Kje kupiti rabljen avto v MS?
pozdravljeni,
mi lahko kdo pomaga pa napiše imena vseh podjetij, ki se ukvarjajo z prodajo rabljenih avtomobilov v MS? in ali je katero bolj usmerjeno v prodajo Mercedesov? hvala za pomoč
Komentarji
zakoj direkt v ms? avto.net, maš izbiro ka te kap, pa še menjša verjetnost je ka te privat pordajalec "nategne" kak pa podjetnik keri že ma prakso z ten..
AGROSERVIS
Midva z možem sva tri zadnje avtomobile kupila na družbi Španik v Murski Soboti (dva so nama celo pripeljali iz Nemčije, midva sva ju našla sama preko interneta) in sva zelo zadovoljna.
Ja agroservis ti samo kupi tan če maš rad ka te na suho nategnejo
Moj predlog je tudi Španik ali pa Agroservis. V bistvu je prav, da se kupi avto v MS. Če imaš kakšno reklamacijo lahko komot težiš prodajalcu. Če pa gre kaj narobe pri avtu kupljenem v Kopru recimo pa dvomom, da se bo kdo vozil 600 km(300+300) težit prodajalcu.
Vsekakor pa se obvezno izogibati mariborskega območja in pa celjskega območja, ker so tukaj res sami strokovni podjetniki, ki zelo goljufajo pri prodaji avtomobilov.
Moje mnenje je če že nekdo mora zaslužiti naj vsaj domači človek.
Ta ponudba na Avto.netu pa je bolj tako tako. Nije baš nešta. Pa če kupuješ privat ve biti še pa še problemov(večina zelo prireja resnico o stanju vozila), če gre kaj narobe.
Ob nakupu prek podjetij se da doplačati garancijo ob nakupu rabljenih avtomobilov sicer je cena odvisna od motorja in znaša za eno leto tam od 250€ naprej. Pri ceni se je pametno izpogajati, da je garancija v kupnini. Pa dober nakup .....
naj bokše je kupit pri meškoji ge san fejs zadovolen z garancijo pa kake pogoje majo fejst dobre pa solidne .. agroservis pa škafar ti odsvetuvlen... moje izkušnje so avto meško pa avtto nox .. sam tam so so cifre prevelke .....za mercedesa ti priporočan avto nox....
Predlagan kakšno avtohišo. Kolega je kupo od enega privat na avto.net pa se je po par mescih izkazalo ka je narobe en kup stvari. Je že ščel rešavati prek sodišča pa njemi je odvetnik odsvetoval ker verjetno nebi mogo dokazati ka je bila skrita napaka. Je pa pravo ka bi dosti boukše prišo skoz če bi avto bil kupleni pri kakšnon podjetji, ker ti morejo garancijo dati.
Močno ti odsvetüvlen podjetje Nox.
So nategatorji in lopovi prve vrste. Znanec je prinjij küjpo avto in po par dnevej pelau avto k mehaniki na pregled, keri je ugotovo, ka je avto bil zaleteni, skoraj cejli prefarbani in v zadnjen deli je falijla nekša ojačitev, brez kere lejko prijde v primeri nesreče do resnij posledic (brez te ojačitve je avto v bistvni niti nej ispraven pa za na cesto). Poleg toga je prodajalec avto odavau pod lažnimi specihikacijami (90kw namesto 77kw, tip motora keroga je avto nej meu). Nič od toga je seveda nej bilau omenjeno s strani prodajalca. Da je znanec o ton obvesto prodajalca, je pa te seveda nikaj nej znau o tej pomanjkljivostij.
Zatau je šau do zveze potrošnikov, keri so pritisnoli na prodajalca in se je na kunci stvar rejšila tak ka je daubo pejneze nazaj.
Bole v podrobnosti nebon šau, ka se mi ne da cejle zgodbe pijsati.
Aja pa še tau. Še isti den kak je znanec vrno avto, ga je prodajalec na avto.net odavau pod istimi lažnimi specifikacijami kak pred ten.
Če imaš reklamacijo, pri agroservisu ne moreš NIČ rešit..
Ti govorim iz prve roke.
