Kateri deodorant?

|

Zanima me kateri deodorant uporabljate? Sama imam v tej vročini probleme, ker kar naprej švicam in imam občutek, da začnem zelo hitro smrdet. Trenutno uporabljam deodorant Fa in imam občutek, da v tej vročini ne uspe nevtralizirat neprijetnega vonja.

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Martina Horvat

Zanima me kateri deodorant uporabljate? Sama imam v tej vročini probleme, ker kar naprej švicam in imam občutek, da začnem zelo hitro smrdet. Trenutno uporabljam deodorant Fa in imam občutek, da v tej vročini ne uspe nevtralizirat neprijetnega vonja.

>

nivea - do zdaj najboljsi; ampak v stick-u

čriček

Najboljši, deodorant, je tuširanje dvakrat dnevno, umivanje z nevtralnim, otroškim milom.

>

cricek ne bluzi...nemajo vsi na delovnih mestih tusa, pa klime tudi ne..tak ka ostane samo deodorant...pa zaenkrat se nihce neje dobo prostih ur za tusiranje

Simonca Limonca

tinka, tudi jaz sem imela s potenjem precejšnje težave...
...švicala sem zelo močno pod pazduho in imela zelo velike grde fleke na majici, zato sem začela nositi samo črna oblačila, v katerih me je bilo še bolj vroče in posledično sem seveda tudi hitrje "zasmrdela"
.....potem pa mi je brat povedal za SWEAT OFF, to je deo, ki ga na začetku uprabljaš 5 dni zaporedoma potem samo enkrat na teden in res zaustavi potenje pod pazduho...potem pa lahko uporabljaš kakšenkoli deo za vsak dan, samo da lepše dišiš, za potenje bo poskrbel SWEAT OFF.
Jaz sem že večkrat naročila SWEAT OFF in imam na zalogi tudi promocijski deo...če te zanima mi piši na ZS.

še link do preiskušene zadeve, pa ne samo od mene, več nas je, ki smo srečni, da lahko oblečemo ne samo črno majico :))))
http://shop.sweat-off.de/

pa lep sončen in vroč dan ;)))

žćč

či ješ dosta čebule ali pa pikantne hrane te švic bole smrdi. človek je tak napravleni ka pač švica pa se mi ne zdi glih zdrava ta krema ka enjaš čista švicati. mislin neje zdravo verjetno za kožo.pa z švicon idejo tudi strupi iz telesa polek toga ka nas hladi.

vruuum

Kako preprečiti neprijetne vonjave

Problem je v tem, da so nekateri ljudje bolj nagnjeni k izločanju neprijetnih vonjav kot drugi, razlogi za to pa so lahko zdravstveni ali pa premalo posvečanja osebni higieni. Če ste pred kratkim ugotovili, da ste eden izmed tistih, ki imajo probleme s tem, potem si v nadaljevanju preberite, kaj lahko glede tega storite.
1. Korak
Bodite pozorni na to kaj zaužijete, saj so lahko neprijetne vonjave povezane s hrano. Znebite se rafiniranega sladkorja, prekomernega uživanja raznih začimb, ki so znane po tem, da se jih zavonja v potu (npr. česen je po tem najbolj znan). Prav tako pa lahko na vonj vplivajo tudi nekatere pijače - kava, čaj ter ostale pijače, ki vsebujejo kofein, saj te dehidrirajo telo, kar lahko povzroči probleme s telesnimi vonjavami. Pozorni pa bodite tudi na to, da popijete vsaj osem kozarcev tekočine na dan, da bo vaše telo dobilo zadostno količino vode.
2. Korak
Stuširajte se vsaj enkrat na dan! Pogosto so za vonjave bolj krive bakterije, kot pa sam pot. Če pa imate še posebej neprijeten vonj, pa dodajte dve skodelici paradižnikove mezge v vašo kopel, v kateri se namakajte najmanj 15 minut. Prav tako pa posvetite še posebno pozornost dolečenim problematičnim delom tesela (padzuham, genitalijam ter podplatom).
3. Korak
Pod pazduho uporabite raje antiperspirant, kot pa deodorant. Če pa se še posebej veliko potite, potem pa raje uporabite sodo bikarbono, saj bo ta absorbirala vlago kot tudi neprijetne vonje.
4 . Korak
Vaša oblačila naj bodo raje malce ohlapnejša, da lahko zrak nemoteno kroži. V oprijetih oblačilih se boste le še bolj potili. Prav tako pa ne nosite istega dela oblačila dvakrat, ampak ga raje umijte, če vidite, da se je to oblačilo nalezlo neprijetnega vonja. V pralni stroj pa lahko dodate tudi skodelico kisa, ki bo zatrl neprijetne vonje, katerih se po navadi ne znebi samo z mehčalcem.
5. Korak
Klorofil lahko ob redni in dozirani uporabi deluje kot deodorant. Vendar pa se raje prej posvetujte z zdravnikom, preden ga začnete jemati.

Martina Horvat

Hvala za nasvete. Tuširanje večkrat na dan ne pride v poštev, saj moram biti 8 ur na dan v službi, kjer imam tudi največ težav s potenjem. Česna ne jem, namesto kave sicer pijem čaj, ampak ima ta precej manj kofeina. Nasveti s kisom, paradižnikovo mezgo in sodo bikarbono mi pa niso ravno najbolj všeč. Je mogoče še kje kaj znanstvenega na to temo?

simoncalimonca kje pa se da dobiti ta sweat off?

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet