Kje bo kandidiral Štihec?

|

Soboški župan Štihec se intenzivno pripravlja na volitve. Na listi katere od desnih strank (razen SDS) bo kandidiral?

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
viktor

Soboški župan Štihec se intenzivno pripravlja na volitve. Na listi katere od desnih strank (razen SDS) bo kandidiral?

Če že veš napisati da se intenzivno pripravlja na volitve, zakaj potem sprašuješ na kateri listi? Torej malo nakladaš o njegovih pripravah...

Po moje pa ga bo povabil ravno SDS kot nestrankarskega kandidata, da ne bo Celec še tretjič zapored popušil.  Ostali njihovi kandidati ki se omenjajo, so itak  neznani celo v lastni vasi  Cilj 50+ se Janši  s soboškim SDS-om ne bo uresničil, ker njihovi kandidati "odmagajo" namesto pomagajo. Smo videli to na prejšnjih poslanskih volitvah in županskih volitvah. Mister 7% je po moje v SDS out za vse večne čase. Je pa še uporaben za pisarije po forumih. 

- -

To kar piše Tajči bi morda lahko držalo, vendar: domnevam, mislim (pa misliti pomeni sicer drek znati, kakor pravimo), da je zamera med soboško SDS in Štihecom prevelika. Tako, da dvomim, da bi kandidiral. Če se že odloči, bo po mojem morda na listi NSi-ja, kjer pa je spet problem, da mogoče stranka niti ne pride v parlament.

Janša je po mojem mnenju naredil hudo napako, ko je držal in verjetno še drži štanko soboški SDS. Popolnoma se strinjam z Tajči, da je izgubil v Soboti mnogo volilcev. Kajti, veliko volilcev itak ne ve, da voli stranko in ne človeka neposredno. In čim bodo videli na listi npr. na prvem mestu Celeca, bo marsikateri obkrožil kaj drugega. Moje mnenje, ni nujno, da je točno. Jaz te stranke ravno zaradi ravnanja soboške SDS ne bom volil. Je to zame boleče, vendar rajši manjše zlo (SNS), kot SDS, ki so navadni izdajalci in še kaj. In takih ravno nihče ne mara.

Mihy

@viktor
kaj pa če se odgovor skriva v temi Parlamentarne volitve 2008 na www.stihec.si/index.php
Samo letnico 2008 iz omenjenega teksta bo po moje treba popraviti na 2011. 

Profile picture for user buldog Drago Balajc

Popravek truplo: zamera med Janšem in Štihcem je prevelika, da bi Štihec kandidiral na volitvah...... in da ga bo SDS "povabil" kot nestrankarskega kadidata na svojo listo. Pa ka mislite, ka je SDS neka šalabajzarska stranka, ki "vabi" nestrankine ljudi, da za njo kandidirajo na volitvah na njeni listi? Nekateri preveč gledajo Disneyeve filme....
Štihec ne bo kandidiral nikjer. Njemu v županskem stolčku nič ne manjka. Zanj je to čista sinekura.

- -

Čudno, če je to sinekura, kako potem, da se dobesedno tepejo za ta stolček taki ljudje, ki imajo npr. izobrazbo:
Doktor znanosti (Slavinec),
Diplomirani ekonomist (Dušan Bencik)
Robert Celec (magister)
... in še mnogi drugi v manjših občinah, kjer po tvojem tudi nič ne delajo, za nič ne odgovarjajo etc..., pa se vseeno navkljub odlični izobrazbi (vsaj v primerjavi z mano) na vse kriplje mučijo, pa blatijo vse naokrog in še kaj, samo da bi zasedli tale "sinekurji" stolček?

janči27

@buldog

če že sprašuješ "Pa ka mislite, ka je SDS neka šalabajzarska stranka?" je odgovor zelo preprost: 
v Murski Soboti JA

Koliko odstotkov nameravate iz soboškoga SDS-a prinesti k Janševih želenih 60+ % na volitvah? 

Swan

fantje, naj vam bo nekaj jasno: Nič se, ne v MS, ne kje drugje v podružnicah SDS kaj zgodi ali dela brez vednosti in blagoslova šefa JJ. toliko o SDS v MS. Tega ni in ne bo. Je samo SDS. Tako da špekulacije kaj delajo v tile v MS je brezpredmetna, ker šef v Ljubljani točno ve kaj delajo. In verjetno to kar delajo delajo po njegovem naročilu. Ker g. Štihec s tem da je zapustil stranko, strankinega liderja zelo ob živce spravil. Dober primer, kaj se zgodi, če misliš v SDS s svojo glavo, je Ivo Hvalica.

Swanovemu postu ni kaj dodati in odvzeti. Razen tistega, kar sem že napisal: na SDS - ovi listi nikoli in nikjer ne bo kandidiral nekdo, ki ni član stranke. Posebno pa ne bivši član.

felix

Celec vej se pa ne boj za svojo kandidaturo. Vej boš pa ti kandidat. Boš vido. Nej trbej štirikrat isti stavek zapisati. Ali sam sebe tolažiš ka ti toga pa ja nemrejo napraviti? Zakoj vam pa v SDS Štihec odi po glavi? Rejsan nemrete napisati enoga posta brez njegove omembe?

Daj, felix, tukaj debatiramo ljudje, ki znamo brati. Pogledni si naslov teme pa potem pisari nesmisle. Ali pa si poišči drugo temo. Takšno, bolj za otroke, ki slabše berejo.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet