KLIK do nagrade
Pozdravljeni si uporabniki toga foruma.
Nucan vašo pomoč. V spodnjon linki najdete moj avto, ki sodeluje v nagradni igri za tuning v vrednosti 10.000 EUR. Nucan pa čim več glasov, ka priden v ozji izbor. Z ene internetne povezave je možno glasovati samo enkrat v 24 urah. Glasovanje pa traja do 23.11.. Hvaležen san za sokši glas. Glasujte sokši den. Predvidevan ka de trbelo najmenje 1000 glasov če ne 2000.
http://www.spedenaj-moj-avto.si/si/spedenaj-moj-avto-2010?c=Herman-K&cid=1007
Fala še ednouk za pomoč. GLASUJTE. Ovak san pa z goričkoga, tisti ko se vozite delat v Soboto tej avto poznate ka vas večkrat prehiteva :).
Komentarji
v zemlo se pogrezni. iz solidnoga serijskoga avta boš šou delat poliester party. za 10k eur ti ges napravin iz toga 250 konjof, drujge odmične, kovane bate, nove kolektore ... z garancijof.
man puno takših mladih pubecov ka mislijo ka so bogovi. ges opremlan GHD avte za dirke in pridejo saki keden en z lepimi zapestnicami pa špičastimi lasmi. te pa z blejdin gleda zakoj bi mogli doj pobirati kurbnvelno pa bate menjavati pa puše stisnoti v cilinder.... ka zaj bi rad meu konje ali kup plastike. ges plastike ne delan, javi se na rotoji :D
ovak ti mo pa samo tak povedo. od a3m idi samo dale fkraj. puno mojih "znancof" s faxa dela tan. pa ti poven ka jin ne bi dal lego kock za zlagati nej pa avto za predeati.
@kdva veliko sreče. Trenutno nucaš med top 10 med katerimi potem žirija izbira katerega de izbrala 2.000 glasov :)
Fala še ednouk za pomoč. GLASUJTE. Ovak san pa z goričkoga, tisti ko se vozite delat v Soboto tej avto poznate ka vas večkrat prehiteva :).
Telko gledaj ka nemo mi enok tebe prehitevali, kda se boš z svojin avtekon v jarek pikno in obstal na mesti...
DUPONT - Honda accord je že itak super avto, zatou ga pa man. (by the way, nej san pubec). Zdoj ka je avto že v lejtaj bi posalo ka mi ga prebarvajo pa ovak molo zriktajo. Ali?
Res je izbirajo med 10-im z največ glasov - tok ka korak za korakon.
Še ednouk fala za sokši glas!!!!!!!!!!!!
Tu je eden za mujštro ...
Če že keri, te se te rejsan zasluži ka se ga zrikta (san slučajno ato vidla link med "živo")
www.spedenaj-moj-avto.si/si/spedenaj-moj-avto-2010
Hvala, Direktna.
A ni tega že konec?
Pozdravljeni si uporabniki toga foruma.
Nucan vašo pomoč. V spodnjon linki najdete moj avto, ki sodeluje v nagradni igri za tuning v vrednosti 10.000 EUR. Nucan pa čim več glasov, ka priden v ozji izbor. Z ene internetne povezave je možno glasovati samo enkrat v 24 urah. Glasovanje pa traja do 23.11.. Hvaležen san za sokši glas. Glasujte sokši den. Predvidevan ka de trbelo najmenje 1000 glasov če ne 2000.
http://www.spedenaj-moj-avto.si/si/spedenaj-moj-avto-2010?c=Herman-K&cid=1007