je konoplja dobra, tak industrijska kak navadna, ampak očitno lidgej z malo bole puno žepko mislijo ka ta rastlina ne spada na planet Zemlja, zato so jo pa prepovedali...mogoče so se te inžinerge ka so svejt ustvarjali zmotili ali ne ven zakoj bi navaden človek prepovedo univerzalno zdravilo(tudi za raka med drugim), aja zaradi lastnih interesov mogoče?

ali se da kupiti tudi zrnje?

prodajalec

Če se da kupiti semena, pa ti predlagam da jih pokličeš.

špengler

eni takih zadev ne bodo verjeli isto kot alternativne medicine,,jaz sem zadevo probal in rečem;gdor še ni probal mu je lahko zelo žal

theused

špangler..moj tast je zadevo tudi probal in je imel takšne težave z želodcem, da smo ga skoraj peljali na urgenco ;)
relativne so te zadeve, če sam sebe prepričaš ti lahko pri zdravju pomaga tudi Lučka , sladoledni izdelek LJ mlekarn;)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet