Konec ljubezni med Leljakom in Janšo.
Ha ha ha,samo vprašanje časa je bilo,kdaj se bosta/bojo začel žret med sabo.
https://twitter.com/RomanLeljak/status/725627638807728128
Komentarji
Štorklaš
Drobnič desničarski gnoj.
https://www.youtube.com/watch?v=JSGp0vwFnvU
KA TABLETA POPISTILA?
(ka odpiraš takšne teme v forumi kak če bi to koga brigalo)
BN 30. April 2016 - 1:21
(ka odpiraš takšne teme v forumi kak če bi to koga brigalo)
zakoj pa se te oglašaš butl,če te ne zanimle in briga,zaj vam dela prpa,ko vam poka po šivih Janscheva SDS...Mateja,Banovo,Jordanovo in Čuša je že srečala pamet,do volitev se lahko zgodi,da bo že Janez pa pod ključem...malo še počakajte,te pa te vidli kak de počilo....ha ha ha
Kaj pa lahko pričakuješ od desničarjev.
GROZLJIVO!
ALI JE IZKOP POVOJNO POBITIH,UBISTVU SAMO DOBER BIZNIS ZA JANŠISTE?
USTAŠ IN DOMOBRANEC V SPORU ZARADI ZLATA,KI NAJ BI GA KRADLI MRTVIM!
Dva janšistična samooklicana rešitelja domobrancev,ustašev,četnikov,.... kriminalec Roman Leljak in domobranec Jože Dežman,sta si skočila v lase.
Namreč Roman Leljak,obtožuje Dežmana,da naj bi pred leti v svoj avto dal kilogram zlatega nakita, najdenega med izkopavanjem trupel iz grobišča v Škofji Loki. Leljaku naj bi dejal, da bo zlato odpeljal v Muzej novejše zgodovine, a direktorica muzeja, pravi Leljak, menda zlata nikoli ni dobila.
Ustaš Roman Leljak je izjavil: "Jaz sem že leta 2014 opozoril na dogodek, ki se je zgodil 2006 ali 2007 v Škofji Loki. Lokalno, Janez Pintar je takrat vodil izkopavanja, ki ga je organiziral občina Škofja Loka. Tam so odkopali nekaj sto teles in so našli za približno en kilogram raznih zlatih prstanov, verižic in vse skupaj. In tisto večer je tja prišel dr. Jože Dežman in tisto zlato vse skupaj, vse skupaj dal v svoj avto zvečer in odpeljal. Komisija je protestirala proti takemu načinu delovanja, nad takšnim načinom delovanja in so tudi dali v občinski zapisnik, ki sem ga pridobil, da se je to zgodilo tako kot sem zdaj rekel. In seveda sem Jožeta Dežmana vprašal, kaj je zdaj s tem, kam je slo tisto, škatla zlata, kam šla ta škatla najdb. Ja, je rekel, to sem odnesel v muzej. Seveda sem vprašal v muzej, kje je zdaj to, če bi si lahko ogledal. In je direktorica lani odgovorila, da ona tega ne ve, da je bil takrat direktor Jože Dežman. Tako še zdaj ne vem, kje je tisto zlato. Pričakujem odgovor že dve leti, pa ga ne najdem."
Dežman vse skupaj zanika in napoveduje tožbo proti Leljaku!
Dve osebi,ki sta držala govor pred sodiščem v podporo Janši,ki ga organizira omejeni Primc,sta se zdaj sporekla glede zlata,ki naj bi se kradlo od mrtvih.
Med tem,ko Slovencem prodajajo zgodbe o neobstoječi UDBI in se zgražajo nad povojnim pobitim domačih izdajalcev,janšišti lepo kradejo zlatnino mrtvim.
Tako se oni borijo za pravico in resnico povojno pobitih,sebi v žep.
Verjetno niso bili zadovoljni z deležem zlata,ki naj bi se ga janšisti medseboj porazdelili.
Kakorkoli,mi nismo nič presenečeni,saj njihovo pokvarjenost,na srečo vidi vedno več državljanov!
Goubec
Tou je nej mogouče, oni so ja poštenjaki.
Doj mi visi... :D