Kam z odpadnimi zidaki ?
Zanima me ali kdo ve kam bi lahko odpeljal odpadni cigelj ?
Komentarji
pomgrad, ampak plačati moreš.. Če pa najdeš ka zašenki, pa se priporočan, ker man ge tude nekaj takšega (cigli, zemla, itd) pa se ščen znebiti =)
lethal lexi ,kakšna pa je cena na pongradu ?Zašenki neven.če se kaj več najde :-)
Če se dobro spomnin je kubik nege okoli 10€.. Je pa odvisno, ali so čisti cigli, ali je beton zraven, ali kak v mojon primeri zemla (kar je za njih največji problem), itd..
Ampak nej me držati za besedo, ker san nej ziher. Najbokše ka stopiš tan do njihove vage, pa dobiš točno cifro..
oz. tu maš cenik:
http://www.sgp-pomgrad.si/uploads/bookCenik/index.html
Na strani 10-11 je gradbeni odpad
Pijtaj na CEROP Püconci. Ges san lani odpelo ta, za občane MOMS je bilou do 1.200kg zašenki, oziroma častila občina. Či je še itak tak pa ne ven. Pijtaš pa lejko....
samo na CEROP ne pelaj.......mene so napijzdili kak.....lani san pelal tja, ka san tudi mislo ka je za občane MS zašenki, te pa na vagi: "po nounon je trbej plačati" in seveda moje vprašanje "KAMA TE NAJ ZAJ PELAN , ČE TU TRBEJ PLAČATI ?" pa pravi of referentek na vagi: "NA POMGRAD PELAJTE, TAN JE MALENKOST CENEJE"... pa če je samo malenkost ceneje......te zaj nemo ta pelal.....zmečen eno malo avtomobilsko prikolico dol, in seveda vagat.....80 EUR za plačat. Plačan in na drujgi den pelan skoraj enako težo materiala (opeka-beton) na POMGRAD, in nete vorvali; skoraj enaka teža, pa san plačal 11 EUR. Razlika v ceni torej, več kot 700 %. Pa me je seveda firbec mantral in san naslednji den poklical na CEROP, če so se mogouče nej zmotili pri računu in sem dobil odgovor: "Znate gospoud, mij mamo te, pa of, pa tretji pa ne ven keri še certifikat za ločevanje....."..........JEBITE SE VIJ NA "CEROP" Z CERTIFIKATAMI NAPREJ, mene pa tan več vidli ne boste, pa mijslin ka še koga drujgoga tudi nej.
hvala za informacijo,tako da CEROP odpade.
Zanima me ali kdo ve kam bi lahko odpeljal odpadni cigelj ?