Smo kupili pri njih rabljen Land Rover Freelander. Z avtom "baje" vse vredu, ker ga je kao njihov mehanik podrobno pregledal.. Lansko leto (cca. 2 leti po nakupu) ga damo pri eni drugi avtohiši v Celju v račun, da bi vzeli drugega. Še predno smo šli od tam, oz. sploh podpisali pogodbo, je njihov mehanik prav tako pregledal avto na "skrite" napake. In glej kaj se najde. Avto je brez obeh prednjih airbagov (čeprav bi jih po specifikaciji moral imeti).
Na agroservisu o tem nočejo slišat ničesar, še njihov odnos se je spremenil za 180° in nas obtožijo da je avto imel airbage, in da smo mi imeli nesrečo z njim...
Policija ne more nič, preko sodišča kar koli dokazovati je pa pri nas itak veselje..
Na koncu obsedimo na dodatem strošku cca. 700€ za popravilo..
hvala za odgovore in pomoč vsem
Pri avto NOX se avti v rigverc vozijo!! Preverjeno, odsvetujen nakup tan.
Nikar pri Avtu Škafar! Neresni do skrajnosti!
Španik nikoli več. Z avtom same težave. V pol leta sem v avto vložil 1500 eur, pa še vedno z njim same okvare. Za garancijo niso hoteli niti slišati, češ da niso oni krivi, da so tak avto uvozili.
DEN pre kon se te kujpo avto pre spanike? Ker spanik vec ne obstaja. Oz.kda si ga kujpo?
kje koli kupis avto se lejko pokvari...ge san pred 7 leti vzel pri tifoni.. ge san nej mel se eno popravilo do zaj..hvala bogu...samo redni servisi....kak naletis...bog pomagaj...
do besedno odsvetujem avto hišo AO MIHA.d.o.o Moste pri Komendi namreč sem neki cajta nazaj direktno 1mesec nazaj kupil avto po 3dni na avtu se prižge lučka od motorja okj mogoče kakšen senzor gor do dal sem ga na tester pokaže da morem lopute od sesalnega ko lektorja zamenjat 300€ eden X 2 to je 600€ plus delo pa gor dol takoj imaš 1000€..u glavnem kjer po zakonu ti pripada garancija PRODAJALEC VERJETNO TUDI LASNIK AVTO HIŠE MI NE PRIZNAVA GARANCIJE 1MESEC NA AVTU..KJER NA POGODBI PIŠE AVTO VIDENO KUPLJENO IN DA NA AVTU UTRIPA OPCASNO RUMENA LUCKA...NORMALNO JAST *žaljiva vsebina je bila odstranjena* NISEM SPLOH PREBRAL POGODBO SAMO DAL OSEBEN DOKUMENT IN TO JE TO...KO SEM SE PRIPELJAL DOMA ŠELE PO 3DNEH PREBER POGODBO DA VIDEM KAJ PIŠE IN POGLEJ PIŠE NA POGODBI VIDENO KUPLJENO IN DA NA AVTU OPCASNO RUMENA LUCKA(OD MOTORJA) KLICEM NAZAJ PA MI PRAVI DA ZATO MI DAL 100€ POPUSTA....ZATO PAZI TE SE TEH NATEGUNOV AVTO HIŠA AO MIHA D.O.O
Pozdravljeni zanimlje me mnenje avto hise amino d.o.o v ms kaksni so ce so prevaranti kak vecina ali nei
Preverjeno OPEL. Tam imajo zaenkrat najvišje standarde kvalitetnega poslovanja za avti. Preverjeno že 20 let.
A kolmanica misliš???? Pa ja, ZELOOOO PROFESIONALNI natega tori, ka o strokovnosti mehaniko ne gucimo.....
Pri Noxi kupo ze 2 avto pa nikole problemov
Prvega mel 4 leta brez problema,drugega pa mam ze 2 leti pa brez napake 😉
Do zdaj kupil samo Gume-mali servis in napolnil klimo
pozdravljeni,
mi lahko kdo pomaga pa napiše imena vseh podjetij, ki se ukvarjajo z prodajo rabljenih avtomobilov v MS? in ali je katero bolj usmerjeno v prodajo Mercedesov? hvala za pomoč