Kje v ms imeti obletnico šole

|

Pozdravljeni, ker nisem z MS-ja vas bi prosila če podate mnejnje kje imeti obletnico šole, kateri plac,gostilna bi bilo dobro, ker organiziramo v zime je še teko težje..
hvala

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
tadeja potrč

Pozdravljeni, ker nisem z MS-ja vas bi prosila če podate mnejnje kje imeti obletnico šole, kateri plac,gostilna bi bilo dobro, ker organiziramo v zime je še teko težje..
hvala

Marko Hozjan

Če vas je več si lejko tudi rezervejrate Spartacus Lounge(kadilnico), pa je za druge goste dol zaprejto. Plac je lekar šenke, kathering pa ostalo pa one zrihtajo. Ovače pa se plac čist ovače vo naprave kak je med tednon. Lp

- -

Ni napisano, kaj bi hoteli in koliko vas bo... če samo večerjo in kramljanje ob kozarčku in niso zahtevni, bi predlagal tudi eno čisto navadno gostilno: Bistro Tanja na Cankarjevi ulici oz. pri Klemenčiču po domače.

Cene so normalne, hrana v redu... imajo nekaj placa za parkiranje, preko ceste pri Gasilskem domu je še več parkirišč ipd...

Mi, kateri igramo košarko, imamo vedno tam razne zaključke ali če kdo časti za rojstni dan. Že, da strogo in trmasto  jemo vedno samo pohanega piceka, pa vseeno!

ksenija arzenšek

Pozdravljeni!
V Maximusu v novo prenovljenem zabaviščnem delu vam lahko ponudimo poleg hrane tudi party z DJ-em ali bendom, po želji tudi igranje bowlinga. Lahko malo za šalo malo za res pripravimo tudi turnir med sošolci. Več na www.partymax.si.

tadeja potrč

Pozdravljeni, hvala vsem na iskrenih odgovorih, najbolj od vseh teh mi je pri srcu Kavarna Metropol, lepi ambient, prijazno osebje, topli sprejem, in odlična ponudba, tako da bomo kar s prva imeli v Kavarni Metropola..

jan vlaj jan

Kakšna poceni reklama tadejka. Grdo si nas, sploj si nej nucala informacije. 

Kero je kavarna metropol? To je bivša Dolce Palina tan med šoping centri v MS? Ker če je to ta te je to Katastrofa od kavarne, če menej pitaš. Pozimi je not mrzlo, nabijajo nekšno zlajnano jugo nostalgijo. Postrežba pod povprečjon. 
Telko o ton. 

tadeja potrč

Jan Vlaj, pač meni se dopade, Oprosti nisem odprla debate o tem da bomo šinfali  keri so slabi. Sem hodila okrog in spraševala po ponudbah ne pravim da druge niso vredu, meni se je najbolj dobadlo, tak pač vsakemu se dopade, in kjer se mu dopade bo šel tja..

bb bb

tadejka-vprašala si za prostor kje bi naj imeli obletnico šole in kao nisi iz ms pa neveš,zdaj si pa v bistvu naredila reklamo...hm kdo je pa zdaj tu šinfal?jan Vlaj je samo povedal kako v resnici je,ti pa itak naj nebi vedela,ker nisi iz MS!
Ja moram še omeniti BOBOJA,a ni bilo vprašanje kje v MS,a so KRNCI v MS?

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet