Keter Air MS
Zdravo. Menei zanima če ma štoj izkušnje s ten keter air punodnikom telekomunikacij. ker mi je kur... siol prišo čez glavo. se pravi zanima me kak so kai cene pa paketi pa seveda kak je ta tehnologija zanesliva. hvala
Komentarji
Maš 3 pakete :
1Paket PAKET SOLO ( tv ali internet ) cena 25 eur za vsakega
2Paket PAKET DUO ( tv+internet 37 EUR ali internet+telefonija 29 EUR)
3Paket PAKET TRIO (tv+internet+televizija ) cena 39 Eur.
Cene znašajo na mesec zraven pa pridejo še stroški priključnine od 150 Eur za 1 Paket 120 eur za 2Paket in 100 Eur za 3Paket. Lahko plačaš v dveh obrokih.
V televiziji je vključenih 70 TV programov in 35 radijskih.
Jaz osebno uporabljan 3Paket in sem zelo zadovoljen z hitrostjo interneta in vseh ostalih storitev. Je pa tako da ko je zelo močan veter ali pa dež prihaja do prekinitve. Drugače pa 1A
Počakaj še malo, prihaja no.v operater v MS.
Priključnina je 100-150€?
Priključnina je odvisna od paketa in se lahko plača v dveh obrokih.
prenosi so bole bogi... osnovni paket interneta je 1mb dl/256kbs ul... doplačilo za kelko telko spodobno linijo 8mb ul/ 1m dl pa je 12 € na mesec.. torej če je cena osnvnoga 25 € še + 12 € ka de kelko telko letelo... si na 37 na mesec, pa še 150 € priklučnina (če se vežeš za eno leto..) tak ka daš za podpovprečen internet na mesec 49.5 €.... T2 recimo, ma šenki priklop, pa optično linijo 10mb dl/10mb ul za 22 € na mesec...
...T2 je trenutno najfalejši pa najkvalitetnejši...
pošli mi sporočilo na osebno stran, pa ti zrihtan
Z T2 je pa tako da odvisno kje si doma ker kolikor jaz vem T2 deluje samo v ožjem območju MS. Mislim predvsem za gorički del.
če ignoreran počasnost (pa imam optiko), kocke na TV, prekinjanje interneta, visiko ceno(kljub 10% popusti) san ges z Siolon čistak zadovolen :D
bi prešaltal na T2 ali mislim, da ne bo nič boljša situacija. Za ta Keter Air pa prvič čujen (le kje živim??)
nej je tej Keter Air spodaj v Šavel centri ali ka je tisto za enih?
ma štoj keri predlog ka si naj zemen, (net+tv predvsem).... optika odpade, ka san z bregov :) gledo san neka telemach, samo naj tudi nebi bili glih zaneslivi.
Imam omenjeno zadevo sam doma in deluje..plačujem 43 eur na mesec za trojčka (2 mb internet). Edino ob ob nevihtah zna biti problem in takrat ponavadi zadeva ne funkcionira. Njihov oddajnik pa se nahaja na Vaneči in ga moreš videt od doma,drugače ne bo šlo. Glede na to, da nimam druge opcije za internet, menim da je to dokaj dobra alternativa. Zaenkrat sem zadovoljen
glede priključnine so na radiu maxi vsaki teden oglasi za določene vasi kere majo če se prijaviš do določenoga datuma to zašenki - trenutno gučijo o apačah pa tistem konci
Keri govori o internetu pri hitrostih 1Mbit/s ali 2Mbit/s se lehko zjoče poleg. Vsaj 4Mbit/s je potrebno za normalno delo z internetom. Predlagam presedlanje k telemahu, deluje zanesljivo brez prekinitev.
Zdravo. Menei zanima če ma štoj izkušnje s ten keter air punodnikom telekomunikacij. ker mi je kur... siol prišo čez glavo. se pravi zanima me kak so kai cene pa paketi pa seveda kak je ta tehnologija zanesliva. hvala