KLIK do nagrade

|

Pozdravljeni si uporabniki toga foruma.
Nucan vašo pomoč. V spodnjon linki najdete moj avto, ki sodeluje v nagradni igri za tuning v vrednosti 10.000 EUR. Nucan pa čim več glasov, ka priden v ozji izbor. Z ene internetne povezave je možno glasovati samo enkrat v 24 urah. Glasovanje pa traja do 23.11.. Hvaležen san za sokši glas. Glasujte sokši den. Predvidevan ka de trbelo najmenje 1000 glasov če ne 2000.
http://www.spedenaj-moj-avto.si/si/spedenaj-moj-avto-2010?c=Herman-K&cid=1007
Fala še ednouk za pomoč. GLASUJTE. Ovak san pa z goričkoga, tisti ko se vozite delat v Soboto tej avto poznate ka vas večkrat prehiteva :).

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Herman Klement

Pozdravljeni si uporabniki toga foruma.
Nucan vašo pomoč. V spodnjon linki najdete moj avto, ki sodeluje v nagradni igri za tuning v vrednosti 10.000 EUR. Nucan pa čim več glasov, ka priden v ozji izbor. Z ene internetne povezave je možno glasovati samo enkrat v 24 urah. Glasovanje pa traja do 23.11.. Hvaležen san za sokši glas. Glasujte sokši den. Predvidevan ka de trbelo najmenje 1000 glasov če ne 2000.
http://www.spedenaj-moj-avto.si/si/spedenaj-moj-avto-2010?c=Herman-K&cid=1007
Fala še ednouk za pomoč. GLASUJTE. Ovak san pa z goričkoga, tisti ko se vozite delat v Soboto tej avto poznate ka vas večkrat prehiteva :).

dupont

v zemlo se pogrezni. iz solidnoga serijskoga avta boš šou delat poliester party. za 10k eur ti ges napravin iz toga 250 konjof, drujge odmične, kovane bate, nove kolektore ... z garancijof.

man puno takših mladih pubecov ka mislijo ka so bogovi. ges opremlan GHD avte za dirke in pridejo saki keden en z lepimi zapestnicami pa špičastimi lasmi. te pa z blejdin gleda zakoj bi mogli doj pobirati kurbnvelno pa bate menjavati pa puše stisnoti v cilinder.... ka zaj bi rad meu konje ali kup plastike. ges plastike ne delan, javi se na rotoji :D

ovak ti mo pa samo tak povedo. od a3m idi samo dale fkraj. puno mojih "znancof" s faxa dela tan. pa ti poven ka jin ne bi dal lego kock za zlagati nej pa avto za predeati.

Dani Smej

@kdva veliko sreče. Trenutno nucaš med top 10 med katerimi potem žirija izbira katerega de izbrala 2.000 glasov :)

miic miic

Fala še ednouk za pomoč. GLASUJTE. Ovak san pa z goričkoga, tisti ko se vozite delat v Soboto tej avto poznate ka vas večkrat prehiteva :).

Telko gledaj ka nemo mi enok tebe prehitevali, kda se boš z svojin avtekon v jarek pikno in obstal na mesti...

Herman Klement

DUPONT -  Honda accord je že itak super avto, zatou ga pa man. (by the way, nej san pubec). Zdoj ka je avto že v lejtaj bi posalo ka mi ga prebarvajo pa ovak molo zriktajo. Ali?
Res je izbirajo med 10-im z največ glasov - tok ka korak za korakon.
Še ednouk fala za sokši glas!!!!!!!!!!!!

A ni tega že konec?

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet