KINO

|

S kolegi se danes odpravljamo v kino. Pa me zanima ali je soboški 3D  kino v primerjevi z Mariborskim kvaliteten?

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Grega šmid

S kolegi se danes odpravljamo v kino. Pa me zanima ali je soboški 3D  kino v primerjevi z Mariborskim kvaliteten?

Dani Smej

Meni osebno se zdi slika v mb in ms povsem ista,... je pa res (meni osebno) zvok v ms precej slabši (ni tistega prefinjenega zvoka. hrupno je zelo, a tisti podroben zvok manka... recimo v akcijskih prizorih, ko letijo naboji na tla je tisti zvok nekam slabši).

Tak, da če nisi preveč občutljiv je po mojem vse isto.

Abbey Dawn

Se strinjan s Smiley-SS. Zvok je največja šibka točka soboškoga Partymax-a, pomoje jin je keša svalilo pa so nekaj fal nabavili. Najbole me pa mouti ka zadaj v gostilni muziko šopajo, dvorana je pa fejst slabo zvočno izolerana, tak se v tišjih prizorih čuje bum-bum-bum iz gostilne. Ovače je pa še kar. Stari kino je mel 100x bokše ozvočenje kak tej partymax!

Pero Detlič

žaže: kelko san ges z ten seznanjene, je niti nej fal roba... ka je isti opremljevalec audio opreme, kak je v Tuše, pa f Koloseje....  mijslen ka je problem indre... kelko sna vido so fse stejne iz gipsa ali pa podobneh materijalof.... to je pa nej glij neko dobro izhodišče za dober zvok...stari kino je biu ( še je ) betonska kocka, ge je nej bilo vpijanja zvoka, kak je pr gipse, ali pa podobnen materijale ...  taka mijslen ka je nej bijla dobro akustika zračunana, leki je pač samo bilou postavleno ozvočenje, takšno kak bi bilo mogouče dobro .....
drujga pesen pa je hrup iz zabavišča..... tou pa bi trbelo malo porihtate.... kak si napijso: če je kakšni tišji prizor, lejko poslujšaš, ka DJ tan vrtij ....  :)

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet

Vse v Svet