Koga moti kip Štefana Kovača?

|

Mene ne, ene pa.
Kip pred Kinom Park (ne vem, kako se bo zdaj klical, nimam pa nič če tako ostane Kino Park in s tem prenesemo sporočilo zanamcem, kaj je tu včasih bilo) ene moti, zato ga želijo postavit na manj vidno mesto. Meni je kip odkačeni in se mi zdi, da mora obvezno ostati tam kjer je, če ne zaradi drugega, ker je edini kip, ki ga je naredil Miki Muster, ki je sicer po izobrazbi akademski kipar, zaslovel pa je seveda čisto na drugem področju.
Obstaja pa seveda možnost, da je vse to zopet en brezvezen soboški trač za zapolnitev meglenih dni.

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
KRT

Mene ne, ene pa.
Kip pred Kinom Park (ne vem, kako se bo zdaj klical, nimam pa nič če tako ostane Kino Park in s tem prenesemo sporočilo zanamcem, kaj je tu včasih bilo) ene moti, zato ga želijo postavit na manj vidno mesto. Meni je kip odkačeni in se mi zdi, da mora obvezno ostati tam kjer je, če ne zaradi drugega, ker je edini kip, ki ga je naredil Miki Muster, ki je sicer po izobrazbi akademski kipar, zaslovel pa je seveda čisto na drugem področju.
Obstaja pa seveda možnost, da je vse to zopet en brezvezen soboški trač za zapolnitev meglenih dni.

Anubis Anubis

Glede na to ka kip tudi stoji na ulici Štefana Kovača, mislin ka je primerno ka je na vidnon meste, ne pa nendre za kinojon pri kontejnerah..

MegadetH

čista dobro je tan ge je, to je simbol Sobote.

Marjetica Marjet

Upam, da je to res samo trač. Kip je lep in paše točna tja, kjer je do sedaj. Poleg tega pa je Štefan sexi :)

KRT

Marjetica: " Poleg tega pa je Štefan sexi :)"!
dober argument

just_a_cook

Ta kip je umetnost. Je tudi del te ulice. Naj ostane. 
Tudi vsebinsko se mi ne zdi sporen, če ga gledamo v pravi luči: bil je borec za svobodo pred okupatorjem. (on z kasnejšimi povojnimi zgodbami, komunizmom ipd nima nič)

Pussy Galore

Naj rajši okoli kipa uredijo en "baročni" vrt pa de super do izraza prišo; Resno hočejo vse, kar je pisalo zgodovino sobote uničiti in izbrisati???

droptovič

tou je m.s. ali bože ne diraj v spremembe glede postavljenih kipov.
tou je zakon, kot tudi spomenik trg zmage in podobni.
edino kar je da se v šolah pove mladini kdo je to bil pa zokoj je to tu.
drugače nepoučeno lejko tak izpade:
"dejte pijta mladoga atija, zokoj je tej strijc tak čemeren pa se tak strašno drži?
mladi ati mu pravi, hm?ka verjetno zatou ka nema nika za gesti pa za oblejčti pa je čemeren na cejli svejt...

dupont

kakše majo eni. što ščej tej kip odstraniti na manj vidno mesto? mislin kakši so njegovi nameni. či znaš al pa nej što je biu štefan kovač je tisti kip tan čistak na mesti in njemi nika ne fali.
ma štoj kakše politične interese tu?
či je tou kakša stara baba ka joj dugi čas cele dneve nad okno vo glejdati joj nej trbej tu živeti več. ali si kujpiš grob ali pa drujgo stanovanje svejt je itak pun lidi ka znajo fejst precizno mlatiti prazno slamo.

Profile picture for user black panter robin hood

ne ven če si je to stara baba zmislila,bole kakšen zabiti politik

felix

eden provali ene tute pa je takoj 100 teorij zarote 

Vesna Dolšak

Ma ja, budale bi rade vse kipe na manj vidno mesto prestavile ali pa odstranile. Pol pa svoje kipe tja naštimali al kaj?

Profile picture for user buldog Drago Balajc

Budale so vse sposobne! Koga do te tam postavili? Mikloša Hortija? Ali sebe? Ali oba vkuper?

Marx

@krt

daj širi izmišljotine v sklopu svojoga Pomgrada. Vam Stavbar ide v nos, pa trbej narod malo gor pumpati? 

KRT

marx umiri se ... Normalno san pitanje postavo, jasno napiso ka je nepreverjeni trač. Ljudi sem pa za mnenje pito, ker me je zanimala debata na to temo. Ker me je osebno kot Sobočanca presenetill sploh ta ideja, da bi potrebno bilo s kipom kar koli delati. Vsi normalno debatirajo o temi, ti si se pa zdaj našo višje cilje iskat.
Kaj pa ma Stavbar sploh s kipom veze? Še bolj pa Pomgrad? ... En namig. Verjamem, da Pomgradu Stavbar več ne gre v nos s svojim dumping cenami, ker je propadno. Edina sreča je da še dovolj hitro (pa še par drguih gradbenih firm) da s svojim početjem niso odpeljali za seboj še tistih par zdravih gradbenih firm, ki so ostale.

Tadej žižek

AnaLiza privas v MB majo tudi nekše čudne ideje z Kojakon :D

mislec

Tega, kar izraža ta kip, ki mi je vedno bolj všeč, bi moralo biti več med pomurskimi ljudmi, pa da jih vidim, če bi si upali udrihati po tej regiji.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet