KINO

|

Pozdravljeni,

danes sem po preteku nekaj časa ponovno kupoval vstopnice za kino v Murski Soboti in bil sem zelo presenečen oziroma jezen na te nove lastnike kina. Da malo pokomentiram. V starem kinu preden je prišel Maximus (Polanič) so karte stale okrog 3 EUR ali manj. No v novem kinu se je to hitro dvignilo na 3.5 eur pa vse tja do 4.5 eur v zadnjem času. Za dvig cen so si izmišljevali razno razne zgodbice. Pa naj bo. Ampak kaj pa počnejo ti sedaj, Cineplexx, je pa pretiravanje po največji meri. Lahko bi tudi rekli skubljenje kure, striženje ovc. 7.2 EUR za eno predstavo, pa naj bo to 3D ali navadno je svinjarija. Mislim, da so tile skrenili s poti. Vem nekateri bodo rekli pa saj ti ni treba v kino. Ja lahko grem v cerkev ali politični shod, pardon to je danes že skoraj isto. Se opravičujem za politični vstavek. Ni debata o tem kaj naj počnem ampak o tem kam so dvignili cene vstopnic in kako izkoriščajo ljudi v času ko je večini ljudi padla plača ali so brez nje. Država pa je dvignila davke. No tudi na teh kartah se to pozna. Pa vseeno po domače niti kruha in iger nam počasi ne bodo več privoščili(ena kino vstopnica stane več kot ena malica med tednom).
Toliko v opomin tem pohlepnim volkovom, mislim da prihajajo ponovno časi videotek in piratstva. Saj stranko že imamo. Pa dober ogled filmov vsem, ki boste šli v kino, za mene je pa to zadnji kino do konca tega leta, ko pride še zadnji del Hobita. LP

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
SmileyDS

Opravičena in neopravičena kritika....

Kaj boš pa rekel na gostinca, ki nabavi 1 l vina za 1 evro in slatino za 40 centov in ti proda 1 špricer za evro? Ali pa frizerja, ki ti skasira moško ali otroško striženje z mašinčkom, kjer ima max 10-15 minut dela 6,7 ali 8 evrov ali več? Ali pa vulkanizerja, ki ti gume na platiščih zamenja v 15 minutah in te skasira 7,8 evrov??

Vse postaja prekleto dražje... hočeš ali nočeš... vzami ali pusti :)

Sayara666

Še malo, pa mo mogli meti doma poleg wc školke avtomat, ka boš vrgel notri en evro za srat paper pa ka boš vodo dol spüjsto -.-

pakazaj

Pa danes se hodi v kino samo še na zmenek ali pa kak vrhunski film, ki ga naredijo na vsake toliko let. Za vse ostalo je za mene bedarija, doma se lahko isto vživiš v film.

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet

Vse v Svet